optreden afrikaanse dans of optreden

La Compagnie Bina Africa is een jong en dynamisch Afrikaans dansgezelschap dat exclusieve, internationale acts op de planken brengt. We zijn gespecialiseerd in bijzondere optreden Afrikaanse dans die geschikt zijn voor indrukwekkende afsluiting voor een congres, seminar, productpresentatie, bedrijfsfeest, afscheid van een collega, viering van het zoveel jarige bestaan en alle andere denkbare evenementen, zowel binnen als buiten.Optreden Afrikaanse dans of Afrikaanseband
Vooral bij festivals, congres, seminar, bedrijfsfeest en andere openbare evenementen is het een must om een voorstelling neer te zetten die het publiek naar zich toe trekt en in haar grip houdt. Door het gebruik van de originele Afrikaanse percussie-instrumenten en de doordringende klanken van de zangers zijn onze Afrikaanse dansshows en Afrikaanse bandoptredens absolute publiekstrekkers! De optredens zijn interactief en wat is er nou succesvoller dan een interactie tussen publiek en artiesten?


Zoek je een Afrikaanse dansgezelschap dat een geweldige Afrikaanse dans- en muziekshow neerzet of heb je liever een Afrikaanse band die, indien gewenst, ook mobiel is en zich dus al spelende kan verplaatsen:
La Compagnie Bina Africa draait er haar hand niet voor om. Onze Afrikaanse optredens zijn altijd energiek, swingend, krachtig en exclusief, kortom: een blijvende herinnering.

Wil je iets echt origineels, dan heeft La Compagnie Bina Africa alles in huis om een spetterende Afrikaanse show voor je bezoekers/gasten te verzorgen. Doe het eens anders dan anders!

Afrikaansedans show "Makasi"
La Compagnie Bina Africa laat sinds acht jaar een breed westers publiek een kijkje nemen in de keuken van de Afrikaanse cultuur door middel van de passionele en creatieve show "Makasi". "Makasi" is het Congolese woord voor kracht en energie en dat wordt op sublieme wijze vertaald in deze spetterende dans- en percussieshow. De Afrikaanse dans is immens populair en onze artiesten rusten niet voordat het publiek wordt meegezogen in deze opzwepende show.

Je wordt meegenomen op ontdekkingsreis door Afrika. Mede door het gebruik van exclusieve Afrikaanse attributen en warme, kleurrijke Afrikaanse kostuums kan je onmogelijk om het "Afrikaanse gevoel" heen.De "Makasi" show is zo opgezet, dat het aantal artiesten naar wens en budget kan worden samengesteld. Het minimale aantal artiesten voor festivals en andere evenementen, zowel binnen als buiten, bestaat uit 5 personen, waarvan 2 Afrikaanse dansers en 3 Afrikaanse percussionisten (Djembe spelers). De show wordt energieker en krijgt meer "body" naarmate het aantal artiesten toeneemt. Je kunt de show uitbreiden tot maximaal 25 Afrikaanse artiesten.

Alle voordelen op een rijtje

  • Met onze acht jaar ervaring in de entertainment wereld hebben we een team dat klaar staat om een spetterende Afrikaanseshow of Afrikaans optreden te verzorgen.
  • Professionele Afrikaanse dansers en Afrikaanse muzikanten van een absoluut topniveau.
  • Prachtige, originele Afrikaanse kostuums in een mix van traditioneel en modern.
  • Sfeervol Afrikaans decor voor de "Makasi show".
  • Een duidelijk lichtplan en onze eigen lichttechnicus die probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van de aanwezige attributen teneinde de kosten zo laag mogelijk te houden.
  • Een duidelijk geluidsplan en onze eigen geluidstechnicus die probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van de aanwezige attributen teneinde de kosten zo laag mogelijk te houden.
  • Gratis posters en flyers. Overige promotie en publiciteit komt voor rekening van de organisator van het festival of evenement.

Doorgaans wordt de show en het optreden van de band gelijkvloers opgevoerd; bij een groot publiek echter zorgen wij voor een podium voor de muzikanten en indien nodig, eveneens voor de dansers.

Kosten
La Compagnie Bina Africa vraagt een vast bedrag per artiest, per uur. Het bedrag is exclusief BTW, reiskosten en transportkosten en management fee.

Aanvragen van een offerte voor een show:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste show, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande offerteformulier kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Persoonlijke Gegevens

Naam
Bedrijfsnaam
Adres
Postcode en plaats -
E-mailadres
Mobiel.telefoonnummer

E-mail over uw evenement

Gewenste show
Gewenste datum
Gewenste aanvangstijd
Gewenste locatie
Aantal artiesten [min./max.]
Vragen / opmerkingen

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de artiest(en) voor de show(s) en evt de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een show die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de show
Welk type show
De gewenste aanvangstijd
Het aantal artiesten
De stad waar de show moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal artiesten
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal artiesten na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra artiesten kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen of programma te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Combinatie van optreden en diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen voor of na de optreden (bijvoorbeeld eerst een workshop Afrikaanse dans en daarna een Afrikaansedans optreden ). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Axe Bahia, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk love, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.


Optreden Afrikaanse dans in Brussel, Optreden Afrikaanse dans in Gent, Optreden Afrikaanse dans in Brugge, Optreden Afrikaanse dans in Bergen, Optreden Afrikaanse dans in Leuven, Optreden Afrikaanse dans in Mechelen, Optreden Afrikaanse dans in Aalst, Optreden Afrikaanse dans in Kortrijk, Optreden Afrikaanse dans in Hasselt, Optreden Afrikaanse dans in Sint-Niklaas, Optreden Afrikaanse dans in Oostende, Optreden Afrikaanse dans in Genk, Optreden Afrikaanse dans in Doornik, Optreden Afrikaanse dans in Turnhout, Optreden Afrikaanse dans in Geel, Optreden Afrikaanse dans in Roeselare, Optreden Afrikaanse dans in Moeskroen, Optreden Afrikaanse dans in Lokeren, Optreden Afrikaanse dans in Sint-Truiden, Optreden Afrikaanse dans in Herentals, Optreden Afrikaanse dans in Hoogstraten, Optreden Afrikaanse dans in Lier, Optreden Afrikaanse dans in Mechelen, Optreden Afrikaanse dans in Mortsel, Optreden Afrikaanse dans in Turnhout, Optreden Afrikaanse dans in Aartselaar
, Optreden Afrikaanse dans in Antwerpen, Optreden Afrikaanse dans in Arendonk, Optreden Afrikaanse dans in Baarle-Hertog, Optreden Afrikaanse dans in Balen, Optreden Afrikaanse dans in Beerse, Optreden Afrikaanse dans in Berlaar, Optreden Afrikaanse dans in Boechout, Optreden Afrikaanse dans in Bonheiden, Optreden Afrikaanse dans in Boom, Optreden Afrikaanse dans in Bornem, Optreden Afrikaanse dans in Borsbeek, Optreden Afrikaanse dans in Brasschaat, Optreden Afrikaanse dans in Brecht, Optreden Afrikaanse dans in Dessel, Optreden Afrikaanse dans in Duffel, Optreden Afrikaanse dans in Edegem, Optreden Afrikaanse dans in Essen, Optreden Afrikaanse dans in Geel, Optreden Afrikaanse dans in Grobbendonk, Optreden Afrikaanse dans in Heist-op-den-Berg, Optreden Afrikaanse dans in Hemiksem, Optreden Afrikaanse dans in Herentals, Optreden Afrikaanse dans in Herenthout, Optreden Afrikaanse dans in Herselt, Optreden Afrikaanse dans in Hoogstraten, Optreden Afrikaanse dans in Hove, Optreden Afrikaanse dans in Hulshout, Optreden Afrikaanse dans in Kalmthout, Optreden Afrikaanse dans in Kapellen, Optreden Afrikaanse dans in Kasterlee, Optreden Afrikaanse dans in Kontich, Optreden Afrikaanse dans in Laakdal, Optreden Afrikaanse dans in Lier, Optreden Afrikaanse dans in Lille, Optreden Afrikaanse dans in Lint, Optreden Afrikaanse dans in Malle, Optreden Afrikaanse dans in Mechelen, Optreden Afrikaanse dans in Meerhout, Optreden Afrikaanse dans in Merksplas, Optreden Afrikaanse dans in Mol, Optreden Afrikaanse dans in Mortsel, Optreden Afrikaanse dans in Niel, Optreden Afrikaanse dans in Nijlen, Optreden Afrikaanse dans in Olen, Optreden Afrikaanse dans in Oud-Turnhout, Optreden Afrikaanse dans in Putte, Optreden Afrikaanse dans in Puurs, Optreden Afrikaanse dans in Ranst, Optreden Afrikaanse dans in Ravels, Optreden Afrikaanse dans in Retie, Optreden Afrikaanse dans in Rijkevorsel, Optreden Afrikaanse dans in Rumst, Optreden Afrikaanse dans in Schelle, Optreden Afrikaanse dans in Schilde, Optreden Afrikaanse dans in Schoten, Optreden Afrikaanse dans in Sint-Amands, Optreden Afrikaanse dans in Sint-Katelijne-Waver, Optreden Afrikaanse dans in Stabroek, Optreden Afrikaanse dans in Turnhout, Optreden Afrikaanse dans in Vorselaar, Optreden Afrikaanse dans in Vosselaar, Optreden Afrikaanse dans in Westerlo, Optreden Afrikaanse dans in Wijnegem, Optreden Afrikaanse dans in Willebroek, Optreden Afrikaanse dans in Wommelgem, Optreden Afrikaanse dans in Wuustwezel, Optreden Afrikaanse dans in Zandhoven, Optreden Afrikaanse dans in Zoersel, Optreden Afrikaanse dans in Zwijndrecht, Optreden Afrikaanse dans in Gent, Optreden Afrikaanse dans in Brussel, Optreden Afrikaanse dans in Brugge, Optreden Afrikaanse dans in Leuven, Optreden Afrikaanse dans in Aalst, Optreden Afrikaanse dans in Kortrijk, Optreden Afrikaanse dans in Hasselt, Optreden Afrikaanse dans in Sint-Niklaas, Optreden Afrikaanse dans in Oostende, Optreden Afrikaanse dans in Genk, Optreden Afrikaanse dans in Doornik, Optreden Afrikaanse dans in Roeselare, Optreden Afrikaanse dans in Moeskroen, Optreden Afrikaanse dans in Lokeren, Optreden Afrikaanse dans in Sint-Truiden, Optreden Afrikaanse dans in Mariakerke, Optreden Afrikaanse dans in Drongen, Optreden Afrikaanse dans in Wondelgem, Optreden Afrikaanse dans in Sint-Amandsberg, Optreden Afrikaanse dans in Oostakker, Optreden Afrikaanse dans in Ledeberg, Optreden Afrikaanse dans in Gentbrugge, Optreden Afrikaanse dans in Afsnee, Optreden Afrikaanse dans in Sint-Denijs-Westrem, Optreden Afrikaanse dans in Zwijnaarde, Optreden Afrikaanse dans in Wachtebeke, Optreden Afrikaanse dans in Lochristi, Optreden Afrikaanse dans in Destelbergen, Optreden Afrikaanse dans in Melle, Optreden Afrikaanse dans in Merelbeke, Optreden Afrikaanse dans in Heusden, Optreden Afrikaanse dans in Zevergem, Optreden Afrikaanse dans in De Pinte, Optreden Afrikaanse dans in Sint-Martens-Latem, Optreden Afrikaanse dans in Sint-Martens-Leerne, Optreden Afrikaanse dans in Deinze, Optreden Afrikaanse dans in Vosselare, Optreden Afrikaanse dans in Nevele, Optreden Afrikaanse dans in Landegem, Optreden Afrikaanse dans in Merendree, Optreden Afrikaanse dans in Alken, Optreden Afrikaanse dans in As, Optreden Afrikaanse dans in Beringen, Optreden Afrikaanse dans in Bilzen, Optreden Afrikaanse dans in Bocholt, Optreden Afrikaanse dans in Borgloon, Optreden Afrikaanse dans in Bree, Optreden Afrikaanse dans in Diepenbeek, Optreden Afrikaanse dans in Dilsen-Stokkem, Optreden Afrikaanse dans in Genk, Optreden Afrikaanse dans in Gingelom, Optreden Afrikaanse dans in Halen, Optreden Afrikaanse dans in Ham, Optreden Afrikaanse dans in Hamont-Achel, Optreden Afrikaanse dans in Hechtel-Eksel, Optreden Afrikaanse dans in Heers, Optreden Afrikaanse dans in Herk-de-Stad, Optreden Afrikaanse dans in Herstappe, Optreden Afrikaanse dans in Heusden-Zolder, Optreden Afrikaanse dans in Hoeselt, Optreden Afrikaanse dans in Houthalen-Helchteren, Optreden Afrikaanse dans in Kinrooi, Optreden Afrikaanse dans in Kortessem, Optreden Afrikaanse dans in Lanaken, Optreden Afrikaanse dans in , Optreden Afrikaanse dans in , Optreden Afrikaanse dans in , Optreden Afrikaanse dans in , Optreden Afrikaanse dans in , Optreden Afrikaanse dans in , Optreden Afrikaanse dans in , Optreden Afrikaanse dans in , Optreden Afrikaanse dans in Leopoldsburg, Optreden Afrikaanse dans in Lommel, Optreden Afrikaanse dans in Lummen, Optreden Afrikaanse dans in Maaseik, Optreden Afrikaanse dans in Maasmechelen, Optreden Afrikaanse dans in Meeuwen-Gruitrode, Optreden Afrikaanse dans in Neerpelt, Optreden Afrikaanse dans in Nieuwerkerken, Optreden Afrikaanse dans in Opglabbeek, Optreden Afrikaanse dans in Overpelt, Optreden Afrikaanse dans in Peer, Optreden Afrikaanse dans in Riemst, Optreden Afrikaanse dans in Sint-Truiden, Optreden Afrikaanse dans in Tessenderlo, Optreden Afrikaanse dans in Tongeren, Optreden Afrikaanse dans in Voeren, Optreden Afrikaanse dans in Wellen, Optreden Afrikaanse dans in Zonhoven, Optreden Afrikaanse dans in Zutendaal, Optreden Afrikaanse dans in Aarschot, Optreden Afrikaanse dans in Affligem, Optreden Afrikaanse dans in Asse, Optreden Afrikaanse dans in Beersel, Optreden Afrikaanse dans in Begijnendijk, Optreden Afrikaanse dans in Bekkevoort, Optreden Afrikaanse dans in Bertem, Optreden Afrikaanse dans in Bever, Optreden Afrikaanse dans in Bierbeek, Optreden Afrikaanse dans in Boortmeerbeek, Optreden Afrikaanse dans in Boutersem, Optreden Afrikaanse dans in Diest, Optreden Afrikaanse dans in Dilbeek, Optreden Afrikaanse dans in Drogenbos, Optreden Afrikaanse dans in Galmaarden, Optreden Afrikaanse dans in Geetbets, Optreden Afrikaanse dans in Glabbeek, Optreden Afrikaanse dans in Gooik, Optreden Afrikaanse dans in Grimbergen, Optreden Afrikaanse dans in Haacht, Optreden Afrikaanse dans in Halle, Optreden Afrikaanse dans in Herent, Optreden Afrikaanse dans in Herne, Optreden Afrikaanse dans in Hoegaarden, Optreden Afrikaanse dans in Hoeilaart, Optreden Afrikaanse dans in Holsbeek, Optreden Afrikaanse dans in Huldenberg, Optreden Afrikaanse dans in Kampenhout, Optreden Afrikaanse dans in Kapelle-op-den-Bos, Optreden Afrikaanse dans in Keerbergen, Optreden Afrikaanse dans in Kortenaken, Optreden Afrikaanse dans in Kortenberg, Optreden Afrikaanse dans in Kraainem, Optreden Afrikaanse dans in Landen, Optreden Afrikaanse dans in Lennik, Optreden Afrikaanse dans in Liedekerke, Optreden Afrikaanse dans in Linkebeek, Optreden Afrikaanse dans in Linter, Optreden Afrikaanse dans in Londerzeel, Optreden Afrikaanse dans in Lubbeek, Optreden Afrikaanse dans in Machelen, Optreden Afrikaanse dans in Meise, Optreden Afrikaanse dans in Merchtem, Optreden Afrikaanse dans in Opwijk, Optreden Afrikaanse dans in Oud-Heverlee, Optreden Afrikaanse dans in Overijse, Optreden Afrikaanse dans in Pepingen, Optreden Afrikaanse dans in Roosdaal, Optreden Afrikaanse dans in Rotselaar, Optreden Afrikaanse dans in Scherpenheuvel-Zichem, Optreden Afrikaanse dans in Sint-Genesius-Rode, Optreden Afrikaanse dans in Sint-Pieters-Leeuw, Optreden Afrikaanse dans in Steenokkerzeel, Optreden Afrikaanse dans in Ternat, Optreden Afrikaanse dans in Tervuren, Optreden Afrikaanse dans in Tielt-Winge, Optreden Afrikaanse dans in Tienen, Optreden Afrikaanse dans in Tremelo, Optreden Afrikaanse dans in Vilvoorde, Optreden Afrikaanse dans in Wemmel, Optreden Afrikaanse dans in Wezembeek-Oppem, Optreden Afrikaanse dans in Zaventem, Optreden Afrikaanse dans in Zemst, Optreden Afrikaanse dans in Zoutleeuw, Optreden Afrikaanse dans in Alveringem, Optreden Afrikaanse dans in Anzegem, Optreden Afrikaanse dans in Ardooie, Optreden Afrikaanse dans in Avelgem, Optreden Afrikaanse dans in Beernem, Optreden Afrikaanse dans in Blankenberge, Optreden Afrikaanse dans in Bredene, Optreden Afrikaanse dans in Damme, Optreden Afrikaanse dans in De Haan, Optreden Afrikaanse dans in De Panne, Optreden Afrikaanse dans in Deerlijk, Optreden Afrikaanse dans in Dentergem, Optreden Afrikaanse dans in Diksmuide, Optreden Afrikaanse dans in Gistel, Optreden Afrikaanse dans in Harelbeke, Optreden Afrikaanse dans in Heuvelland, Optreden Afrikaanse dans in Hooglede, Optreden Afrikaanse dans in Houthulst, Optreden Afrikaanse dans in Ichtegem, Optreden Afrikaanse dans in Ieper, Optreden Afrikaanse dans in Ingelmunster, Optreden Afrikaanse dans in Izegem, Optreden Afrikaanse dans in Jabbeke, Optreden Afrikaanse dans in Knokke-Heist, Optreden Afrikaanse dans in Koekelare, Optreden Afrikaanse dans in Koksijde, Optreden Afrikaanse dans in Kortemark, Optreden Afrikaanse dans in Kortrijk, Optreden Afrikaanse dans in Kuurne, Optreden Afrikaanse dans in Langemark-Poelkapelle, Optreden Afrikaanse dans in Ledegem, Optreden Afrikaanse dans in Lendelede, Optreden Afrikaanse dans in Lichtervelde, Optreden Afrikaanse dans in Lo-Reninge, Optreden Afrikaanse dans in Menen, Optreden Afrikaanse dans in Mesen, Optreden Afrikaanse dans in Meulebeke, Optreden Afrikaanse dans in Middelkerke, Optreden Afrikaanse dans in Moorslede, Optreden Afrikaanse dans in Nieuwpoort, Optreden Afrikaanse dans in Oostende, Optreden Afrikaanse dans in Oostkamp, Optreden Afrikaanse dans in Oostrozebeke, Optreden Afrikaanse dans in Oudenburg, Optreden Afrikaanse dans in Pittem, Optreden Afrikaanse dans in Poperinge, Optreden Afrikaanse dans in Roeselare, Optreden Afrikaanse dans in Ruiselede, Optreden Afrikaanse dans in Spiere-Helkijn, Optreden Afrikaanse dans in Staden, Optreden Afrikaanse dans in Tielt, Optreden Afrikaanse dans in Torhout, Optreden Afrikaanse dans in Veurne, Optreden Afrikaanse dans in Vleteren, Optreden Afrikaanse dans in Waregem, Optreden Afrikaanse dans in Wervik, Optreden Afrikaanse dans in Wevelgem, Optreden Afrikaanse dans in Wielsbeke, Optreden Afrikaanse dans in Wingene, Optreden Afrikaanse dans in Zedelgem, Optreden Afrikaanse dans in Zonnebeke, Optreden Afrikaanse dans in Zuienkerke, Optreden Afrikaanse dans in Zwevegem, Optreden Afrikaanse dans in Aarlen, Optreden Afrikaanse dans in Attert, Optreden Afrikaanse dans in Aubange, Optreden Afrikaanse dans in Bastenaken, Optreden Afrikaanse dans in Bertogne, Optreden Afrikaanse dans in Bertrix, Optreden Afrikaanse dans in Bouillon, Optreden Afrikaanse dans in Chiny, Optreden Afrikaanse dans in Daverdisse, Optreden Afrikaanse dans in Durbuy, Optreden Afrikaanse dans in Érezée, Optreden Afrikaanse dans in Étalle, Optreden Afrikaanse dans in Fauvillers, Optreden Afrikaanse dans in Florenville, Optreden Afrikaanse dans in Gouvy, Optreden Afrikaanse dans in Habay, Optreden Afrikaanse dans in Herbeumont, Optreden Afrikaanse dans in Hotton, Optreden Afrikaanse dans in Houffalize, Optreden Afrikaanse dans in La Roche-en-Ardenne, Optreden Afrikaanse dans in Léglise, Optreden Afrikaanse dans in Libin, Optreden Afrikaanse dans in Libramont-Chevigny, Optreden Afrikaanse dans in Manhay, Optreden Afrikaanse dans in Marche-en-Famenne, Optreden Afrikaanse dans in Martelange, Optreden Afrikaanse dans in Meix-devant-Virton, Optreden Afrikaanse dans in Messancy, Optreden Afrikaanse dans in Musson, Optreden Afrikaanse dans in Nassogne, Optreden Afrikaanse dans in Neufchâteau, Optreden Afrikaanse dans in Paliseul, Optreden Afrikaanse dans in Rendeux, Optreden Afrikaanse dans in Rouvroy, Optreden Afrikaanse dans in Sainte-Ode, Optreden Afrikaanse dans in Saint-Hubert, Optreden Afrikaanse dans in Saint-Léger, Optreden Afrikaanse dans in Tellin, Optreden Afrikaanse dans in Tenneville, Optreden Afrikaanse dans in Tintigny, Optreden Afrikaanse dans in Vaux-sur-Sûre, Optreden Afrikaanse dans in Vielsalm, Optreden Afrikaanse dans in Virton, Optreden Afrikaanse dans in Wellin.

Afrikaanse dans optreden in Brussel, Afrikaanse dans optreden in Gent, Afrikaanse dans optreden in Brugge, Afrikaanse dans optreden in Bergen, Afrikaanse dans optreden in Leuven, Afrikaanse dans optreden in Mechelen, Afrikaanse dans optreden in Aalst, Afrikaanse dans optreden in Kortrijk, Afrikaanse dans optreden in Hasselt, Afrikaanse dans optreden in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans optreden in Oostende, Afrikaanse dans optreden in Genk, Afrikaanse dans optreden in Doornik, Afrikaanse dans optreden in Turnhout, Afrikaanse dans optreden in Geel, Afrikaanse dans optreden in Roeselare, Afrikaanse dans optreden in Moeskroen, Afrikaanse dans optreden in Lokeren, Afrikaanse dans optreden in Sint-Truiden, Afrikaanse dans optreden in Herentals, Afrikaanse dans optreden in Hoogstraten, Afrikaanse dans optreden in Lier, Afrikaanse dans optreden in Mechelen, Afrikaanse dans optreden in Mortsel, Afrikaanse dans optreden in Turnhout, Afrikaanse dans optreden in Aartselaar, Afrikaanse dans optreden in Antwerpen, Afrikaanse dans optreden in Arendonk, Afrikaanse dans optreden in Baarle-Hertog, Afrikaanse dans optreden in Balen, Afrikaanse dans optreden in Beerse, Afrikaanse dans optreden in Berlaar, Afrikaanse dans optreden in Boechout, Afrikaanse dans optreden in Bonheiden, Afrikaanse dans optreden in Boom, Afrikaanse dans optreden in Bornem, Afrikaanse dans optreden in Borsbeek, Afrikaanse dans optreden in Brasschaat, Afrikaanse dans optreden in Brecht, Afrikaanse dans optreden in Dessel, Afrikaanse dans optreden in Duffel, Afrikaanse dans optreden in Edegem, Afrikaanse dans optreden in Essen, Afrikaanse dans optreden in Geel, Afrikaanse dans optreden in Grobbendonk, Afrikaanse dans optreden in Heist-op-den-Berg, Afrikaanse dans optreden in Hemiksem, Afrikaanse dans optreden in Herentals, Afrikaanse dans optreden in Herenthout, Afrikaanse dans optreden in Herselt, Afrikaanse dans optreden in Hoogstraten, Afrikaanse dans optreden in Hove, Afrikaanse dans optreden in Hulshout, Afrikaanse dans optreden in Kalmthout, Afrikaanse dans optreden in Kapellen, Afrikaanse dans optreden in Kasterlee, Afrikaanse dans optreden in Kontich, Afrikaanse dans optreden in Laakdal, Afrikaanse dans optreden in Lier, Afrikaanse dans optreden in Lille, Afrikaanse dans optreden in Lint, Afrikaanse dans optreden in Malle, Afrikaanse dans optreden in Mechelen, Afrikaanse dans optreden in Meerhout, Afrikaanse dans optreden in Merksplas, Afrikaanse dans optreden in Mol, Afrikaanse dans optreden in Mortsel, Afrikaanse dans optreden in Niel, Afrikaanse dans optreden in Nijlen, Afrikaanse dans optreden in Olen, Afrikaanse dans optreden in Oud-Turnhout, Afrikaanse dans optreden in Putte, Afrikaanse dans optreden in Puurs, Afrikaanse dans optreden in Ranst, Afrikaanse dans optreden in Ravels, Afrikaanse dans optreden in Retie, Afrikaanse dans optreden in Rijkevorsel, Afrikaanse dans optreden in Rumst, Afrikaanse dans optreden in Schelle, Afrikaanse dans optreden in Schilde, Afrikaanse dans optreden in Schoten, Afrikaanse dans optreden in Sint-Amands, Afrikaanse dans optreden in Sint-Katelijne-Waver, Afrikaanse dans optreden in Stabroek, Afrikaanse dans optreden in Turnhout, Afrikaanse dans optreden in Vorselaar, Afrikaanse dans optreden in Vosselaar, Afrikaanse dans optreden in Westerlo, Afrikaanse dans optreden in Wijnegem, Afrikaanse dans optreden in Willebroek, Afrikaanse dans optreden in Wommelgem, Afrikaanse dans optreden in Wuustwezel, Afrikaanse dans optreden in Zandhoven, Afrikaanse dans optreden in Zoersel, Afrikaanse dans optreden in Zwijndrecht, Afrikaanse dans optreden in Gent, Afrikaanse dans optreden in Brussel, Afrikaanse dans optreden in Brugge, Afrikaanse dans optreden in Leuven, Afrikaanse dans optreden in Aalst, Afrikaanse dans optreden in Kortrijk, Afrikaanse dans optreden in Hasselt, Afrikaanse dans optreden in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans optreden in Oostende, Afrikaanse dans optreden in Genk, Afrikaanse dans optreden in Doornik, Afrikaanse dans optreden in Roeselare, Afrikaanse dans optreden in Moeskroen, Afrikaanse dans optreden in Lokeren, Afrikaanse dans optreden in Sint-Truiden, Afrikaanse dans optreden in Mariakerke, Afrikaanse dans optreden in Drongen, Afrikaanse dans optreden in Wondelgem, Afrikaanse dans optreden in Sint-Amandsberg, Afrikaanse dans optreden in Oostakker, Afrikaanse dans optreden in Ledeberg, Afrikaanse dans optreden in Gentbrugge, Afrikaanse dans optreden in Afsnee, Afrikaanse dans optreden in Sint-Denijs-Westrem, Afrikaanse dans optreden in Zwijnaarde, Afrikaanse dans optreden in Wachtebeke, Afrikaanse dans optreden in Lochristi, Afrikaanse dans optreden in Destelbergen, Afrikaanse dans optreden in Melle, Afrikaanse dans optreden in Merelbeke, Afrikaanse dans optreden in Heusden, Afrikaanse dans optreden in Zevergem, Afrikaanse dans optreden in De Pinte, Afrikaanse dans optreden in Sint-Martens-Latem, Afrikaanse dans optreden in Sint-Martens-Leerne, Afrikaanse dans optreden in Deinze, Afrikaanse dans optreden in Vosselare, Afrikaanse dans optreden in Nevele, Afrikaanse dans optreden in Landegem, Afrikaanse dans optreden in Merendree, Afrikaanse dans optreden in Alken, Afrikaanse dans optreden in As, Afrikaanse dans optreden in Beringen, Afrikaanse dans optreden in Bilzen, Afrikaanse dans optreden in Bocholt, Afrikaanse dans optreden in Borgloon, Afrikaanse dans optreden in Bree, Afrikaanse dans optreden in Diepenbeek, Afrikaanse dans optreden in Dilsen-Stokkem, Afrikaanse dans optreden in Genk, Afrikaanse dans optreden in Gingelom, Afrikaanse dans optreden in Halen, Afrikaanse dans optreden in Ham, Afrikaanse dans optreden in Hamont-Achel, Afrikaanse dans optreden in Hechtel-Eksel, Afrikaanse dans optreden in Heers, Afrikaanse dans optreden in Herk-de-Stad, Afrikaanse dans optreden in Herstappe, Afrikaanse dans optreden in Heusden-Zolder, Afrikaanse dans optreden in Hoeselt, Afrikaanse dans optreden in Houthalen-Helchteren, Afrikaanse dans optreden in Kinrooi, Afrikaanse dans optreden in Kortessem, Afrikaanse dans optreden in Lanaken, Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in Leopoldsburg, Afrikaanse dans optreden in Lommel, Afrikaanse dans optreden in Lummen, Afrikaanse dans optreden in Maaseik, Afrikaanse dans optreden in Maasmechelen, Afrikaanse dans optreden in Meeuwen-Gruitrode, Afrikaanse dans optreden in Neerpelt, Afrikaanse dans optreden in Nieuwerkerken, Afrikaanse dans optreden in Opglabbeek, Afrikaanse dans optreden in Overpelt, Afrikaanse dans optreden in Peer, Afrikaanse dans optreden in Riemst, Afrikaanse dans optreden in Sint-Truiden, Afrikaanse dans optreden in Tessenderlo, Afrikaanse dans optreden in Tongeren, Afrikaanse dans optreden in Voeren, Afrikaanse dans optreden in Wellen, Afrikaanse dans optreden in Zonhoven, Afrikaanse dans optreden in Zutendaal, Afrikaanse dans optreden in Aarschot, Afrikaanse dans optreden in Affligem, Afrikaanse dans optreden in Asse, Afrikaanse dans optreden in Beersel, Afrikaanse dans optreden in Begijnendijk, Afrikaanse dans optreden in Bekkevoort, Afrikaanse dans optreden in Bertem, Afrikaanse dans optreden in Bever, Afrikaanse dans optreden in Bierbeek, Afrikaanse dans optreden in Boortmeerbeek, Afrikaanse dans optreden in Boutersem, Afrikaanse dans optreden in Diest, Afrikaanse dans optreden in Dilbeek, Afrikaanse dans optreden in Drogenbos, Afrikaanse dans optreden in Galmaarden, Afrikaanse dans optreden in Geetbets, Afrikaanse dans optreden in Glabbeek, Afrikaanse dans optreden in Gooik, Afrikaanse dans optreden in Grimbergen, Afrikaanse dans optreden in Haacht, Afrikaanse dans optreden in Halle, Afrikaanse dans optreden in Herent, Afrikaanse dans optreden in Herne, Afrikaanse dans optreden in Hoegaarden, Afrikaanse dans optreden in Hoeilaart, Afrikaanse dans optreden in Holsbeek, Afrikaanse dans optreden in Huldenberg, Afrikaanse dans optreden in Kampenhout, Afrikaanse dans optreden in Kapelle-op-den-Bos, Afrikaanse dans optreden in Keerbergen, Afrikaanse dans optreden in Kortenaken, Afrikaanse dans optreden in Kortenberg, Afrikaanse dans optreden in Kraainem, Afrikaanse dans optreden in Landen, Afrikaanse dans optreden in Lennik, Afrikaanse dans optreden in Liedekerke, Afrikaanse dans optreden in Linkebeek, Afrikaanse dans optreden in Linter, Afrikaanse dans optreden in Londerzeel, Afrikaanse dans optreden in Lubbeek, Afrikaanse dans optreden in Machelen, Afrikaanse dans optreden in Meise, Afrikaanse dans optreden in Merchtem, Afrikaanse dans optreden in Opwijk, Afrikaanse dans optreden in Oud-Heverlee, Afrikaanse dans optreden in Overijse, Afrikaanse dans optreden in Pepingen, Afrikaanse dans optreden in Roosdaal, Afrikaanse dans optreden in Rotselaar, Afrikaanse dans optreden in Scherpenheuvel-Zichem, Afrikaanse dans optreden in Sint-Genesius-Rode, Afrikaanse dans optreden in Sint-Pieters-Leeuw, Afrikaanse dans optreden in Steenokkerzeel, Afrikaanse dans optreden in Ternat, Afrikaanse dans optreden in Tervuren, Afrikaanse dans optreden in Tielt-Winge, Afrikaanse dans optreden in Tienen, Afrikaanse dans optreden in Tremelo, Afrikaanse dans optreden in Vilvoorde, Afrikaanse dans optreden in Wemmel, Afrikaanse dans optreden in Wezembeek-Oppem, Afrikaanse dans optreden in Zaventem, Afrikaanse dans optreden in Zemst, Afrikaanse dans optreden in Zoutleeuw, Afrikaanse dans optreden in Alveringem, Afrikaanse dans optreden in Anzegem, Afrikaanse dans optreden in Ardooie, Afrikaanse dans optreden in Avelgem, Afrikaanse dans optreden in Beernem, Afrikaanse dans optreden in Blankenberge, Afrikaanse dans optreden in Bredene, Afrikaanse dans optreden in Damme, Afrikaanse dans optreden in De Haan, Afrikaanse dans optreden in De Panne, Afrikaanse dans optreden in Deerlijk, Afrikaanse dans optreden in Dentergem, Afrikaanse dans optreden in Diksmuide, Afrikaanse dans optreden in Gistel, Afrikaanse dans optreden in Harelbeke, Afrikaanse dans optreden in Heuvelland, Afrikaanse dans optreden in Hooglede, Afrikaanse dans optreden in Houthulst, Afrikaanse dans optreden in Ichtegem, Afrikaanse dans optreden in Ieper, Afrikaanse dans optreden in Ingelmunster, Afrikaanse dans optreden in Izegem, Afrikaanse dans optreden in Jabbeke, Afrikaanse dans optreden in Knokke-Heist, Afrikaanse dans optreden in Koekelare, Afrikaanse dans optreden in Koksijde, Afrikaanse dans optreden in Kortemark, Afrikaanse dans optreden in Kortrijk, Afrikaanse dans optreden in Kuurne, Afrikaanse dans optreden in Langemark-Poelkapelle, Afrikaanse dans optreden in Ledegem, Afrikaanse dans optreden in Lendelede, Afrikaanse dans optreden in Lichtervelde, Afrikaanse dans optreden in Lo-Reninge, Afrikaanse dans optreden in Menen, Afrikaanse dans optreden in Mesen, Afrikaanse dans optreden in Meulebeke, Afrikaanse dans optreden in Middelkerke, Afrikaanse dans optreden in Moorslede, Afrikaanse dans optreden in Nieuwpoort, Afrikaanse dans optreden in Oostende, Afrikaanse dans optreden in Oostkamp, Afrikaanse dans optreden in Oostrozebeke, Afrikaanse dans optreden in Oudenburg, Afrikaanse dans optreden in Pittem, Afrikaanse dans optreden in Poperinge, Afrikaanse dans optreden in Roeselare, Afrikaanse dans optreden in Ruiselede, Afrikaanse dans optreden in Spiere-Helkijn, Afrikaanse dans optreden in Staden, Afrikaanse dans optreden in Tielt, Afrikaanse dans optreden in Torhout, Afrikaanse dans optreden in Veurne, Afrikaanse dans optreden in Vleteren, Afrikaanse dans optreden in Waregem, Afrikaanse dans optreden in Wervik, Afrikaanse dans optreden in Wevelgem, Afrikaanse dans optreden in Wielsbeke, Afrikaanse dans optreden in Wingene, Afrikaanse dans optreden in Zedelgem, Afrikaanse dans optreden in Zonnebeke, Afrikaanse dans optreden in Zuienkerke, Afrikaanse dans optreden in Zwevegem, Afrikaanse dans optreden in Aarlen, Afrikaanse dans optreden in Attert, Afrikaanse dans optreden in Aubange, Afrikaanse dans optreden in Bastenaken, Afrikaanse dans optreden in Bertogne, Afrikaanse dans optreden in Bertrix, Afrikaanse dans optreden in Bouillon, Afrikaanse dans optreden in Chiny, Afrikaanse dans optreden in Daverdisse, Afrikaanse dans optreden in Durbuy, Afrikaanse dans optreden in Érezée, Afrikaanse dans optreden in Étalle, Afrikaanse dans optreden in Fauvillers, Afrikaanse dans optreden in Florenville, Afrikaanse dans optreden in Gouvy, Afrikaanse dans optreden in Habay, Afrikaanse dans optreden in Herbeumont, Afrikaanse dans optreden in Hotton, Afrikaanse dans optreden in Houffalize, Afrikaanse dans optreden in La Roche-en-Ardenne, Afrikaanse dans optreden in Léglise, Afrikaanse dans optreden in Libin, Afrikaanse dans optreden in Libramont-Chevigny, Afrikaanse dans optreden in Manhay, Afrikaanse dans optreden in Marche-en-Famenne, Afrikaanse dans optreden in Martelange, Afrikaanse dans optreden in Meix-devant-Virton, Afrikaanse dans optreden in Messancy, Afrikaanse dans optreden in Musson, Afrikaanse dans optreden in Nassogne, Afrikaanse dans optreden in Neufchâteau, Afrikaanse dans optreden in Paliseul, Afrikaanse dans optreden in Rendeux, Afrikaanse dans optreden in Rouvroy, Afrikaanse dans optreden in Sainte-Ode, Afrikaanse dans optreden in Saint-Hubert, Afrikaanse dans optreden in Saint-Léger, Afrikaanse dans optreden in Tellin, Afrikaanse dans optreden in Tenneville, Afrikaanse dans optreden in Tintigny, Afrikaanse dans optreden in Vaux-sur-Sûre, Afrikaanse dans optreden in Vielsalm, Afrikaanse dans optreden in Virton, Afrikaanse dans optreden in Wellin.

Linkpartners

Okapi-Events
Vrijgezellen feesten, teambuilding, workshps op je eigen locatie

Salsa Antwerpen Events
Salsa dansen en cocktails maken in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Aalst, Kortrijk, Mechelen

Cocktails Maken Events
Onze cocktail shakers bieden je de workshop cocktails shaken/maken aan op je eigen locatie voor groepen

Djembe Antwerpen Events
Djembe workshop en Afrikaanse dans workshop op je eigen locatie