Annuleren


ANNULERINGS VOORWAARDEN PER 1 JANUARI 2007

1. Als een overeenkomst wordt geannuleerd zijn annuleringskosten verschuldigd:

  1. a) Bij annulering tot de 42ste dag voor de dag dat de dienstverlening zal starten: 25% van de overeengekomen som;

  2. b) Bij annulering tot de 28ste dag voor de dag de dienstverlening zal starten: 50% van de overeengekomen som;

  3. c) Bij annulering tot de 7de dag vóór de dag dat de dienstverlening zal starten: 75% van de overeengekomen som;

  4. d) Bij annulering op na de 7de dag vóór de dag dat de dienstverlening zal starten:de volle overeengekomen som.
2. Als het aantal daadwerkelijke deelnemers minder is dan het opgegeven aantal:
  1. a) Vindt geen restitutie plaats, tenzij dit voor de 21ste dag dat de dienstverlening zal starten is bekend gemaakt.

  2. b) In alle gevallen komt het minimale bedrag overeen met 8 (acht) deelnemers én bedragen de verschuldigde annuleringskosten 25% van het verschil tussen de oorspronkelijk overeengekomen som en de nieuw overeengekomen som. In elk geval is het minimale bedrag van deze annuleringskosten 35 euro,-.

  3. c) Bij restitutie kunnen wij, naast de annuleringskosten, eveneens besluiten het tijdstip en de locatie van de workshop te wijzigen.
3. Annuleringen geschieden schriftelijk per post en worden alleen in behandeling genomen op werkdagen tijdens kantooruren. Annuleringen buiten deze kantooruren worden geacht te zijn doorgegeven op de eerstvolgende werkdag.

Producties


JOKO

Het verhaal van een Afrikaanse danser in Europa die op zoek gaat naar de oorsprong van zijn danstalent. Hij neemt het publiek mee naar zijn geboortedorp, om gezamenlijk te onderzoeken of Afrikaanse jongeren virtuoze dansers worden doordat zij geboren zijn met “dans in hun bloed” of dat zij virtuoze dansers worden louter en alleen door hard te trainen. Integratieproblematiek en het zoeken naar een eigen identiteit van Afrikaanse immigranten in Europa vormen de rode draad in deze unieke voorstelling
Lees meer -->

La main de dieu

Fanta is een jonge danseres die haar geboortedorp verlaat om te gaan studeren en werken in de hoofdstad Dakar. Ze vertrouwt daarbij volkomen op de steun van haar rijke oom in Dakar. Het loopt echter allemaal anders dan ze had verwacht en om in haar onderhoud te kunnen voorzien gaat ze in het geheim werken in de discotheek “Petit Paris”. Helaas wordt ze betrapt door haar oom. Deze krachtige voorstelling toont de hedendaagse onderdrukking van Afrikaanse vrouwen zowel in Afrika als in Europa.
Lees meer -->