afrikaanse dansshow of optreden

La Compagnie Bina Africa is een jong en dynamisch Afrikaans dansgezelschap dat exclusieve, internationale acts op de planken brengt. We zijn gespecialiseerd in bijzondere Afrikaanse dans spektakel die geschikt zijn voor indrukwekkende afsluiting voor een congres, seminar, productpresentatie, bedrijfsfeest, afscheid van een collega, viering van het zoveel jarige bestaan en alle andere denkbare evenementen, zowel binnen als buiten.Afrikaanse Show of Afrikaansedans spektakel
Vooral bij festivals, congres, seminar, bedrijfsfeest en andere openbare evenementen is het een must om een voorstelling neer te zetten die het publiek naar zich toe trekt en in haar grip houdt. Door het gebruik van de originele Afrikaanse percussie-instrumenten en de doordringende klanken van de zangers zijn onze Afrikaanse dansshows en Afrikaanse bandoptredens absolute publiekstrekkers! De optredens zijn interactief en wat is er nou succesvoller dan een interactie tussen publiek en artiesten?


Zoek je een Afrikaanse dansgezelschap dat een geweldige Afrikaanse dans- en muziekshow neerzet of heb je liever een Afrikaanse band die, indien gewenst, ook mobiel is en zich dus al spelende kan verplaatsen:
La Compagnie Bina Africa draait er haar hand niet voor om. Onze Afrikaanse optredens zijn altijd energiek, swingend, krachtig en exclusief, kortom: een blijvende herinnering.

Wil je iets echt origineels, dan heeft La Compagnie Bina Africa alles in huis om een spetterende Afrikaanse show voor je bezoekers/gasten te verzorgen. Doe het eens anders dan anders!

Afrikaansedans show "Makasi"
La Compagnie Bina Africa laat sinds acht jaar een breed westers publiek een kijkje nemen in de keuken van de Afrikaanse cultuur door middel van de passionele en creatieve show "Makasi". "Makasi" is het Congolese woord voor kracht en energie en dat wordt op sublieme wijze vertaald in deze spetterende dans- en percussieshow. De Afrikaanse dans is immens populair en onze artiesten rusten niet voordat het publiek wordt meegezogen in deze opzwepende show.

Je wordt meegenomen op ontdekkingsreis door Afrika. Mede door het gebruik van exclusieve Afrikaanse attributen en warme, kleurrijke Afrikaanse kostuums kan je onmogelijk om het "Afrikaanse gevoel" heen.De "Makasi" show is zo opgezet, dat het aantal artiesten naar wens en budget kan worden samengesteld. Het minimale aantal artiesten voor festivals en andere evenementen, zowel binnen als buiten, bestaat uit 5 personen, waarvan 2 Afrikaanse dansers en 3 Afrikaanse percussionisten (Djembe spelers). De show wordt energieker en krijgt meer "body" naarmate het aantal artiesten toeneemt. Je kunt de show uitbreiden tot maximaal 25 Afrikaanse artiesten.

Alle voordelen op een rijtje

  • Met onze acht jaar ervaring in de entertainment wereld hebben we een team dat klaar staat om een spetterende Afrikaanseshow of Afrikaans optreden te verzorgen.
  • Professionele Afrikaanse dansers en Afrikaanse muzikanten van een absoluut topniveau.
  • Prachtige, originele Afrikaanse kostuums in een mix van traditioneel en modern.
  • Sfeervol Afrikaans decor voor de "Makasi show".
  • Een duidelijk lichtplan en onze eigen lichttechnicus die probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van de aanwezige attributen teneinde de kosten zo laag mogelijk te houden.
  • Een duidelijk geluidsplan en onze eigen geluidstechnicus die probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van de aanwezige attributen teneinde de kosten zo laag mogelijk te houden.
  • Gratis posters en flyers. Overige promotie en publiciteit komt voor rekening van de organisator van het festival of evenement.

Doorgaans wordt de show en het optreden van de band gelijkvloers opgevoerd; bij een groot publiek echter zorgen wij voor een podium voor de muzikanten en indien nodig, eveneens voor de dansers.

Kosten
La Compagnie Bina Africa vraagt een vast bedrag per artiest, per uur. Het bedrag is exclusief BTW, reiskosten en transportkosten en management fee.

Aanvragen van een offerte voor een show:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste show, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande offerteformulier kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Persoonlijke Gegevens

Naam
Bedrijfsnaam
Adres
Postcode en plaats -
E-mailadres
Mobiel.telefoonnummer

E-mail over uw evenement

Gewenste show
Gewenste datum
Gewenste aanvangstijd
Gewenste locatie
Aantal artiesten [min./max.]
Vragen / opmerkingen

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de artiest(en) voor de show(s) en evt de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een show die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de show
Welk type show
De gewenste aanvangstijd
Het aantal artiesten
De stad waar de show moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal artiesten
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal artiesten na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra artiesten kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen of programma te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Combinatie van optreden en diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen voor of na de optreden (bijvoorbeeld eerst een workshop Afrikaanse dans en daarna een Afrikaansedans optreden ). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Axe Bahia, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk love, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.


Spektakel Afrikaansedans in Brussel, Spektakel Afrikaansedans in Gent, Spektakel Afrikaansedans in Brugge, Spektakel Afrikaansedans in Bergen, Spektakel Afrikaansedans in Leuven, Spektakel Afrikaansedans in Mechelen, Spektakel Afrikaansedans in Aalst, Spektakel Afrikaansedans in Kortrijk, Spektakel Afrikaansedans in Hasselt, Spektakel Afrikaansedans in Sint-Niklaas, Spektakel Afrikaansedans in Oostende, Spektakel Afrikaansedans in Genk, Spektakel Afrikaansedans in Doornik, Spektakel Afrikaansedans in Turnhout, Spektakel Afrikaansedans in Geel, Spektakel Afrikaansedans in Roeselare, Spektakel Afrikaansedans in Moeskroen, Spektakel Afrikaansedans in Lokeren, Spektakel Afrikaansedans in Sint-Truiden, Spektakel Afrikaansedans in Herentals, Spektakel Afrikaansedans in Hoogstraten, Spektakel Afrikaansedans in Lier, Spektakel Afrikaansedans in Mechelen, Spektakel Afrikaansedans in Mortsel, Spektakel Afrikaansedans in Turnhout, Spektakel Afrikaansedans in Aartselaar
, Spektakel Afrikaansedans in Antwerpen, Spektakel Afrikaansedans in Arendonk, Spektakel Afrikaansedans in Baarle-Hertog, Spektakel Afrikaansedans in Balen, Spektakel Afrikaansedans in Beerse, Spektakel Afrikaansedans in Berlaar, Spektakel Afrikaansedans in Boechout, Spektakel Afrikaansedans in Bonheiden, Spektakel Afrikaansedans in Boom, Spektakel Afrikaansedans in Bornem, Spektakel Afrikaansedans in Borsbeek, Spektakel Afrikaansedans in Brasschaat, Spektakel Afrikaansedans in Brecht, Spektakel Afrikaansedans in Dessel, Spektakel Afrikaansedans in Duffel, Spektakel Afrikaansedans in Edegem, Spektakel Afrikaansedans in Essen, Spektakel Afrikaansedans in Geel, Spektakel Afrikaansedans in Grobbendonk, Spektakel Afrikaansedans in Heist-op-den-Berg, Spektakel Afrikaansedans in Hemiksem, Spektakel Afrikaansedans in Herentals, Spektakel Afrikaansedans in Herenthout, Spektakel Afrikaansedans in Herselt, Spektakel Afrikaansedans in Hoogstraten, Spektakel Afrikaansedans in Hove, Spektakel Afrikaansedans in Hulshout, Spektakel Afrikaansedans in Kalmthout, Spektakel Afrikaansedans in Kapellen, Spektakel Afrikaansedans in Kasterlee, Spektakel Afrikaansedans in Kontich, Spektakel Afrikaansedans in Laakdal, Spektakel Afrikaansedans in Lier, Spektakel Afrikaansedans in Lille, Spektakel Afrikaansedans in Lint, Spektakel Afrikaansedans in Malle, Spektakel Afrikaansedans in Mechelen, Spektakel Afrikaansedans in Meerhout, Spektakel Afrikaansedans in Merksplas, Spektakel Afrikaansedans in Mol, Spektakel Afrikaansedans in Mortsel, Spektakel Afrikaansedans in Niel, Spektakel Afrikaansedans in Nijlen, Spektakel Afrikaansedans in Olen, Spektakel Afrikaansedans in Oud-Turnhout, Spektakel Afrikaansedans in Putte, Spektakel Afrikaansedans in Puurs, Spektakel Afrikaansedans in Ranst, Spektakel Afrikaansedans in Ravels, Spektakel Afrikaansedans in Retie, Spektakel Afrikaansedans in Rijkevorsel, Spektakel Afrikaansedans in Rumst, Spektakel Afrikaansedans in Schelle, Spektakel Afrikaansedans in Schilde, Spektakel Afrikaansedans in Schoten, Spektakel Afrikaansedans in Sint-Amands, Spektakel Afrikaansedans in Sint-Katelijne-Waver, Spektakel Afrikaansedans in Stabroek, Spektakel Afrikaansedans in Turnhout, Spektakel Afrikaansedans in Vorselaar, Spektakel Afrikaansedans in Vosselaar, Spektakel Afrikaansedans in Westerlo, Spektakel Afrikaansedans in Wijnegem, Spektakel Afrikaansedans in Willebroek, Spektakel Afrikaansedans in Wommelgem, Spektakel Afrikaansedans in Wuustwezel, Spektakel Afrikaansedans in Zandhoven, Spektakel Afrikaansedans in Zoersel, Spektakel Afrikaansedans in Zwijndrecht, Spektakel Afrikaansedans in Gent, Spektakel Afrikaansedans in Brussel, Spektakel Afrikaansedans in Brugge, Spektakel Afrikaansedans in Leuven, Spektakel Afrikaansedans in Aalst, Spektakel Afrikaansedans in Kortrijk, Spektakel Afrikaansedans in Hasselt, Spektakel Afrikaansedans in Sint-Niklaas, Spektakel Afrikaansedans in Oostende, Spektakel Afrikaansedans in Genk, Spektakel Afrikaansedans in Doornik, Spektakel Afrikaansedans in Roeselare, Spektakel Afrikaansedans in Moeskroen, Spektakel Afrikaansedans in Lokeren, Spektakel Afrikaansedans in Sint-Truiden, Spektakel Afrikaansedans in Mariakerke, Spektakel Afrikaansedans in Drongen, Spektakel Afrikaansedans in Wondelgem, Spektakel Afrikaansedans in Sint-Amandsberg, Spektakel Afrikaansedans in Oostakker, Spektakel Afrikaansedans in Ledeberg, Spektakel Afrikaansedans in Gentbrugge, Spektakel Afrikaansedans in Afsnee, Spektakel Afrikaansedans in Sint-Denijs-Westrem, Spektakel Afrikaansedans in Zwijnaarde, Spektakel Afrikaansedans in Wachtebeke, Spektakel Afrikaansedans in Lochristi, Spektakel Afrikaansedans in Destelbergen, Spektakel Afrikaansedans in Melle, Spektakel Afrikaansedans in Merelbeke, Spektakel Afrikaansedans in Heusden, Spektakel Afrikaansedans in Zevergem, Spektakel Afrikaansedans in De Pinte, Spektakel Afrikaansedans in Sint-Martens-Latem, Spektakel Afrikaansedans in Sint-Martens-Leerne, Spektakel Afrikaansedans in Deinze, Spektakel Afrikaansedans in Vosselare, Spektakel Afrikaansedans in Nevele, Spektakel Afrikaansedans in Landegem, Spektakel Afrikaansedans in Merendree, Spektakel Afrikaansedans in Alken, Spektakel Afrikaansedans in As, Spektakel Afrikaansedans in Beringen, Spektakel Afrikaansedans in Bilzen, Spektakel Afrikaansedans in Bocholt, Spektakel Afrikaansedans in Borgloon, Spektakel Afrikaansedans in Bree, Spektakel Afrikaansedans in Diepenbeek, Spektakel Afrikaansedans in Dilsen-Stokkem, Spektakel Afrikaansedans in Genk, Spektakel Afrikaansedans in Gingelom, Spektakel Afrikaansedans in Halen, Spektakel Afrikaansedans in Ham, Spektakel Afrikaansedans in Hamont-Achel, Spektakel Afrikaansedans in Hechtel-Eksel, Spektakel Afrikaansedans in Heers, Spektakel Afrikaansedans in Herk-de-Stad, Spektakel Afrikaansedans in Herstappe, Spektakel Afrikaansedans in Heusden-Zolder, Spektakel Afrikaansedans in Hoeselt, Spektakel Afrikaansedans in Houthalen-Helchteren, Spektakel Afrikaansedans in Kinrooi, Spektakel Afrikaansedans in Kortessem, Spektakel Afrikaansedans in Lanaken, Spektakel Afrikaansedans in , Spektakel Afrikaansedans in , Spektakel Afrikaansedans in , Spektakel Afrikaansedans in , Spektakel Afrikaansedans in , Spektakel Afrikaansedans in , Spektakel Afrikaansedans in , Spektakel Afrikaansedans in , Spektakel Afrikaansedans in Leopoldsburg, Spektakel Afrikaansedans in Lommel, Spektakel Afrikaansedans in Lummen, Spektakel Afrikaansedans in Maaseik, Spektakel Afrikaansedans in Maasmechelen, Spektakel Afrikaansedans in Meeuwen-Gruitrode, Spektakel Afrikaansedans in Neerpelt, Spektakel Afrikaansedans in Nieuwerkerken, Spektakel Afrikaansedans in Opglabbeek, Spektakel Afrikaansedans in Overpelt, Spektakel Afrikaansedans in Peer, Spektakel Afrikaansedans in Riemst, Spektakel Afrikaansedans in Sint-Truiden, Spektakel Afrikaansedans in Tessenderlo, Spektakel Afrikaansedans in Tongeren, Spektakel Afrikaansedans in Voeren, Spektakel Afrikaansedans in Wellen, Spektakel Afrikaansedans in Zonhoven, Spektakel Afrikaansedans in Zutendaal, Spektakel Afrikaansedans in Aarschot, Spektakel Afrikaansedans in Affligem, Spektakel Afrikaansedans in Asse, Spektakel Afrikaansedans in Beersel, Spektakel Afrikaansedans in Begijnendijk, Spektakel Afrikaansedans in Bekkevoort, Spektakel Afrikaansedans in Bertem, Spektakel Afrikaansedans in Bever, Spektakel Afrikaansedans in Bierbeek, Spektakel Afrikaansedans in Boortmeerbeek, Spektakel Afrikaansedans in Boutersem, Spektakel Afrikaansedans in Diest, Spektakel Afrikaansedans in Dilbeek, Spektakel Afrikaansedans in Drogenbos, Spektakel Afrikaansedans in Galmaarden, Spektakel Afrikaansedans in Geetbets, Spektakel Afrikaansedans in Glabbeek, Spektakel Afrikaansedans in Gooik, Spektakel Afrikaansedans in Grimbergen, Spektakel Afrikaansedans in Haacht, Spektakel Afrikaansedans in Halle, Spektakel Afrikaansedans in Herent, Spektakel Afrikaansedans in Herne, Spektakel Afrikaansedans in Hoegaarden, Spektakel Afrikaansedans in Hoeilaart, Spektakel Afrikaansedans in Holsbeek, Spektakel Afrikaansedans in Huldenberg, Spektakel Afrikaansedans in Kampenhout, Spektakel Afrikaansedans in Kapelle-op-den-Bos, Spektakel Afrikaansedans in Keerbergen, Spektakel Afrikaansedans in Kortenaken, Spektakel Afrikaansedans in Kortenberg, Spektakel Afrikaansedans in Kraainem, Spektakel Afrikaansedans in Landen, Spektakel Afrikaansedans in Lennik, Spektakel Afrikaansedans in Liedekerke, Spektakel Afrikaansedans in Linkebeek, Spektakel Afrikaansedans in Linter, Spektakel Afrikaansedans in Londerzeel, Spektakel Afrikaansedans in Lubbeek, Spektakel Afrikaansedans in Machelen, Spektakel Afrikaansedans in Meise, Spektakel Afrikaansedans in Merchtem, Spektakel Afrikaansedans in Opwijk, Spektakel Afrikaansedans in Oud-Heverlee, Spektakel Afrikaansedans in Overijse, Spektakel Afrikaansedans in Pepingen, Spektakel Afrikaansedans in Roosdaal, Spektakel Afrikaansedans in Rotselaar, Spektakel Afrikaansedans in Scherpenheuvel-Zichem, Spektakel Afrikaansedans in Sint-Genesius-Rode, Spektakel Afrikaansedans in Sint-Pieters-Leeuw, Spektakel Afrikaansedans in Steenokkerzeel, Spektakel Afrikaansedans in Ternat, Spektakel Afrikaansedans in Tervuren, Spektakel Afrikaansedans in Tielt-Winge, Spektakel Afrikaansedans in Tienen, Spektakel Afrikaansedans in Tremelo, Spektakel Afrikaansedans in Vilvoorde, Spektakel Afrikaansedans in Wemmel, Spektakel Afrikaansedans in Wezembeek-Oppem, Spektakel Afrikaansedans in Zaventem, Spektakel Afrikaansedans in Zemst, Spektakel Afrikaansedans in Zoutleeuw, Spektakel Afrikaansedans in Alveringem, Spektakel Afrikaansedans in Anzegem, Spektakel Afrikaansedans in Ardooie, Spektakel Afrikaansedans in Avelgem, Spektakel Afrikaansedans in Beernem, Spektakel Afrikaansedans in Blankenberge, Spektakel Afrikaansedans in Bredene, Spektakel Afrikaansedans in Damme, Spektakel Afrikaansedans in De Haan, Spektakel Afrikaansedans in De Panne, Spektakel Afrikaansedans in Deerlijk, Spektakel Afrikaansedans in Dentergem, Spektakel Afrikaansedans in Diksmuide, Spektakel Afrikaansedans in Gistel, Spektakel Afrikaansedans in Harelbeke, Spektakel Afrikaansedans in Heuvelland, Spektakel Afrikaansedans in Hooglede, Spektakel Afrikaansedans in Houthulst, Spektakel Afrikaansedans in Ichtegem, Spektakel Afrikaansedans in Ieper, Spektakel Afrikaansedans in Ingelmunster, Spektakel Afrikaansedans in Izegem, Spektakel Afrikaansedans in Jabbeke, Spektakel Afrikaansedans in Knokke-Heist, Spektakel Afrikaansedans in Koekelare, Spektakel Afrikaansedans in Koksijde, Spektakel Afrikaansedans in Kortemark, Spektakel Afrikaansedans in Kortrijk, Spektakel Afrikaansedans in Kuurne, Spektakel Afrikaansedans in Langemark-Poelkapelle, Spektakel Afrikaansedans in Ledegem, Spektakel Afrikaansedans in Lendelede, Spektakel Afrikaansedans in Lichtervelde, Spektakel Afrikaansedans in Lo-Reninge, Spektakel Afrikaansedans in Menen, Spektakel Afrikaansedans in Mesen, Spektakel Afrikaansedans in Meulebeke, Spektakel Afrikaansedans in Middelkerke, Spektakel Afrikaansedans in Moorslede, Spektakel Afrikaansedans in Nieuwpoort, Spektakel Afrikaansedans in Oostende, Spektakel Afrikaansedans in Oostkamp, Spektakel Afrikaansedans in Oostrozebeke, Spektakel Afrikaansedans in Oudenburg, Spektakel Afrikaansedans in Pittem, Spektakel Afrikaansedans in Poperinge, Spektakel Afrikaansedans in Roeselare, Spektakel Afrikaansedans in Ruiselede, Spektakel Afrikaansedans in Spiere-Helkijn, Spektakel Afrikaansedans in Staden, Spektakel Afrikaansedans in Tielt, Spektakel Afrikaansedans in Torhout, Spektakel Afrikaansedans in Veurne, Spektakel Afrikaansedans in Vleteren, Spektakel Afrikaansedans in Waregem, Spektakel Afrikaansedans in Wervik, Spektakel Afrikaansedans in Wevelgem, Spektakel Afrikaansedans in Wielsbeke, Spektakel Afrikaansedans in Wingene, Spektakel Afrikaansedans in Zedelgem, Spektakel Afrikaansedans in Zonnebeke, Spektakel Afrikaansedans in Zuienkerke, Spektakel Afrikaansedans in Zwevegem, Spektakel Afrikaansedans in Aarlen, Spektakel Afrikaansedans in Attert, Spektakel Afrikaansedans in Aubange, Spektakel Afrikaansedans in Bastenaken, Spektakel Afrikaansedans in Bertogne, Spektakel Afrikaansedans in Bertrix, Spektakel Afrikaansedans in Bouillon, Spektakel Afrikaansedans in Chiny, Spektakel Afrikaansedans in Daverdisse, Spektakel Afrikaansedans in Durbuy, Spektakel Afrikaansedans in Érezée, Spektakel Afrikaansedans in Étalle, Spektakel Afrikaansedans in Fauvillers, Spektakel Afrikaansedans in Florenville, Spektakel Afrikaansedans in Gouvy, Spektakel Afrikaansedans in Habay, Spektakel Afrikaansedans in Herbeumont, Spektakel Afrikaansedans in Hotton, Spektakel Afrikaansedans in Houffalize, Spektakel Afrikaansedans in La Roche-en-Ardenne, Spektakel Afrikaansedans in Léglise, Spektakel Afrikaansedans in Libin, Spektakel Afrikaansedans in Libramont-Chevigny, Spektakel Afrikaansedans in Manhay, Spektakel Afrikaansedans in Marche-en-Famenne, Spektakel Afrikaansedans in Martelange, Spektakel Afrikaansedans in Meix-devant-Virton, Spektakel Afrikaansedans in Messancy, Spektakel Afrikaansedans in Musson, Spektakel Afrikaansedans in Nassogne, Spektakel Afrikaansedans in Neufchâteau, Spektakel Afrikaansedans in Paliseul, Spektakel Afrikaansedans in Rendeux, Spektakel Afrikaansedans in Rouvroy, Spektakel Afrikaansedans in Sainte-Ode, Spektakel Afrikaansedans in Saint-Hubert, Spektakel Afrikaansedans in Saint-Léger, Spektakel Afrikaansedans in Tellin, Spektakel Afrikaansedans in Tenneville, Spektakel Afrikaansedans in Tintigny, Spektakel Afrikaansedans in Vaux-sur-Sûre, Spektakel Afrikaansedans in Vielsalm, Spektakel Afrikaansedans in Virton, Spektakel Afrikaansedans in Wellin.

Afrikaanse dans optreden in Brussel, Afrikaanse dans optreden in Gent, Afrikaanse dans optreden in Brugge, Afrikaanse dans optreden in Bergen, Afrikaanse dans optreden in Leuven, Afrikaanse dans optreden in Mechelen, Afrikaanse dans optreden in Aalst, Afrikaanse dans optreden in Kortrijk, Afrikaanse dans optreden in Hasselt, Afrikaanse dans optreden in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans optreden in Oostende, Afrikaanse dans optreden in Genk, Afrikaanse dans optreden in Doornik, Afrikaanse dans optreden in Turnhout, Afrikaanse dans optreden in Geel, Afrikaanse dans optreden in Roeselare, Afrikaanse dans optreden in Moeskroen, Afrikaanse dans optreden in Lokeren, Afrikaanse dans optreden in Sint-Truiden, Afrikaanse dans optreden in Herentals, Afrikaanse dans optreden in Hoogstraten, Afrikaanse dans optreden in Lier, Afrikaanse dans optreden in Mechelen, Afrikaanse dans optreden in Mortsel, Afrikaanse dans optreden in Turnhout, Afrikaanse dans optreden in Aartselaar, Afrikaanse dans optreden in Antwerpen, Afrikaanse dans optreden in Arendonk, Afrikaanse dans optreden in Baarle-Hertog, Afrikaanse dans optreden in Balen, Afrikaanse dans optreden in Beerse, Afrikaanse dans optreden in Berlaar, Afrikaanse dans optreden in Boechout, Afrikaanse dans optreden in Bonheiden, Afrikaanse dans optreden in Boom, Afrikaanse dans optreden in Bornem, Afrikaanse dans optreden in Borsbeek, Afrikaanse dans optreden in Brasschaat, Afrikaanse dans optreden in Brecht, Afrikaanse dans optreden in Dessel, Afrikaanse dans optreden in Duffel, Afrikaanse dans optreden in Edegem, Afrikaanse dans optreden in Essen, Afrikaanse dans optreden in Geel, Afrikaanse dans optreden in Grobbendonk, Afrikaanse dans optreden in Heist-op-den-Berg, Afrikaanse dans optreden in Hemiksem, Afrikaanse dans optreden in Herentals, Afrikaanse dans optreden in Herenthout, Afrikaanse dans optreden in Herselt, Afrikaanse dans optreden in Hoogstraten, Afrikaanse dans optreden in Hove, Afrikaanse dans optreden in Hulshout, Afrikaanse dans optreden in Kalmthout, Afrikaanse dans optreden in Kapellen, Afrikaanse dans optreden in Kasterlee, Afrikaanse dans optreden in Kontich, Afrikaanse dans optreden in Laakdal, Afrikaanse dans optreden in Lier, Afrikaanse dans optreden in Lille, Afrikaanse dans optreden in Lint, Afrikaanse dans optreden in Malle, Afrikaanse dans optreden in Mechelen, Afrikaanse dans optreden in Meerhout, Afrikaanse dans optreden in Merksplas, Afrikaanse dans optreden in Mol, Afrikaanse dans optreden in Mortsel, Afrikaanse dans optreden in Niel, Afrikaanse dans optreden in Nijlen, Afrikaanse dans optreden in Olen, Afrikaanse dans optreden in Oud-Turnhout, Afrikaanse dans optreden in Putte, Afrikaanse dans optreden in Puurs, Afrikaanse dans optreden in Ranst, Afrikaanse dans optreden in Ravels, Afrikaanse dans optreden in Retie, Afrikaanse dans optreden in Rijkevorsel, Afrikaanse dans optreden in Rumst, Afrikaanse dans optreden in Schelle, Afrikaanse dans optreden in Schilde, Afrikaanse dans optreden in Schoten, Afrikaanse dans optreden in Sint-Amands, Afrikaanse dans optreden in Sint-Katelijne-Waver, Afrikaanse dans optreden in Stabroek, Afrikaanse dans optreden in Turnhout, Afrikaanse dans optreden in Vorselaar, Afrikaanse dans optreden in Vosselaar, Afrikaanse dans optreden in Westerlo, Afrikaanse dans optreden in Wijnegem, Afrikaanse dans optreden in Willebroek, Afrikaanse dans optreden in Wommelgem, Afrikaanse dans optreden in Wuustwezel, Afrikaanse dans optreden in Zandhoven, Afrikaanse dans optreden in Zoersel, Afrikaanse dans optreden in Zwijndrecht, Afrikaanse dans optreden in Gent, Afrikaanse dans optreden in Brussel, Afrikaanse dans optreden in Brugge, Afrikaanse dans optreden in Leuven, Afrikaanse dans optreden in Aalst, Afrikaanse dans optreden in Kortrijk, Afrikaanse dans optreden in Hasselt, Afrikaanse dans optreden in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans optreden in Oostende, Afrikaanse dans optreden in Genk, Afrikaanse dans optreden in Doornik, Afrikaanse dans optreden in Roeselare, Afrikaanse dans optreden in Moeskroen, Afrikaanse dans optreden in Lokeren, Afrikaanse dans optreden in Sint-Truiden, Afrikaanse dans optreden in Mariakerke, Afrikaanse dans optreden in Drongen, Afrikaanse dans optreden in Wondelgem, Afrikaanse dans optreden in Sint-Amandsberg, Afrikaanse dans optreden in Oostakker, Afrikaanse dans optreden in Ledeberg, Afrikaanse dans optreden in Gentbrugge, Afrikaanse dans optreden in Afsnee, Afrikaanse dans optreden in Sint-Denijs-Westrem, Afrikaanse dans optreden in Zwijnaarde, Afrikaanse dans optreden in Wachtebeke, Afrikaanse dans optreden in Lochristi, Afrikaanse dans optreden in Destelbergen, Afrikaanse dans optreden in Melle, Afrikaanse dans optreden in Merelbeke, Afrikaanse dans optreden in Heusden, Afrikaanse dans optreden in Zevergem, Afrikaanse dans optreden in De Pinte, Afrikaanse dans optreden in Sint-Martens-Latem, Afrikaanse dans optreden in Sint-Martens-Leerne, Afrikaanse dans optreden in Deinze, Afrikaanse dans optreden in Vosselare, Afrikaanse dans optreden in Nevele, Afrikaanse dans optreden in Landegem, Afrikaanse dans optreden in Merendree, Afrikaanse dans optreden in Alken, Afrikaanse dans optreden in As, Afrikaanse dans optreden in Beringen, Afrikaanse dans optreden in Bilzen, Afrikaanse dans optreden in Bocholt, Afrikaanse dans optreden in Borgloon, Afrikaanse dans optreden in Bree, Afrikaanse dans optreden in Diepenbeek, Afrikaanse dans optreden in Dilsen-Stokkem, Afrikaanse dans optreden in Genk, Afrikaanse dans optreden in Gingelom, Afrikaanse dans optreden in Halen, Afrikaanse dans optreden in Ham, Afrikaanse dans optreden in Hamont-Achel, Afrikaanse dans optreden in Hechtel-Eksel, Afrikaanse dans optreden in Heers, Afrikaanse dans optreden in Herk-de-Stad, Afrikaanse dans optreden in Herstappe, Afrikaanse dans optreden in Heusden-Zolder, Afrikaanse dans optreden in Hoeselt, Afrikaanse dans optreden in Houthalen-Helchteren, Afrikaanse dans optreden in Kinrooi, Afrikaanse dans optreden in Kortessem, Afrikaanse dans optreden in Lanaken, Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in Leopoldsburg, Afrikaanse dans optreden in Lommel, Afrikaanse dans optreden in Lummen, Afrikaanse dans optreden in Maaseik, Afrikaanse dans optreden in Maasmechelen, Afrikaanse dans optreden in Meeuwen-Gruitrode, Afrikaanse dans optreden in Neerpelt, Afrikaanse dans optreden in Nieuwerkerken, Afrikaanse dans optreden in Opglabbeek, Afrikaanse dans optreden in Overpelt, Afrikaanse dans optreden in Peer, Afrikaanse dans optreden in Riemst, Afrikaanse dans optreden in Sint-Truiden, Afrikaanse dans optreden in Tessenderlo, Afrikaanse dans optreden in Tongeren, Afrikaanse dans optreden in Voeren, Afrikaanse dans optreden in Wellen, Afrikaanse dans optreden in Zonhoven, Afrikaanse dans optreden in Zutendaal, Afrikaanse dans optreden in Aarschot, Afrikaanse dans optreden in Affligem, Afrikaanse dans optreden in Asse, Afrikaanse dans optreden in Beersel, Afrikaanse dans optreden in Begijnendijk, Afrikaanse dans optreden in Bekkevoort, Afrikaanse dans optreden in Bertem, Afrikaanse dans optreden in Bever, Afrikaanse dans optreden in Bierbeek, Afrikaanse dans optreden in Boortmeerbeek, Afrikaanse dans optreden in Boutersem, Afrikaanse dans optreden in Diest, Afrikaanse dans optreden in Dilbeek, Afrikaanse dans optreden in Drogenbos, Afrikaanse dans optreden in Galmaarden, Afrikaanse dans optreden in Geetbets, Afrikaanse dans optreden in Glabbeek, Afrikaanse dans optreden in Gooik, Afrikaanse dans optreden in Grimbergen, Afrikaanse dans optreden in Haacht, Afrikaanse dans optreden in Halle, Afrikaanse dans optreden in Herent, Afrikaanse dans optreden in Herne, Afrikaanse dans optreden in Hoegaarden, Afrikaanse dans optreden in Hoeilaart, Afrikaanse dans optreden in Holsbeek, Afrikaanse dans optreden in Huldenberg, Afrikaanse dans optreden in Kampenhout, Afrikaanse dans optreden in Kapelle-op-den-Bos, Afrikaanse dans optreden in Keerbergen, Afrikaanse dans optreden in Kortenaken, Afrikaanse dans optreden in Kortenberg, Afrikaanse dans optreden in Kraainem, Afrikaanse dans optreden in Landen, Afrikaanse dans optreden in Lennik, Afrikaanse dans optreden in Liedekerke, Afrikaanse dans optreden in Linkebeek, Afrikaanse dans optreden in Linter, Afrikaanse dans optreden in Londerzeel, Afrikaanse dans optreden in Lubbeek, Afrikaanse dans optreden in Machelen, Afrikaanse dans optreden in Meise, Afrikaanse dans optreden in Merchtem, Afrikaanse dans optreden in Opwijk, Afrikaanse dans optreden in Oud-Heverlee, Afrikaanse dans optreden in Overijse, Afrikaanse dans optreden in Pepingen, Afrikaanse dans optreden in Roosdaal, Afrikaanse dans optreden in Rotselaar, Afrikaanse dans optreden in Scherpenheuvel-Zichem, Afrikaanse dans optreden in Sint-Genesius-Rode, Afrikaanse dans optreden in Sint-Pieters-Leeuw, Afrikaanse dans optreden in Steenokkerzeel, Afrikaanse dans optreden in Ternat, Afrikaanse dans optreden in Tervuren, Afrikaanse dans optreden in Tielt-Winge, Afrikaanse dans optreden in Tienen, Afrikaanse dans optreden in Tremelo, Afrikaanse dans optreden in Vilvoorde, Afrikaanse dans optreden in Wemmel, Afrikaanse dans optreden in Wezembeek-Oppem, Afrikaanse dans optreden in Zaventem, Afrikaanse dans optreden in Zemst, Afrikaanse dans optreden in Zoutleeuw, Afrikaanse dans optreden in Alveringem, Afrikaanse dans optreden in Anzegem, Afrikaanse dans optreden in Ardooie, Afrikaanse dans optreden in Avelgem, Afrikaanse dans optreden in Beernem, Afrikaanse dans optreden in Blankenberge, Afrikaanse dans optreden in Bredene, Afrikaanse dans optreden in Damme, Afrikaanse dans optreden in De Haan, Afrikaanse dans optreden in De Panne, Afrikaanse dans optreden in Deerlijk, Afrikaanse dans optreden in Dentergem, Afrikaanse dans optreden in Diksmuide, Afrikaanse dans optreden in Gistel, Afrikaanse dans optreden in Harelbeke, Afrikaanse dans optreden in Heuvelland, Afrikaanse dans optreden in Hooglede, Afrikaanse dans optreden in Houthulst, Afrikaanse dans optreden in Ichtegem, Afrikaanse dans optreden in Ieper, Afrikaanse dans optreden in Ingelmunster, Afrikaanse dans optreden in Izegem, Afrikaanse dans optreden in Jabbeke, Afrikaanse dans optreden in Knokke-Heist, Afrikaanse dans optreden in Koekelare, Afrikaanse dans optreden in Koksijde, Afrikaanse dans optreden in Kortemark, Afrikaanse dans optreden in Kortrijk, Afrikaanse dans optreden in Kuurne, Afrikaanse dans optreden in Langemark-Poelkapelle, Afrikaanse dans optreden in Ledegem, Afrikaanse dans optreden in Lendelede, Afrikaanse dans optreden in Lichtervelde, Afrikaanse dans optreden in Lo-Reninge, Afrikaanse dans optreden in Menen, Afrikaanse dans optreden in Mesen, Afrikaanse dans optreden in Meulebeke, Afrikaanse dans optreden in Middelkerke, Afrikaanse dans optreden in Moorslede, Afrikaanse dans optreden in Nieuwpoort, Afrikaanse dans optreden in Oostende, Afrikaanse dans optreden in Oostkamp, Afrikaanse dans optreden in Oostrozebeke, Afrikaanse dans optreden in Oudenburg, Afrikaanse dans optreden in Pittem, Afrikaanse dans optreden in Poperinge, Afrikaanse dans optreden in Roeselare, Afrikaanse dans optreden in Ruiselede, Afrikaanse dans optreden in Spiere-Helkijn, Afrikaanse dans optreden in Staden, Afrikaanse dans optreden in Tielt, Afrikaanse dans optreden in Torhout, Afrikaanse dans optreden in Veurne, Afrikaanse dans optreden in Vleteren, Afrikaanse dans optreden in Waregem, Afrikaanse dans optreden in Wervik, Afrikaanse dans optreden in Wevelgem, Afrikaanse dans optreden in Wielsbeke, Afrikaanse dans optreden in Wingene, Afrikaanse dans optreden in Zedelgem, Afrikaanse dans optreden in Zonnebeke, Afrikaanse dans optreden in Zuienkerke, Afrikaanse dans optreden in Zwevegem, Afrikaanse dans optreden in Aarlen, Afrikaanse dans optreden in Attert, Afrikaanse dans optreden in Aubange, Afrikaanse dans optreden in Bastenaken, Afrikaanse dans optreden in Bertogne, Afrikaanse dans optreden in Bertrix, Afrikaanse dans optreden in Bouillon, Afrikaanse dans optreden in Chiny, Afrikaanse dans optreden in Daverdisse, Afrikaanse dans optreden in Durbuy, Afrikaanse dans optreden in Érezée, Afrikaanse dans optreden in Étalle, Afrikaanse dans optreden in Fauvillers, Afrikaanse dans optreden in Florenville, Afrikaanse dans optreden in Gouvy, Afrikaanse dans optreden in Habay, Afrikaanse dans optreden in Herbeumont, Afrikaanse dans optreden in Hotton, Afrikaanse dans optreden in Houffalize, Afrikaanse dans optreden in La Roche-en-Ardenne, Afrikaanse dans optreden in Léglise, Afrikaanse dans optreden in Libin, Afrikaanse dans optreden in Libramont-Chevigny, Afrikaanse dans optreden in Manhay, Afrikaanse dans optreden in Marche-en-Famenne, Afrikaanse dans optreden in Martelange, Afrikaanse dans optreden in Meix-devant-Virton, Afrikaanse dans optreden in Messancy, Afrikaanse dans optreden in Musson, Afrikaanse dans optreden in Nassogne, Afrikaanse dans optreden in Neufchâteau, Afrikaanse dans optreden in Paliseul, Afrikaanse dans optreden in Rendeux, Afrikaanse dans optreden in Rouvroy, Afrikaanse dans optreden in Sainte-Ode, Afrikaanse dans optreden in Saint-Hubert, Afrikaanse dans optreden in Saint-Léger, Afrikaanse dans optreden in Tellin, Afrikaanse dans optreden in Tenneville, Afrikaanse dans optreden in Tintigny, Afrikaanse dans optreden in Vaux-sur-Sûre, Afrikaanse dans optreden in Vielsalm, Afrikaanse dans optreden in Virton, Afrikaanse dans optreden in Wellin.

Linkpartners

Okapi-Events
Vrijgezellen feesten, teambuilding, workshps op je eigen locatie

Salsa Antwerpen Events
Salsa dansen en cocktails maken in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Aalst, Kortrijk, Mechelen

Cocktails Maken Events
Onze cocktail shakers bieden je de workshop cocktails shaken/maken aan op je eigen locatie voor groepen

Djembe Antwerpen Events
Djembe workshop en Afrikaanse dans workshop op je eigen locatie