Okapi Events –[Evenementenbureau voor Theaters, Festivals, particulieren, bedrijven, scholen]
We doen al uw evenementen in Afrikaanse sfeer en Caribische sfeer: Dansworkshops, Djembé workshop, Cocktail workshop, themafeesten, bedrijfsuitjes, met decoratie en catering, inhuren van artiesten, vuurspuwact en vrijgezellenfeesten in Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam.
www.okapi-events.nl

Peter Romkema Lichtontwerp - lichtontwerpen voor theaterproducties

Peter Romkema maakt licht.op maat voor theater, musea, bezoekerscentra, ... al dan niet in combinatie met ontwerp en/of uitvoering van licht en in samenwerking met een tentoonstellings- of ontwerpbureau.
www.peterromkema.nl

SalsaCool Events – [Evenementenbureau voor particulieren, bedrijven, scholen]

Gaat u een bedrijfsuitje, cultuurdag voor CKV organiseren? SalsaCool Events helpt u graag om een geslaagd evenement op maat te maken die past bij uw budget. U ontvangt het beste advies om succes te behalen. Ook voor uw vrijgezellenfeest op één van onze locaties naar keuze door heel Nederland.
www.salsacool.nl

Studio Hoge Heren – [Digitale fotografie en videoproducties]
Studio Hoge Heren is gespecialiseerd in digitale fotografie, fotoreportages voor het bedrijfsleven, particulier en fotohuwelijksreportages. Professionele videoproducties, promotievideo’s voor op DVD’s en websites en huwelijksreportage.
www.studiohogeheren.nl

Stichtingen.Bayabi Foundation – [Workshop Djembe – workshop Afrikaanse dans]
Voor een vrijgezellenfeest in Den Haag, vrijgezellenavond in Rotterdam, vrijgezellenuitje in Amsterdam, vrijgezellen party in Utrecht. leuke arrangementen van combinatie workshop+diner. Om nooit te vergeten! Goede doel.
www.bayabi.org

La Compagnie Bina Africa – [Afrikaans Evenementenbureau voor Theaters, Festivals, bedrijven]

Bent u op zoek naar een Afrikaanse dans optredens of Afrikaanse percussie band met professionele afrikaanse artiesten? La Compagnie Bina Africa is dé toonaangevende Afrikaanse dans en percussie groep in de Benelux die zorgt voor onvergetelijke tijden tijdens uw evenement in Afrikaanse sfeer.
www.bina-africa.nl

Djembe Amsterdam Events - [Evenementenbureau in Amsterdam]

Amsterdam is een stad met veel verrassingen, tijdens uw uitje in Amsterdam of bedrijfsuitje in Amsterdam zorgen we voor leuke arrangementen in Amsterdam met combi workshop + diner in Amsterdam. We komen ook op uw lokatie in Amsterdam.
www.djembeamsterdam.nl

Djembe Antwerpen Events - [Evenementenbureau in Antwerpen]

Wat u ook te vieren heeft in Antwerpen of welk evenement in Antwerpen u wenst te organiseren, onze bedrijfsuitjes in Antwerpen, vrijgezellenfeesten in Antwerpen, verjaardagfeesten in Antwerpen zijn altijd actief met leuke workshops + diner.
www.djembe-antwerpen.be

Salsa Antwerpen Events – [Salsa lessen in Antwerpen]

Salsa cursussen in Antwerpen zijn elke dinsdag avond bij ‘tKarveel, onder leiding van "El Commandante". Bompeti Iyeli geeft de salsa cursus in Antwerpen met de nodige aandacht om een goede salsa danser te worden. Salsa party elke maand.
www.salsa-antwerpen.be

Linkpartners

Okapi-Events
Vrijgezellen feesten, teambuilding, workshps op je eigen locatie

Salsa Antwerpen Events
Salsa dansen en cocktails maken in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Aalst, Kortrijk, Mechelen

Cocktails Maken Events
Onze cocktail shakers bieden je de workshop cocktails shaken/maken aan op je eigen locatie voor groepen

Djembe Antwerpen Events
Djembe workshop en Afrikaanse dans workshop op je eigen locatie