Theaterproducties


01. "Joko"

  Het verhaal van een Afrikaanse danser in Europa die op zoek gaat naar de oorsprong van zijn danstalent. Hij neemt het publiek mee naar zijn geboortedorp, om gezamenlijk te onderzoeken of Afrikaanse jongeren virtuoze dansers worden doordat zij geboren zijn met “dans in hun bloed” of dat zij virtuoze dansers worden louter en alleen door hard te trainen. Als een rode draad loopt door de voorstelling de problematiek omtrent integratie en het zoeken naar een eigen identiteit van Afrikaanse immigranten in Europa.


02. "La main de dieu"

Fanta is een jonge danseres die haar geboortedorp verlaat om te gaan studeren en werken in  de hoofdstad Dakar. Ze vertrouwt daarbij volkomen op de steun van haar rijke oom in Dakar. Het loopt allemaal anders dan ze had verwacht en om in haar onderhoud te kunnen voorzien gaat ze in het geheim werken in de discotheek “Petit Paris”. Helaas wordt ze betrapt door haar oom.  De voorstelling toont de hedendaagse onderdrukking van Afrikaanse vrouwen zowel in Afrika als in Europa.


Festivalproductie


“Makasi”.

“Makasi” is het Congolese woord voor kracht en energie en dat wordt op sublieme wijze vertaald in deze  spetterende dans- en percussieshow. De Afrikaanse dans is immens populair en onze artiesten rusten niet voordat het publiek deze opzwepende show ondersteunt. De show is zo opgezet, dat het aantal artiesten naar wens en budget kan worden samengesteld.

Boekingen

La compagnie Bina Africa maakt exclusieve danstheater, afrikaanse dansshows en percussieshows voor bedrijven en particulieren die iets bijzonders en aparts durfen laten zien aan hun gasten, zakelijk relatie of vrienden/famillie.

Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het boekingsformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Voor een efficiënte afhandeling vragen wij je om de gewenste Danstheater, Optreden of show, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen