Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door La Compagnie Bina Africa met zorg samengesteld, maar kan niet instaan voor de juistheden ervan. La Compagnie Bina Africa verstrekt door middel van deze website louter informatie. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

La Compagnie Bina Africa aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor het onderbroken functioneren van deze website. La Compagnie Bina Africa is niet aansprakelijk voor informatie van de websitebezoekers die via internet verzonden worden.

La Compagnie Bina Africa kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren of de kwaliteit van andere websites waarnaar verwezen wordt op de website van La Compagnie Bina Africa. Elke aansprakelijkheid met

Copyright
De op deze website afgebeelde gegevens, daaronder inbegrepen de teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal en logo’s zijn eigendom van La Compagnie Bina Africa en worden beschermd door het auteursrecht en merkenrecht. De hiervoor geldende rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site.

Het is niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, distribueren, verspreiden of beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van La Compagnie Bina Africa.

Privacy Regelement
La Compagnie Bina Africa respecteert de privacy en de vertrouwelijkheid van de gegevens van de bezoeker van deze website. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en nooit aan derden verkocht of vrijgegeven. Onze systemen zijn niet toegankelijk voor derden. La Compagnie Bina Africa sluit zich zoveel mogelijk aan bij de Nederlands wetgeving op het gebied van privacybescherming.

Producties


JOKO

Het verhaal van een Afrikaanse danser in Europa die op zoek gaat naar de oorsprong van zijn danstalent. Hij neemt het publiek mee naar zijn geboortedorp, om gezamenlijk te onderzoeken of Afrikaanse jongeren virtuoze dansers worden doordat zij geboren zijn met “dans in hun bloed” of dat zij virtuoze dansers worden louter en alleen door hard te trainen. Integratieproblematiek en het zoeken naar een eigen identiteit van Afrikaanse immigranten in Europa vormen de rode draad in deze unieke voorstelling
Lees meer -->

La main de dieu

Fanta is een jonge danseres die haar geboortedorp verlaat om te gaan studeren en werken in de hoofdstad Dakar. Ze vertrouwt daarbij volkomen op de steun van haar rijke oom in Dakar. Het loopt echter allemaal anders dan ze had verwacht en om in haar onderhoud te kunnen voorzien gaat ze in het geheim werken in de discotheek “Petit Paris”. Helaas wordt ze betrapt door haar oom. Deze krachtige voorstelling toont de hedendaagse onderdrukking van Afrikaanse vrouwen zowel in Afrika als in Europa.
Lees meer -->