show afrikaanse dans of optreden afrikaanse dans

La Compagnie Bina Africa is een jong en dynamisch Afrikaans dansgezelschap dat exclusieve, internationale acts op de planken brengt. We zijn gespecialiseerd in bijzondere live show Afrikaanse dans die geschikt zijn voor indrukwekkende afsluiting voor een congres, seminar, productpresentatie, bedrijfsfeest, afscheid van een collega, viering van het zoveel jarige bestaan en alle andere denkbare evenementen, zowel binnen als buiten.Show Afrikaanse dans of Afrikaanseband
Vooral bij festivals, congres, seminar, bedrijfsfeest en andere openbare evenementen is het een must om een voorstelling neer te zetten die het publiek naar zich toe trekt en in haar grip houdt. Door het gebruik van de originele Afrikaanse percussie-instrumenten en de doordringende klanken van de zangers zijn onze Afrikaanse dansshows en Afrikaanse bandoptredens absolute publiekstrekkers! De optredens zijn interactief en wat is er nou succesvoller dan een interactie tussen publiek en artiesten?


Zoek je een Afrikaanse dansgezelschap dat een geweldige Afrikaanse dans- en muziekshow neerzet of heb je liever een Afrikaanse band die, indien gewenst, ook mobiel is en zich dus al spelende kan verplaatsen:
La Compagnie Bina Africa draait er haar hand niet voor om. Onze Afrikaanse optredens zijn altijd energiek, swingend, krachtig en exclusief, kortom: een blijvende herinnering.

Wil je iets echt origineels, dan heeft La Compagnie Bina Africa alles in huis om een spetterende Afrikaanse show voor je bezoekers/gasten te verzorgen. Doe het eens anders dan anders!

Afrikaansedans show "Makasi"
La Compagnie Bina Africa laat sinds acht jaar een breed westers publiek een kijkje nemen in de keuken van de Afrikaanse cultuur door middel van de passionele en creatieve show "Makasi". "Makasi" is het Congolese woord voor kracht en energie en dat wordt op sublieme wijze vertaald in deze spetterende dans- en percussieshow. De Afrikaanse dans is immens populair en onze artiesten rusten niet voordat het publiek wordt meegezogen in deze opzwepende show.

Je wordt meegenomen op ontdekkingsreis door Afrika. Mede door het gebruik van exclusieve Afrikaanse attributen en warme, kleurrijke Afrikaanse kostuums kan je onmogelijk om het "Afrikaanse gevoel" heen.De "Makasi" show is zo opgezet, dat het aantal artiesten naar wens en budget kan worden samengesteld. Het minimale aantal artiesten voor festivals en andere evenementen, zowel binnen als buiten, bestaat uit 5 personen, waarvan 2 Afrikaanse dansers en 3 Afrikaanse percussionisten (Djembe spelers). De show wordt energieker en krijgt meer "body" naarmate het aantal artiesten toeneemt. Je kunt de show uitbreiden tot maximaal 25 Afrikaanse artiesten.

Alle voordelen op een rijtje

  • Met onze acht jaar ervaring in de entertainment wereld hebben we een team dat klaar staat om een spetterende Afrikaanseshow of Afrikaans optreden te verzorgen.
  • Professionele Afrikaanse dansers en Afrikaanse muzikanten van een absoluut topniveau.
  • Prachtige, originele Afrikaanse kostuums in een mix van traditioneel en modern.
  • Sfeervol Afrikaans decor voor de "Makasi show".
  • Een duidelijk lichtplan en onze eigen lichttechnicus die probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van de aanwezige attributen teneinde de kosten zo laag mogelijk te houden.
  • Een duidelijk geluidsplan en onze eigen geluidstechnicus die probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van de aanwezige attributen teneinde de kosten zo laag mogelijk te houden.
  • Gratis posters en flyers. Overige promotie en publiciteit komt voor rekening van de organisator van het festival of evenement.

Doorgaans wordt de show en het optreden van de band gelijkvloers opgevoerd; bij een groot publiek echter zorgen wij voor een podium voor de muzikanten en indien nodig, eveneens voor de dansers.

Kosten
La Compagnie Bina Africa vraagt een vast bedrag per artiest, per uur. Het bedrag is exclusief BTW, reiskosten en transportkosten en management fee.

Aanvragen van een offerte voor een show:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste show, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande offerteformulier kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Persoonlijke Gegevens

Naam
Bedrijfsnaam
Adres
Postcode en plaats -
E-mailadres
Mobiel.telefoonnummer

E-mail over uw evenement

Gewenste show
Gewenste datum
Gewenste aanvangstijd
Gewenste locatie
Aantal artiesten [min./max.]
Vragen / opmerkingen

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de artiest(en) voor de show(s) en evt de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een show die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de show
Welk type show
De gewenste aanvangstijd
Het aantal artiesten
De stad waar de show moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal artiesten
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal artiesten na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra artiesten kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen of programma te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Combinatie van optreden en diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen voor of na de optreden (bijvoorbeeld eerst een workshop Afrikaanse dans en daarna een Afrikaansedans optreden ). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Axe Bahia, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk love, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.


Live show Afrikaanse dans in Brussel, Live show Afrikaanse dans in Gent, Live show Afrikaanse dans in Brugge, Live show Afrikaanse dans in Bergen, Live show Afrikaanse dans in Leuven, Live show Afrikaanse dans in Mechelen, Live show Afrikaanse dans in Aalst, Live show Afrikaanse dans in Kortrijk, Live show Afrikaanse dans in Hasselt, Live show Afrikaanse dans in Sint-Niklaas, Live show Afrikaanse dans in Oostende, Live show Afrikaanse dans in Genk, Live show Afrikaanse dans in Doornik, Live show Afrikaanse dans in Turnhout, Live show Afrikaanse dans in Geel, Live show Afrikaanse dans in Roeselare, Live show Afrikaanse dans in Moeskroen, Live show Afrikaanse dans in Lokeren, Live show Afrikaanse dans in Sint-Truiden, Live show Afrikaanse dans in Herentals, Live show Afrikaanse dans in Hoogstraten, Live show Afrikaanse dans in Lier, Live show Afrikaanse dans in Mechelen, Live show Afrikaanse dans in Mortsel, Live show Afrikaanse dans in Turnhout, Live show Afrikaanse dans in Aartselaar
, Live show Afrikaanse dans in Antwerpen, Live show Afrikaanse dans in Arendonk, Live show Afrikaanse dans in Baarle-Hertog, Live show Afrikaanse dans in Balen, Live show Afrikaanse dans in Beerse, Live show Afrikaanse dans in Berlaar, Live show Afrikaanse dans in Boechout, Live show Afrikaanse dans in Bonheiden, Live show Afrikaanse dans in Boom, Live show Afrikaanse dans in Bornem, Live show Afrikaanse dans in Borsbeek, Live show Afrikaanse dans in Brasschaat, Live show Afrikaanse dans in Brecht, Live show Afrikaanse dans in Dessel, Live show Afrikaanse dans in Duffel, Live show Afrikaanse dans in Edegem, Live show Afrikaanse dans in Essen, Live show Afrikaanse dans in Geel, Live show Afrikaanse dans in Grobbendonk, Live show Afrikaanse dans in Heist-op-den-Berg, Live show Afrikaanse dans in Hemiksem, Live show Afrikaanse dans in Herentals, Live show Afrikaanse dans in Herenthout, Live show Afrikaanse dans in Herselt, Live show Afrikaanse dans in Hoogstraten, Live show Afrikaanse dans in Hove, Live show Afrikaanse dans in Hulshout, Live show Afrikaanse dans in Kalmthout, Live show Afrikaanse dans in Kapellen, Live show Afrikaanse dans in Kasterlee, Live show Afrikaanse dans in Kontich, Live show Afrikaanse dans in Laakdal, Live show Afrikaanse dans in Lier, Live show Afrikaanse dans in Lille, Live show Afrikaanse dans in Lint, Live show Afrikaanse dans in Malle, Live show Afrikaanse dans in Mechelen, Live show Afrikaanse dans in Meerhout, Live show Afrikaanse dans in Merksplas, Live show Afrikaanse dans in Mol, Live show Afrikaanse dans in Mortsel, Live show Afrikaanse dans in Niel, Live show Afrikaanse dans in Nijlen, Live show Afrikaanse dans in Olen, Live show Afrikaanse dans in Oud-Turnhout, Live show Afrikaanse dans in Putte, Live show Afrikaanse dans in Puurs, Live show Afrikaanse dans in Ranst, Live show Afrikaanse dans in Ravels, Live show Afrikaanse dans in Retie, Live show Afrikaanse dans in Rijkevorsel, Live show Afrikaanse dans in Rumst, Live show Afrikaanse dans in Schelle, Live show Afrikaanse dans in Schilde, Live show Afrikaanse dans in Schoten, Live show Afrikaanse dans in Sint-Amands, Live show Afrikaanse dans in Sint-Katelijne-Waver, Live show Afrikaanse dans in Stabroek, Live show Afrikaanse dans in Turnhout, Live show Afrikaanse dans in Vorselaar, Live show Afrikaanse dans in Vosselaar, Live show Afrikaanse dans in Westerlo, Live show Afrikaanse dans in Wijnegem, Live show Afrikaanse dans in Willebroek, Live show Afrikaanse dans in Wommelgem, Live show Afrikaanse dans in Wuustwezel, Live show Afrikaanse dans in Zandhoven, Live show Afrikaanse dans in Zoersel, Live show Afrikaanse dans in Zwijndrecht, Live show Afrikaanse dans in Gent, Live show Afrikaanse dans in Brussel, Live show Afrikaanse dans in Brugge, Live show Afrikaanse dans in Leuven, Live show Afrikaanse dans in Aalst, Live show Afrikaanse dans in Kortrijk, Live show Afrikaanse dans in Hasselt, Live show Afrikaanse dans in Sint-Niklaas, Live show Afrikaanse dans in Oostende, Live show Afrikaanse dans in Genk, Live show Afrikaanse dans in Doornik, Live show Afrikaanse dans in Roeselare, Live show Afrikaanse dans in Moeskroen, Live show Afrikaanse dans in Lokeren, Live show Afrikaanse dans in Sint-Truiden, Live show Afrikaanse dans in Mariakerke, Live show Afrikaanse dans in Drongen, Live show Afrikaanse dans in Wondelgem, Live show Afrikaanse dans in Sint-Amandsberg, Live show Afrikaanse dans in Oostakker, Live show Afrikaanse dans in Ledeberg, Live show Afrikaanse dans in Gentbrugge, Live show Afrikaanse dans in Afsnee, Live show Afrikaanse dans in Sint-Denijs-Westrem, Live show Afrikaanse dans in Zwijnaarde, Live show Afrikaanse dans in Wachtebeke, Live show Afrikaanse dans in Lochristi, Live show Afrikaanse dans in Destelbergen, Live show Afrikaanse dans in Melle, Live show Afrikaanse dans in Merelbeke, Live show Afrikaanse dans in Heusden, Live show Afrikaanse dans in Zevergem, Live show Afrikaanse dans in De Pinte, Live show Afrikaanse dans in Sint-Martens-Latem, Live show Afrikaanse dans in Sint-Martens-Leerne, Live show Afrikaanse dans in Deinze, Live show Afrikaanse dans in Vosselare, Live show Afrikaanse dans in Nevele, Live show Afrikaanse dans in Landegem, Live show Afrikaanse dans in Merendree, Live show Afrikaanse dans in Alken, Live show Afrikaanse dans in As, Live show Afrikaanse dans in Beringen, Live show Afrikaanse dans in Bilzen, Live show Afrikaanse dans in Bocholt, Live show Afrikaanse dans in Borgloon, Live show Afrikaanse dans in Bree, Live show Afrikaanse dans in Diepenbeek, Live show Afrikaanse dans in Dilsen-Stokkem, Live show Afrikaanse dans in Genk, Live show Afrikaanse dans in Gingelom, Live show Afrikaanse dans in Halen, Live show Afrikaanse dans in Ham, Live show Afrikaanse dans in Hamont-Achel, Live show Afrikaanse dans in Hechtel-Eksel, Live show Afrikaanse dans in Heers, Live show Afrikaanse dans in Herk-de-Stad, Live show Afrikaanse dans in Herstappe, Live show Afrikaanse dans in Heusden-Zolder, Live show Afrikaanse dans in Hoeselt, Live show Afrikaanse dans in Houthalen-Helchteren, Live show Afrikaanse dans in Kinrooi, Live show Afrikaanse dans in Kortessem, Live show Afrikaanse dans in Lanaken, Live show Afrikaanse dans in , Live show Afrikaanse dans in , Live show Afrikaanse dans in , Live show Afrikaanse dans in , Live show Afrikaanse dans in , Live show Afrikaanse dans in , Live show Afrikaanse dans in , Live show Afrikaanse dans in , Live show Afrikaanse dans in Leopoldsburg, Live show Afrikaanse dans in Lommel, Live show Afrikaanse dans in Lummen, Live show Afrikaanse dans in Maaseik, Live show Afrikaanse dans in Maasmechelen, Live show Afrikaanse dans in Meeuwen-Gruitrode, Live show Afrikaanse dans in Neerpelt, Live show Afrikaanse dans in Nieuwerkerken, Live show Afrikaanse dans in Opglabbeek, Live show Afrikaanse dans in Overpelt, Live show Afrikaanse dans in Peer, Live show Afrikaanse dans in Riemst, Live show Afrikaanse dans in Sint-Truiden, Live show Afrikaanse dans in Tessenderlo, Live show Afrikaanse dans in Tongeren, Live show Afrikaanse dans in Voeren, Live show Afrikaanse dans in Wellen, Live show Afrikaanse dans in Zonhoven, Live show Afrikaanse dans in Zutendaal, Live show Afrikaanse dans in Aarschot, Live show Afrikaanse dans in Affligem, Live show Afrikaanse dans in Asse, Live show Afrikaanse dans in Beersel, Live show Afrikaanse dans in Begijnendijk, Live show Afrikaanse dans in Bekkevoort, Live show Afrikaanse dans in Bertem, Live show Afrikaanse dans in Bever, Live show Afrikaanse dans in Bierbeek, Live show Afrikaanse dans in Boortmeerbeek, Live show Afrikaanse dans in Boutersem, Live show Afrikaanse dans in Diest, Live show Afrikaanse dans in Dilbeek, Live show Afrikaanse dans in Drogenbos, Live show Afrikaanse dans in Galmaarden, Live show Afrikaanse dans in Geetbets, Live show Afrikaanse dans in Glabbeek, Live show Afrikaanse dans in Gooik, Live show Afrikaanse dans in Grimbergen, Live show Afrikaanse dans in Haacht, Live show Afrikaanse dans in Halle, Live show Afrikaanse dans in Herent, Live show Afrikaanse dans in Herne, Live show Afrikaanse dans in Hoegaarden, Live show Afrikaanse dans in Hoeilaart, Live show Afrikaanse dans in Holsbeek, Live show Afrikaanse dans in Huldenberg, Live show Afrikaanse dans in Kampenhout, Live show Afrikaanse dans in Kapelle-op-den-Bos, Live show Afrikaanse dans in Keerbergen, Live show Afrikaanse dans in Kortenaken, Live show Afrikaanse dans in Kortenberg, Live show Afrikaanse dans in Kraainem, Live show Afrikaanse dans in Landen, Live show Afrikaanse dans in Lennik, Live show Afrikaanse dans in Liedekerke, Live show Afrikaanse dans in Linkebeek, Live show Afrikaanse dans in Linter, Live show Afrikaanse dans in Londerzeel, Live show Afrikaanse dans in Lubbeek, Live show Afrikaanse dans in Machelen, Live show Afrikaanse dans in Meise, Live show Afrikaanse dans in Merchtem, Live show Afrikaanse dans in Opwijk, Live show Afrikaanse dans in Oud-Heverlee, Live show Afrikaanse dans in Overijse, Live show Afrikaanse dans in Pepingen, Live show Afrikaanse dans in Roosdaal, Live show Afrikaanse dans in Rotselaar, Live show Afrikaanse dans in Scherpenheuvel-Zichem, Live show Afrikaanse dans in Sint-Genesius-Rode, Live show Afrikaanse dans in Sint-Pieters-Leeuw, Live show Afrikaanse dans in Steenokkerzeel, Live show Afrikaanse dans in Ternat, Live show Afrikaanse dans in Tervuren, Live show Afrikaanse dans in Tielt-Winge, Live show Afrikaanse dans in Tienen, Live show Afrikaanse dans in Tremelo, Live show Afrikaanse dans in Vilvoorde, Live show Afrikaanse dans in Wemmel, Live show Afrikaanse dans in Wezembeek-Oppem, Live show Afrikaanse dans in Zaventem, Live show Afrikaanse dans in Zemst, Live show Afrikaanse dans in Zoutleeuw, Live show Afrikaanse dans in Alveringem, Live show Afrikaanse dans in Anzegem, Live show Afrikaanse dans in Ardooie, Live show Afrikaanse dans in Avelgem, Live show Afrikaanse dans in Beernem, Live show Afrikaanse dans in Blankenberge, Live show Afrikaanse dans in Bredene, Live show Afrikaanse dans in Damme, Live show Afrikaanse dans in De Haan, Live show Afrikaanse dans in De Panne, Live show Afrikaanse dans in Deerlijk, Live show Afrikaanse dans in Dentergem, Live show Afrikaanse dans in Diksmuide, Live show Afrikaanse dans in Gistel, Live show Afrikaanse dans in Harelbeke, Live show Afrikaanse dans in Heuvelland, Live show Afrikaanse dans in Hooglede, Live show Afrikaanse dans in Houthulst, Live show Afrikaanse dans in Ichtegem, Live show Afrikaanse dans in Ieper, Live show Afrikaanse dans in Ingelmunster, Live show Afrikaanse dans in Izegem, Live show Afrikaanse dans in Jabbeke, Live show Afrikaanse dans in Knokke-Heist, Live show Afrikaanse dans in Koekelare, Live show Afrikaanse dans in Koksijde, Live show Afrikaanse dans in Kortemark, Live show Afrikaanse dans in Kortrijk, Live show Afrikaanse dans in Kuurne, Live show Afrikaanse dans in Langemark-Poelkapelle, Live show Afrikaanse dans in Ledegem, Live show Afrikaanse dans in Lendelede, Live show Afrikaanse dans in Lichtervelde, Live show Afrikaanse dans in Lo-Reninge, Live show Afrikaanse dans in Menen, Live show Afrikaanse dans in Mesen, Live show Afrikaanse dans in Meulebeke, Live show Afrikaanse dans in Middelkerke, Live show Afrikaanse dans in Moorslede, Live show Afrikaanse dans in Nieuwpoort, Live show Afrikaanse dans in Oostende, Live show Afrikaanse dans in Oostkamp, Live show Afrikaanse dans in Oostrozebeke, Live show Afrikaanse dans in Oudenburg, Live show Afrikaanse dans in Pittem, Live show Afrikaanse dans in Poperinge, Live show Afrikaanse dans in Roeselare, Live show Afrikaanse dans in Ruiselede, Live show Afrikaanse dans in Spiere-Helkijn, Live show Afrikaanse dans in Staden, Live show Afrikaanse dans in Tielt, Live show Afrikaanse dans in Torhout, Live show Afrikaanse dans in Veurne, Live show Afrikaanse dans in Vleteren, Live show Afrikaanse dans in Waregem, Live show Afrikaanse dans in Wervik, Live show Afrikaanse dans in Wevelgem, Live show Afrikaanse dans in Wielsbeke, Live show Afrikaanse dans in Wingene, Live show Afrikaanse dans in Zedelgem, Live show Afrikaanse dans in Zonnebeke, Live show Afrikaanse dans in Zuienkerke, Live show Afrikaanse dans in Zwevegem, Live show Afrikaanse dans in Aarlen, Live show Afrikaanse dans in Attert, Live show Afrikaanse dans in Aubange, Live show Afrikaanse dans in Bastenaken, Live show Afrikaanse dans in Bertogne, Live show Afrikaanse dans in Bertrix, Live show Afrikaanse dans in Bouillon, Live show Afrikaanse dans in Chiny, Live show Afrikaanse dans in Daverdisse, Live show Afrikaanse dans in Durbuy, Live show Afrikaanse dans in Érezée, Live show Afrikaanse dans in Étalle, Live show Afrikaanse dans in Fauvillers, Live show Afrikaanse dans in Florenville, Live show Afrikaanse dans in Gouvy, Live show Afrikaanse dans in Habay, Live show Afrikaanse dans in Herbeumont, Live show Afrikaanse dans in Hotton, Live show Afrikaanse dans in Houffalize, Live show Afrikaanse dans in La Roche-en-Ardenne, Live show Afrikaanse dans in Léglise, Live show Afrikaanse dans in Libin, Live show Afrikaanse dans in Libramont-Chevigny, Live show Afrikaanse dans in Manhay, Live show Afrikaanse dans in Marche-en-Famenne, Live show Afrikaanse dans in Martelange, Live show Afrikaanse dans in Meix-devant-Virton, Live show Afrikaanse dans in Messancy, Live show Afrikaanse dans in Musson, Live show Afrikaanse dans in Nassogne, Live show Afrikaanse dans in Neufchâteau, Live show Afrikaanse dans in Paliseul, Live show Afrikaanse dans in Rendeux, Live show Afrikaanse dans in Rouvroy, Live show Afrikaanse dans in Sainte-Ode, Live show Afrikaanse dans in Saint-Hubert, Live show Afrikaanse dans in Saint-Léger, Live show Afrikaanse dans in Tellin, Live show Afrikaanse dans in Tenneville, Live show Afrikaanse dans in Tintigny, Live show Afrikaanse dans in Vaux-sur-Sûre, Live show Afrikaanse dans in Vielsalm, Live show Afrikaanse dans in Virton, Live show Afrikaanse dans in Wellin.

Afrikaanse dans optreden in Brussel, Afrikaanse dans optreden in Gent, Afrikaanse dans optreden in Brugge, Afrikaanse dans optreden in Bergen, Afrikaanse dans optreden in Leuven, Afrikaanse dans optreden in Mechelen, Afrikaanse dans optreden in Aalst, Afrikaanse dans optreden in Kortrijk, Afrikaanse dans optreden in Hasselt, Afrikaanse dans optreden in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans optreden in Oostende, Afrikaanse dans optreden in Genk, Afrikaanse dans optreden in Doornik, Afrikaanse dans optreden in Turnhout, Afrikaanse dans optreden in Geel, Afrikaanse dans optreden in Roeselare, Afrikaanse dans optreden in Moeskroen, Afrikaanse dans optreden in Lokeren, Afrikaanse dans optreden in Sint-Truiden, Afrikaanse dans optreden in Herentals, Afrikaanse dans optreden in Hoogstraten, Afrikaanse dans optreden in Lier, Afrikaanse dans optreden in Mechelen, Afrikaanse dans optreden in Mortsel, Afrikaanse dans optreden in Turnhout, Afrikaanse dans optreden in Aartselaar, Afrikaanse dans optreden in Antwerpen, Afrikaanse dans optreden in Arendonk, Afrikaanse dans optreden in Baarle-Hertog, Afrikaanse dans optreden in Balen, Afrikaanse dans optreden in Beerse, Afrikaanse dans optreden in Berlaar, Afrikaanse dans optreden in Boechout, Afrikaanse dans optreden in Bonheiden, Afrikaanse dans optreden in Boom, Afrikaanse dans optreden in Bornem, Afrikaanse dans optreden in Borsbeek, Afrikaanse dans optreden in Brasschaat, Afrikaanse dans optreden in Brecht, Afrikaanse dans optreden in Dessel, Afrikaanse dans optreden in Duffel, Afrikaanse dans optreden in Edegem, Afrikaanse dans optreden in Essen, Afrikaanse dans optreden in Geel, Afrikaanse dans optreden in Grobbendonk, Afrikaanse dans optreden in Heist-op-den-Berg, Afrikaanse dans optreden in Hemiksem, Afrikaanse dans optreden in Herentals, Afrikaanse dans optreden in Herenthout, Afrikaanse dans optreden in Herselt, Afrikaanse dans optreden in Hoogstraten, Afrikaanse dans optreden in Hove, Afrikaanse dans optreden in Hulshout, Afrikaanse dans optreden in Kalmthout, Afrikaanse dans optreden in Kapellen, Afrikaanse dans optreden in Kasterlee, Afrikaanse dans optreden in Kontich, Afrikaanse dans optreden in Laakdal, Afrikaanse dans optreden in Lier, Afrikaanse dans optreden in Lille, Afrikaanse dans optreden in Lint, Afrikaanse dans optreden in Malle, Afrikaanse dans optreden in Mechelen, Afrikaanse dans optreden in Meerhout, Afrikaanse dans optreden in Merksplas, Afrikaanse dans optreden in Mol, Afrikaanse dans optreden in Mortsel, Afrikaanse dans optreden in Niel, Afrikaanse dans optreden in Nijlen, Afrikaanse dans optreden in Olen, Afrikaanse dans optreden in Oud-Turnhout, Afrikaanse dans optreden in Putte, Afrikaanse dans optreden in Puurs, Afrikaanse dans optreden in Ranst, Afrikaanse dans optreden in Ravels, Afrikaanse dans optreden in Retie, Afrikaanse dans optreden in Rijkevorsel, Afrikaanse dans optreden in Rumst, Afrikaanse dans optreden in Schelle, Afrikaanse dans optreden in Schilde, Afrikaanse dans optreden in Schoten, Afrikaanse dans optreden in Sint-Amands, Afrikaanse dans optreden in Sint-Katelijne-Waver, Afrikaanse dans optreden in Stabroek, Afrikaanse dans optreden in Turnhout, Afrikaanse dans optreden in Vorselaar, Afrikaanse dans optreden in Vosselaar, Afrikaanse dans optreden in Westerlo, Afrikaanse dans optreden in Wijnegem, Afrikaanse dans optreden in Willebroek, Afrikaanse dans optreden in Wommelgem, Afrikaanse dans optreden in Wuustwezel, Afrikaanse dans optreden in Zandhoven, Afrikaanse dans optreden in Zoersel, Afrikaanse dans optreden in Zwijndrecht, Afrikaanse dans optreden in Gent, Afrikaanse dans optreden in Brussel, Afrikaanse dans optreden in Brugge, Afrikaanse dans optreden in Leuven, Afrikaanse dans optreden in Aalst, Afrikaanse dans optreden in Kortrijk, Afrikaanse dans optreden in Hasselt, Afrikaanse dans optreden in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans optreden in Oostende, Afrikaanse dans optreden in Genk, Afrikaanse dans optreden in Doornik, Afrikaanse dans optreden in Roeselare, Afrikaanse dans optreden in Moeskroen, Afrikaanse dans optreden in Lokeren, Afrikaanse dans optreden in Sint-Truiden, Afrikaanse dans optreden in Mariakerke, Afrikaanse dans optreden in Drongen, Afrikaanse dans optreden in Wondelgem, Afrikaanse dans optreden in Sint-Amandsberg, Afrikaanse dans optreden in Oostakker, Afrikaanse dans optreden in Ledeberg, Afrikaanse dans optreden in Gentbrugge, Afrikaanse dans optreden in Afsnee, Afrikaanse dans optreden in Sint-Denijs-Westrem, Afrikaanse dans optreden in Zwijnaarde, Afrikaanse dans optreden in Wachtebeke, Afrikaanse dans optreden in Lochristi, Afrikaanse dans optreden in Destelbergen, Afrikaanse dans optreden in Melle, Afrikaanse dans optreden in Merelbeke, Afrikaanse dans optreden in Heusden, Afrikaanse dans optreden in Zevergem, Afrikaanse dans optreden in De Pinte, Afrikaanse dans optreden in Sint-Martens-Latem, Afrikaanse dans optreden in Sint-Martens-Leerne, Afrikaanse dans optreden in Deinze, Afrikaanse dans optreden in Vosselare, Afrikaanse dans optreden in Nevele, Afrikaanse dans optreden in Landegem, Afrikaanse dans optreden in Merendree, Afrikaanse dans optreden in Alken, Afrikaanse dans optreden in As, Afrikaanse dans optreden in Beringen, Afrikaanse dans optreden in Bilzen, Afrikaanse dans optreden in Bocholt, Afrikaanse dans optreden in Borgloon, Afrikaanse dans optreden in Bree, Afrikaanse dans optreden in Diepenbeek, Afrikaanse dans optreden in Dilsen-Stokkem, Afrikaanse dans optreden in Genk, Afrikaanse dans optreden in Gingelom, Afrikaanse dans optreden in Halen, Afrikaanse dans optreden in Ham, Afrikaanse dans optreden in Hamont-Achel, Afrikaanse dans optreden in Hechtel-Eksel, Afrikaanse dans optreden in Heers, Afrikaanse dans optreden in Herk-de-Stad, Afrikaanse dans optreden in Herstappe, Afrikaanse dans optreden in Heusden-Zolder, Afrikaanse dans optreden in Hoeselt, Afrikaanse dans optreden in Houthalen-Helchteren, Afrikaanse dans optreden in Kinrooi, Afrikaanse dans optreden in Kortessem, Afrikaanse dans optreden in Lanaken, Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in Leopoldsburg, Afrikaanse dans optreden in Lommel, Afrikaanse dans optreden in Lummen, Afrikaanse dans optreden in Maaseik, Afrikaanse dans optreden in Maasmechelen, Afrikaanse dans optreden in Meeuwen-Gruitrode, Afrikaanse dans optreden in Neerpelt, Afrikaanse dans optreden in Nieuwerkerken, Afrikaanse dans optreden in Opglabbeek, Afrikaanse dans optreden in Overpelt, Afrikaanse dans optreden in Peer, Afrikaanse dans optreden in Riemst, Afrikaanse dans optreden in Sint-Truiden, Afrikaanse dans optreden in Tessenderlo, Afrikaanse dans optreden in Tongeren, Afrikaanse dans optreden in Voeren, Afrikaanse dans optreden in Wellen, Afrikaanse dans optreden in Zonhoven, Afrikaanse dans optreden in Zutendaal, Afrikaanse dans optreden in Aarschot, Afrikaanse dans optreden in Affligem, Afrikaanse dans optreden in Asse, Afrikaanse dans optreden in Beersel, Afrikaanse dans optreden in Begijnendijk, Afrikaanse dans optreden in Bekkevoort, Afrikaanse dans optreden in Bertem, Afrikaanse dans optreden in Bever, Afrikaanse dans optreden in Bierbeek, Afrikaanse dans optreden in Boortmeerbeek, Afrikaanse dans optreden in Boutersem, Afrikaanse dans optreden in Diest, Afrikaanse dans optreden in Dilbeek, Afrikaanse dans optreden in Drogenbos, Afrikaanse dans optreden in Galmaarden, Afrikaanse dans optreden in Geetbets, Afrikaanse dans optreden in Glabbeek, Afrikaanse dans optreden in Gooik, Afrikaanse dans optreden in Grimbergen, Afrikaanse dans optreden in Haacht, Afrikaanse dans optreden in Halle, Afrikaanse dans optreden in Herent, Afrikaanse dans optreden in Herne, Afrikaanse dans optreden in Hoegaarden, Afrikaanse dans optreden in Hoeilaart, Afrikaanse dans optreden in Holsbeek, Afrikaanse dans optreden in Huldenberg, Afrikaanse dans optreden in Kampenhout, Afrikaanse dans optreden in Kapelle-op-den-Bos, Afrikaanse dans optreden in Keerbergen, Afrikaanse dans optreden in Kortenaken, Afrikaanse dans optreden in Kortenberg, Afrikaanse dans optreden in Kraainem, Afrikaanse dans optreden in Landen, Afrikaanse dans optreden in Lennik, Afrikaanse dans optreden in Liedekerke, Afrikaanse dans optreden in Linkebeek, Afrikaanse dans optreden in Linter, Afrikaanse dans optreden in Londerzeel, Afrikaanse dans optreden in Lubbeek, Afrikaanse dans optreden in Machelen, Afrikaanse dans optreden in Meise, Afrikaanse dans optreden in Merchtem, Afrikaanse dans optreden in Opwijk, Afrikaanse dans optreden in Oud-Heverlee, Afrikaanse dans optreden in Overijse, Afrikaanse dans optreden in Pepingen, Afrikaanse dans optreden in Roosdaal, Afrikaanse dans optreden in Rotselaar, Afrikaanse dans optreden in Scherpenheuvel-Zichem, Afrikaanse dans optreden in Sint-Genesius-Rode, Afrikaanse dans optreden in Sint-Pieters-Leeuw, Afrikaanse dans optreden in Steenokkerzeel, Afrikaanse dans optreden in Ternat, Afrikaanse dans optreden in Tervuren, Afrikaanse dans optreden in Tielt-Winge, Afrikaanse dans optreden in Tienen, Afrikaanse dans optreden in Tremelo, Afrikaanse dans optreden in Vilvoorde, Afrikaanse dans optreden in Wemmel, Afrikaanse dans optreden in Wezembeek-Oppem, Afrikaanse dans optreden in Zaventem, Afrikaanse dans optreden in Zemst, Afrikaanse dans optreden in Zoutleeuw, Afrikaanse dans optreden in Alveringem, Afrikaanse dans optreden in Anzegem, Afrikaanse dans optreden in Ardooie, Afrikaanse dans optreden in Avelgem, Afrikaanse dans optreden in Beernem, Afrikaanse dans optreden in Blankenberge, Afrikaanse dans optreden in Bredene, Afrikaanse dans optreden in Damme, Afrikaanse dans optreden in De Haan, Afrikaanse dans optreden in De Panne, Afrikaanse dans optreden in Deerlijk, Afrikaanse dans optreden in Dentergem, Afrikaanse dans optreden in Diksmuide, Afrikaanse dans optreden in Gistel, Afrikaanse dans optreden in Harelbeke, Afrikaanse dans optreden in Heuvelland, Afrikaanse dans optreden in Hooglede, Afrikaanse dans optreden in Houthulst, Afrikaanse dans optreden in Ichtegem, Afrikaanse dans optreden in Ieper, Afrikaanse dans optreden in Ingelmunster, Afrikaanse dans optreden in Izegem, Afrikaanse dans optreden in Jabbeke, Afrikaanse dans optreden in Knokke-Heist, Afrikaanse dans optreden in Koekelare, Afrikaanse dans optreden in Koksijde, Afrikaanse dans optreden in Kortemark, Afrikaanse dans optreden in Kortrijk, Afrikaanse dans optreden in Kuurne, Afrikaanse dans optreden in Langemark-Poelkapelle, Afrikaanse dans optreden in Ledegem, Afrikaanse dans optreden in Lendelede, Afrikaanse dans optreden in Lichtervelde, Afrikaanse dans optreden in Lo-Reninge, Afrikaanse dans optreden in Menen, Afrikaanse dans optreden in Mesen, Afrikaanse dans optreden in Meulebeke, Afrikaanse dans optreden in Middelkerke, Afrikaanse dans optreden in Moorslede, Afrikaanse dans optreden in Nieuwpoort, Afrikaanse dans optreden in Oostende, Afrikaanse dans optreden in Oostkamp, Afrikaanse dans optreden in Oostrozebeke, Afrikaanse dans optreden in Oudenburg, Afrikaanse dans optreden in Pittem, Afrikaanse dans optreden in Poperinge, Afrikaanse dans optreden in Roeselare, Afrikaanse dans optreden in Ruiselede, Afrikaanse dans optreden in Spiere-Helkijn, Afrikaanse dans optreden in Staden, Afrikaanse dans optreden in Tielt, Afrikaanse dans optreden in Torhout, Afrikaanse dans optreden in Veurne, Afrikaanse dans optreden in Vleteren, Afrikaanse dans optreden in Waregem, Afrikaanse dans optreden in Wervik, Afrikaanse dans optreden in Wevelgem, Afrikaanse dans optreden in Wielsbeke, Afrikaanse dans optreden in Wingene, Afrikaanse dans optreden in Zedelgem, Afrikaanse dans optreden in Zonnebeke, Afrikaanse dans optreden in Zuienkerke, Afrikaanse dans optreden in Zwevegem, Afrikaanse dans optreden in Aarlen, Afrikaanse dans optreden in Attert, Afrikaanse dans optreden in Aubange, Afrikaanse dans optreden in Bastenaken, Afrikaanse dans optreden in Bertogne, Afrikaanse dans optreden in Bertrix, Afrikaanse dans optreden in Bouillon, Afrikaanse dans optreden in Chiny, Afrikaanse dans optreden in Daverdisse, Afrikaanse dans optreden in Durbuy, Afrikaanse dans optreden in Érezée, Afrikaanse dans optreden in Étalle, Afrikaanse dans optreden in Fauvillers, Afrikaanse dans optreden in Florenville, Afrikaanse dans optreden in Gouvy, Afrikaanse dans optreden in Habay, Afrikaanse dans optreden in Herbeumont, Afrikaanse dans optreden in Hotton, Afrikaanse dans optreden in Houffalize, Afrikaanse dans optreden in La Roche-en-Ardenne, Afrikaanse dans optreden in Léglise, Afrikaanse dans optreden in Libin, Afrikaanse dans optreden in Libramont-Chevigny, Afrikaanse dans optreden in Manhay, Afrikaanse dans optreden in Marche-en-Famenne, Afrikaanse dans optreden in Martelange, Afrikaanse dans optreden in Meix-devant-Virton, Afrikaanse dans optreden in Messancy, Afrikaanse dans optreden in Musson, Afrikaanse dans optreden in Nassogne, Afrikaanse dans optreden in Neufchâteau, Afrikaanse dans optreden in Paliseul, Afrikaanse dans optreden in Rendeux, Afrikaanse dans optreden in Rouvroy, Afrikaanse dans optreden in Sainte-Ode, Afrikaanse dans optreden in Saint-Hubert, Afrikaanse dans optreden in Saint-Léger, Afrikaanse dans optreden in Tellin, Afrikaanse dans optreden in Tenneville, Afrikaanse dans optreden in Tintigny, Afrikaanse dans optreden in Vaux-sur-Sûre, Afrikaanse dans optreden in Vielsalm, Afrikaanse dans optreden in Virton, Afrikaanse dans optreden in Wellin.

Linkpartners

Okapi-Events
Vrijgezellen feesten, teambuilding, workshps op je eigen locatie

Salsa Antwerpen Events
Salsa dansen en cocktails maken in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Aalst, Kortrijk, Mechelen

Cocktails Maken Events
Onze cocktail shakers bieden je de workshop cocktails shaken/maken aan op je eigen locatie voor groepen

Djembe Antwerpen Events
Djembe workshop en Afrikaanse dans workshop op je eigen locatie