afrikaanse dansshow of optreden

La Compagnie Bina Africa is een jong en dynamisch Afrikaans animatiegezelschap dat exclusieve, internationale acts op de planken brengt. We zijn gespecialiseerd in bijzondere Afrikaanse dans animaties die geschikt zijn voor indrukwekkende afsluiting voor een congres, seminar, productpresentatie, bedrijfsfeest, afscheid van een collega, viering van het zoveel jarige bestaan en alle andere denkbare evenementen, zowel binnen als buiten.Afrikaanse Show of Afrikaanseband
Vooral bij festivals, congres, seminar, bedrijfsfeest en andere openbare evenementen is het een must om een voorstelling neer te zetten die het publiek naar zich toe trekt en in haar grip houdt. Door het gebruik van de originele Afrikaanse percussie-instrumenten en de doordringende klanken van de zangers zijn onze Afrikaanse dansshows en Afrikaanse bandoptredens absolute publiekstrekkers! De optredens zijn interactief en wat is er nou succesvoller dan een interactie tussen publiek en artiesten?


Zoek je een Afrikaanse dansgezelschap dat een geweldige Afrikaanse dans- en muziekshow neerzet of heb je liever een Afrikaanse band die, indien gewenst, ook mobiel is en zich dus al spelende kan verplaatsen:
La Compagnie Bina Africa draait er haar hand niet voor om. Onze Afrikaanse optredens zijn altijd energiek, swingend, krachtig en exclusief, kortom: een blijvende herinnering.

Wil je iets echt origineels, dan heeft La Compagnie Bina Africa alles in huis om een spetterende Afrikaanse show voor je bezoekers/gasten te verzorgen. Doe het eens anders dan anders!

Afrikaansedans show "Makasi"
La Compagnie Bina Africa laat sinds acht jaar een breed westers publiek een kijkje nemen in de keuken van de Afrikaanse cultuur door middel van de passionele en creatieve show "Makasi". "Makasi" is het Congolese woord voor kracht en energie en dat wordt op sublieme wijze vertaald in deze spetterende dans- en percussieshow. De Afrikaanse dans is immens populair en onze artiesten rusten niet voordat het publiek wordt meegezogen in deze opzwepende show.

Je wordt meegenomen op ontdekkingsreis door Afrika. Mede door het gebruik van exclusieve Afrikaanse attributen en warme, kleurrijke Afrikaanse kostuums kan je onmogelijk om het "Afrikaanse gevoel" heen.De "Makasi" show is zo opgezet, dat het aantal artiesten naar wens en budget kan worden samengesteld. Het minimale aantal artiesten voor festivals en andere evenementen, zowel binnen als buiten, bestaat uit 5 personen, waarvan 2 Afrikaanse dansers en 3 Afrikaanse percussionisten (Djembe spelers). De show wordt energieker en krijgt meer "body" naarmate het aantal artiesten toeneemt. Je kunt de show uitbreiden tot maximaal 25 Afrikaanse artiesten.

Alle voordelen op een rijtje

  • Met onze acht jaar ervaring in de entertainment wereld hebben we een team dat klaar staat om een spetterende Afrikaanseshow of Afrikaans optreden te verzorgen.
  • Professionele Afrikaanse dansers en Afrikaanse muzikanten van een absoluut topniveau.
  • Prachtige, originele Afrikaanse kostuums in een mix van traditioneel en modern.
  • Sfeervol Afrikaans decor voor de "Makasi show".
  • Een duidelijk lichtplan en onze eigen lichttechnicus die probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van de aanwezige attributen teneinde de kosten zo laag mogelijk te houden.
  • Een duidelijk geluidsplan en onze eigen geluidstechnicus die probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van de aanwezige attributen teneinde de kosten zo laag mogelijk te houden.
  • Gratis posters en flyers. Overige promotie en publiciteit komt voor rekening van de organisator van het festival of evenement.

Doorgaans wordt de show en het optreden van de band gelijkvloers opgevoerd; bij een groot publiek echter zorgen wij voor een podium voor de muzikanten en indien nodig, eveneens voor de dansers.

Kosten
La Compagnie Bina Africa vraagt een vast bedrag per artiest, per uur. Het bedrag is exclusief BTW, reiskosten en transportkosten en management fee.

Aanvragen van een offerte voor een show:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste show, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande offerteformulier kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Persoonlijke Gegevens

Naam
Bedrijfsnaam
Adres
Postcode en plaats -
E-mailadres
Mobiel.telefoonnummer

E-mail over uw evenement

Gewenste show
Gewenste datum
Gewenste aanvangstijd
Gewenste locatie
Aantal artiesten [min./max.]
Vragen / opmerkingen

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de artiest(en) voor de show(s) en evt de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een show die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de show
Welk type show
De gewenste aanvangstijd
Het aantal artiesten
De stad waar de show moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal artiesten
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal artiesten na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra artiesten kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen of programma te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Combinatie van optreden en diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen voor of na de optreden (bijvoorbeeld eerst een workshop Afrikaanse dans en daarna een Afrikaansedans optreden ). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Axe Bahia, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk love, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.


Animaties Afrikaansedans in Brussel, Animaties Afrikaansedans in Gent, Animaties Afrikaansedans in Brugge, Animaties Afrikaansedans in Bergen, Animaties Afrikaansedans in Leuven, Animaties Afrikaansedans in Mechelen, Animaties Afrikaansedans in Aalst, Animaties Afrikaansedans in Kortrijk, Animaties Afrikaansedans in Hasselt, Animaties Afrikaansedans in Sint-Niklaas, Animaties Afrikaansedans in Oostende, Animaties Afrikaansedans in Genk, Animaties Afrikaansedans in Doornik, Animaties Afrikaansedans in Turnhout, Animaties Afrikaansedans in Geel, Animaties Afrikaansedans in Roeselare, Animaties Afrikaansedans in Moeskroen, Animaties Afrikaansedans in Lokeren, Animaties Afrikaansedans in Sint-Truiden, Animaties Afrikaansedans in Herentals, Animaties Afrikaansedans in Hoogstraten, Animaties Afrikaansedans in Lier, Animaties Afrikaansedans in Mechelen, Animaties Afrikaansedans in Mortsel, Animaties Afrikaansedans in Turnhout, Animaties Afrikaansedans in Aartselaar
, Animaties Afrikaansedans in Antwerpen, Animaties Afrikaansedans in Arendonk, Animaties Afrikaansedans in Baarle-Hertog, Animaties Afrikaansedans in Balen, Animaties Afrikaansedans in Beerse, Animaties Afrikaansedans in Berlaar, Animaties Afrikaansedans in Boechout, Animaties Afrikaansedans in Bonheiden, Animaties Afrikaansedans in Boom, Animaties Afrikaansedans in Bornem, Animaties Afrikaansedans in Borsbeek, Animaties Afrikaansedans in Brasschaat, Animaties Afrikaansedans in Brecht, Animaties Afrikaansedans in Dessel, Animaties Afrikaansedans in Duffel, Animaties Afrikaansedans in Edegem, Animaties Afrikaansedans in Essen, Animaties Afrikaansedans in Geel, Animaties Afrikaansedans in Grobbendonk, Animaties Afrikaansedans in Heist-op-den-Berg, Animaties Afrikaansedans in Hemiksem, Animaties Afrikaansedans in Herentals, Animaties Afrikaansedans in Herenthout, Animaties Afrikaansedans in Herselt, Animaties Afrikaansedans in Hoogstraten, Animaties Afrikaansedans in Hove, Animaties Afrikaansedans in Hulshout, Animaties Afrikaansedans in Kalmthout, Animaties Afrikaansedans in Kapellen, Animaties Afrikaansedans in Kasterlee, Animaties Afrikaansedans in Kontich, Animaties Afrikaansedans in Laakdal, Animaties Afrikaansedans in Lier, Animaties Afrikaansedans in Lille, Animaties Afrikaansedans in Lint, Animaties Afrikaansedans in Malle, Animaties Afrikaansedans in Mechelen, Animaties Afrikaansedans in Meerhout, Animaties Afrikaansedans in Merksplas, Animaties Afrikaansedans in Mol, Animaties Afrikaansedans in Mortsel, Animaties Afrikaansedans in Niel, Animaties Afrikaansedans in Nijlen, Animaties Afrikaansedans in Olen, Animaties Afrikaansedans in Oud-Turnhout, Animaties Afrikaansedans in Putte, Animaties Afrikaansedans in Puurs, Animaties Afrikaansedans in Ranst, Animaties Afrikaansedans in Ravels, Animaties Afrikaansedans in Retie, Animaties Afrikaansedans in Rijkevorsel, Animaties Afrikaansedans in Rumst, Animaties Afrikaansedans in Schelle, Animaties Afrikaansedans in Schilde, Animaties Afrikaansedans in Schoten, Animaties Afrikaansedans in Sint-Amands, Animaties Afrikaansedans in Sint-Katelijne-Waver, Animaties Afrikaansedans in Stabroek, Animaties Afrikaansedans in Turnhout, Animaties Afrikaansedans in Vorselaar, Animaties Afrikaansedans in Vosselaar, Animaties Afrikaansedans in Westerlo, Animaties Afrikaansedans in Wijnegem, Animaties Afrikaansedans in Willebroek, Animaties Afrikaansedans in Wommelgem, Animaties Afrikaansedans in Wuustwezel, Animaties Afrikaansedans in Zandhoven, Animaties Afrikaansedans in Zoersel, Animaties Afrikaansedans in Zwijndrecht, Animaties Afrikaansedans in Gent, Animaties Afrikaansedans in Brussel, Animaties Afrikaansedans in Brugge, Animaties Afrikaansedans in Leuven, Animaties Afrikaansedans in Aalst, Animaties Afrikaansedans in Kortrijk, Animaties Afrikaansedans in Hasselt, Animaties Afrikaansedans in Sint-Niklaas, Animaties Afrikaansedans in Oostende, Animaties Afrikaansedans in Genk, Animaties Afrikaansedans in Doornik, Animaties Afrikaansedans in Roeselare, Animaties Afrikaansedans in Moeskroen, Animaties Afrikaansedans in Lokeren, Animaties Afrikaansedans in Sint-Truiden, Animaties Afrikaansedans in Mariakerke, Animaties Afrikaansedans in Drongen, Animaties Afrikaansedans in Wondelgem, Animaties Afrikaansedans in Sint-Amandsberg, Animaties Afrikaansedans in Oostakker, Animaties Afrikaansedans in Ledeberg, Animaties Afrikaansedans in Gentbrugge, Animaties Afrikaansedans in Afsnee, Animaties Afrikaansedans in Sint-Denijs-Westrem, Animaties Afrikaansedans in Zwijnaarde, Animaties Afrikaansedans in Wachtebeke, Animaties Afrikaansedans in Lochristi, Animaties Afrikaansedans in Destelbergen, Animaties Afrikaansedans in Melle, Animaties Afrikaansedans in Merelbeke, Animaties Afrikaansedans in Heusden, Animaties Afrikaansedans in Zevergem, Animaties Afrikaansedans in De Pinte, Animaties Afrikaansedans in Sint-Martens-Latem, Animaties Afrikaansedans in Sint-Martens-Leerne, Animaties Afrikaansedans in Deinze, Animaties Afrikaansedans in Vosselare, Animaties Afrikaansedans in Nevele, Animaties Afrikaansedans in Landegem, Animaties Afrikaansedans in Merendree, Animaties Afrikaansedans in Alken, Animaties Afrikaansedans in As, Animaties Afrikaansedans in Beringen, Animaties Afrikaansedans in Bilzen, Animaties Afrikaansedans in Bocholt, Animaties Afrikaansedans in Borgloon, Animaties Afrikaansedans in Bree, Animaties Afrikaansedans in Diepenbeek, Animaties Afrikaansedans in Dilsen-Stokkem, Animaties Afrikaansedans in Genk, Animaties Afrikaansedans in Gingelom, Animaties Afrikaansedans in Halen, Animaties Afrikaansedans in Ham, Animaties Afrikaansedans in Hamont-Achel, Animaties Afrikaansedans in Hechtel-Eksel, Animaties Afrikaansedans in Heers, Animaties Afrikaansedans in Herk-de-Stad, Animaties Afrikaansedans in Herstappe, Animaties Afrikaansedans in Heusden-Zolder, Animaties Afrikaansedans in Hoeselt, Animaties Afrikaansedans in Houthalen-Helchteren, Animaties Afrikaansedans in Kinrooi, Animaties Afrikaansedans in Kortessem, Animaties Afrikaansedans in Lanaken, Animaties Afrikaansedans in , Animaties Afrikaansedans in , Animaties Afrikaansedans in , Animaties Afrikaansedans in , Animaties Afrikaansedans in , Animaties Afrikaansedans in , Animaties Afrikaansedans in , Animaties Afrikaansedans in , Animaties Afrikaansedans in Leopoldsburg, Animaties Afrikaansedans in Lommel, Animaties Afrikaansedans in Lummen, Animaties Afrikaansedans in Maaseik, Animaties Afrikaansedans in Maasmechelen, Animaties Afrikaansedans in Meeuwen-Gruitrode, Animaties Afrikaansedans in Neerpelt, Animaties Afrikaansedans in Nieuwerkerken, Animaties Afrikaansedans in Opglabbeek, Animaties Afrikaansedans in Overpelt, Animaties Afrikaansedans in Peer, Animaties Afrikaansedans in Riemst, Animaties Afrikaansedans in Sint-Truiden, Animaties Afrikaansedans in Tessenderlo, Animaties Afrikaansedans in Tongeren, Animaties Afrikaansedans in Voeren, Animaties Afrikaansedans in Wellen, Animaties Afrikaansedans in Zonhoven, Animaties Afrikaansedans in Zutendaal, Animaties Afrikaansedans in Aarschot, Animaties Afrikaansedans in Affligem, Animaties Afrikaansedans in Asse, Animaties Afrikaansedans in Beersel, Animaties Afrikaansedans in Begijnendijk, Animaties Afrikaansedans in Bekkevoort, Animaties Afrikaansedans in Bertem, Animaties Afrikaansedans in Bever, Animaties Afrikaansedans in Bierbeek, Animaties Afrikaansedans in Boortmeerbeek, Animaties Afrikaansedans in Boutersem, Animaties Afrikaansedans in Diest, Animaties Afrikaansedans in Dilbeek, Animaties Afrikaansedans in Drogenbos, Animaties Afrikaansedans in Galmaarden, Animaties Afrikaansedans in Geetbets, Animaties Afrikaansedans in Glabbeek, Animaties Afrikaansedans in Gooik, Animaties Afrikaansedans in Grimbergen, Animaties Afrikaansedans in Haacht, Animaties Afrikaansedans in Halle, Animaties Afrikaansedans in Herent, Animaties Afrikaansedans in Herne, Animaties Afrikaansedans in Hoegaarden, Animaties Afrikaansedans in Hoeilaart, Animaties Afrikaansedans in Holsbeek, Animaties Afrikaansedans in Huldenberg, Animaties Afrikaansedans in Kampenhout, Animaties Afrikaansedans in Kapelle-op-den-Bos, Animaties Afrikaansedans in Keerbergen, Animaties Afrikaansedans in Kortenaken, Animaties Afrikaansedans in Kortenberg, Animaties Afrikaansedans in Kraainem, Animaties Afrikaansedans in Landen, Animaties Afrikaansedans in Lennik, Animaties Afrikaansedans in Liedekerke, Animaties Afrikaansedans in Linkebeek, Animaties Afrikaansedans in Linter, Animaties Afrikaansedans in Londerzeel, Animaties Afrikaansedans in Lubbeek, Animaties Afrikaansedans in Machelen, Animaties Afrikaansedans in Meise, Animaties Afrikaansedans in Merchtem, Animaties Afrikaansedans in Opwijk, Animaties Afrikaansedans in Oud-Heverlee, Animaties Afrikaansedans in Overijse, Animaties Afrikaansedans in Pepingen, Animaties Afrikaansedans in Roosdaal, Animaties Afrikaansedans in Rotselaar, Animaties Afrikaansedans in Scherpenheuvel-Zichem, Animaties Afrikaansedans in Sint-Genesius-Rode, Animaties Afrikaansedans in Sint-Pieters-Leeuw, Animaties Afrikaansedans in Steenokkerzeel, Animaties Afrikaansedans in Ternat, Animaties Afrikaansedans in Tervuren, Animaties Afrikaansedans in Tielt-Winge, Animaties Afrikaansedans in Tienen, Animaties Afrikaansedans in Tremelo, Animaties Afrikaansedans in Vilvoorde, Animaties Afrikaansedans in Wemmel, Animaties Afrikaansedans in Wezembeek-Oppem, Animaties Afrikaansedans in Zaventem, Animaties Afrikaansedans in Zemst, Animaties Afrikaansedans in Zoutleeuw, Animaties Afrikaansedans in Alveringem, Animaties Afrikaansedans in Anzegem, Animaties Afrikaansedans in Ardooie, Animaties Afrikaansedans in Avelgem, Animaties Afrikaansedans in Beernem, Animaties Afrikaansedans in Blankenberge, Animaties Afrikaansedans in Bredene, Animaties Afrikaansedans in Damme, Animaties Afrikaansedans in De Haan, Animaties Afrikaansedans in De Panne, Animaties Afrikaansedans in Deerlijk, Animaties Afrikaansedans in Dentergem, Animaties Afrikaansedans in Diksmuide, Animaties Afrikaansedans in Gistel, Animaties Afrikaansedans in Harelbeke, Animaties Afrikaansedans in Heuvelland, Animaties Afrikaansedans in Hooglede, Animaties Afrikaansedans in Houthulst, Animaties Afrikaansedans in Ichtegem, Animaties Afrikaansedans in Ieper, Animaties Afrikaansedans in Ingelmunster, Animaties Afrikaansedans in Izegem, Animaties Afrikaansedans in Jabbeke, Animaties Afrikaansedans in Knokke-Heist, Animaties Afrikaansedans in Koekelare, Animaties Afrikaansedans in Koksijde, Animaties Afrikaansedans in Kortemark, Animaties Afrikaansedans in Kortrijk, Animaties Afrikaansedans in Kuurne, Animaties Afrikaansedans in Langemark-Poelkapelle, Animaties Afrikaansedans in Ledegem, Animaties Afrikaansedans in Lendelede, Animaties Afrikaansedans in Lichtervelde, Animaties Afrikaansedans in Lo-Reninge, Animaties Afrikaansedans in Menen, Animaties Afrikaansedans in Mesen, Animaties Afrikaansedans in Meulebeke, Animaties Afrikaansedans in Middelkerke, Animaties Afrikaansedans in Moorslede, Animaties Afrikaansedans in Nieuwpoort, Animaties Afrikaansedans in Oostende, Animaties Afrikaansedans in Oostkamp, Animaties Afrikaansedans in Oostrozebeke, Animaties Afrikaansedans in Oudenburg, Animaties Afrikaansedans in Pittem, Animaties Afrikaansedans in Poperinge, Animaties Afrikaansedans in Roeselare, Animaties Afrikaansedans in Ruiselede, Animaties Afrikaansedans in Spiere-Helkijn, Animaties Afrikaansedans in Staden, Animaties Afrikaansedans in Tielt, Animaties Afrikaansedans in Torhout, Animaties Afrikaansedans in Veurne, Animaties Afrikaansedans in Vleteren, Animaties Afrikaansedans in Waregem, Animaties Afrikaansedans in Wervik, Animaties Afrikaansedans in Wevelgem, Animaties Afrikaansedans in Wielsbeke, Animaties Afrikaansedans in Wingene, Animaties Afrikaansedans in Zedelgem, Animaties Afrikaansedans in Zonnebeke, Animaties Afrikaansedans in Zuienkerke, Animaties Afrikaansedans in Zwevegem, Animaties Afrikaansedans in Aarlen, Animaties Afrikaansedans in Attert, Animaties Afrikaansedans in Aubange, Animaties Afrikaansedans in Bastenaken, Animaties Afrikaansedans in Bertogne, Animaties Afrikaansedans in Bertrix, Animaties Afrikaansedans in Bouillon, Animaties Afrikaansedans in Chiny, Animaties Afrikaansedans in Daverdisse, Animaties Afrikaansedans in Durbuy, Animaties Afrikaansedans in Érezée, Animaties Afrikaansedans in Étalle, Animaties Afrikaansedans in Fauvillers, Animaties Afrikaansedans in Florenville, Animaties Afrikaansedans in Gouvy, Animaties Afrikaansedans in Habay, Animaties Afrikaansedans in Herbeumont, Animaties Afrikaansedans in Hotton, Animaties Afrikaansedans in Houffalize, Animaties Afrikaansedans in La Roche-en-Ardenne, Animaties Afrikaansedans in Léglise, Animaties Afrikaansedans in Libin, Animaties Afrikaansedans in Libramont-Chevigny, Animaties Afrikaansedans in Manhay, Animaties Afrikaansedans in Marche-en-Famenne, Animaties Afrikaansedans in Martelange, Animaties Afrikaansedans in Meix-devant-Virton, Animaties Afrikaansedans in Messancy, Animaties Afrikaansedans in Musson, Animaties Afrikaansedans in Nassogne, Animaties Afrikaansedans in Neufchâteau, Animaties Afrikaansedans in Paliseul, Animaties Afrikaansedans in Rendeux, Animaties Afrikaansedans in Rouvroy, Animaties Afrikaansedans in Sainte-Ode, Animaties Afrikaansedans in Saint-Hubert, Animaties Afrikaansedans in Saint-Léger, Animaties Afrikaansedans in Tellin, Animaties Afrikaansedans in Tenneville, Animaties Afrikaansedans in Tintigny, Animaties Afrikaansedans in Vaux-sur-Sûre, Animaties Afrikaansedans in Vielsalm, Animaties Afrikaansedans in Virton, Animaties Afrikaansedans in Wellin.

Afrikaanse dans optreden in Brussel, Afrikaanse dans optreden in Gent, Afrikaanse dans optreden in Brugge, Afrikaanse dans optreden in Bergen, Afrikaanse dans optreden in Leuven, Afrikaanse dans optreden in Mechelen, Afrikaanse dans optreden in Aalst, Afrikaanse dans optreden in Kortrijk, Afrikaanse dans optreden in Hasselt, Afrikaanse dans optreden in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans optreden in Oostende, Afrikaanse dans optreden in Genk, Afrikaanse dans optreden in Doornik, Afrikaanse dans optreden in Turnhout, Afrikaanse dans optreden in Geel, Afrikaanse dans optreden in Roeselare, Afrikaanse dans optreden in Moeskroen, Afrikaanse dans optreden in Lokeren, Afrikaanse dans optreden in Sint-Truiden, Afrikaanse dans optreden in Herentals, Afrikaanse dans optreden in Hoogstraten, Afrikaanse dans optreden in Lier, Afrikaanse dans optreden in Mechelen, Afrikaanse dans optreden in Mortsel, Afrikaanse dans optreden in Turnhout, Afrikaanse dans optreden in Aartselaar, Afrikaanse dans optreden in Antwerpen, Afrikaanse dans optreden in Arendonk, Afrikaanse dans optreden in Baarle-Hertog, Afrikaanse dans optreden in Balen, Afrikaanse dans optreden in Beerse, Afrikaanse dans optreden in Berlaar, Afrikaanse dans optreden in Boechout, Afrikaanse dans optreden in Bonheiden, Afrikaanse dans optreden in Boom, Afrikaanse dans optreden in Bornem, Afrikaanse dans optreden in Borsbeek, Afrikaanse dans optreden in Brasschaat, Afrikaanse dans optreden in Brecht, Afrikaanse dans optreden in Dessel, Afrikaanse dans optreden in Duffel, Afrikaanse dans optreden in Edegem, Afrikaanse dans optreden in Essen, Afrikaanse dans optreden in Geel, Afrikaanse dans optreden in Grobbendonk, Afrikaanse dans optreden in Heist-op-den-Berg, Afrikaanse dans optreden in Hemiksem, Afrikaanse dans optreden in Herentals, Afrikaanse dans optreden in Herenthout, Afrikaanse dans optreden in Herselt, Afrikaanse dans optreden in Hoogstraten, Afrikaanse dans optreden in Hove, Afrikaanse dans optreden in Hulshout, Afrikaanse dans optreden in Kalmthout, Afrikaanse dans optreden in Kapellen, Afrikaanse dans optreden in Kasterlee, Afrikaanse dans optreden in Kontich, Afrikaanse dans optreden in Laakdal, Afrikaanse dans optreden in Lier, Afrikaanse dans optreden in Lille, Afrikaanse dans optreden in Lint, Afrikaanse dans optreden in Malle, Afrikaanse dans optreden in Mechelen, Afrikaanse dans optreden in Meerhout, Afrikaanse dans optreden in Merksplas, Afrikaanse dans optreden in Mol, Afrikaanse dans optreden in Mortsel, Afrikaanse dans optreden in Niel, Afrikaanse dans optreden in Nijlen, Afrikaanse dans optreden in Olen, Afrikaanse dans optreden in Oud-Turnhout, Afrikaanse dans optreden in Putte, Afrikaanse dans optreden in Puurs, Afrikaanse dans optreden in Ranst, Afrikaanse dans optreden in Ravels, Afrikaanse dans optreden in Retie, Afrikaanse dans optreden in Rijkevorsel, Afrikaanse dans optreden in Rumst, Afrikaanse dans optreden in Schelle, Afrikaanse dans optreden in Schilde, Afrikaanse dans optreden in Schoten, Afrikaanse dans optreden in Sint-Amands, Afrikaanse dans optreden in Sint-Katelijne-Waver, Afrikaanse dans optreden in Stabroek, Afrikaanse dans optreden in Turnhout, Afrikaanse dans optreden in Vorselaar, Afrikaanse dans optreden in Vosselaar, Afrikaanse dans optreden in Westerlo, Afrikaanse dans optreden in Wijnegem, Afrikaanse dans optreden in Willebroek, Afrikaanse dans optreden in Wommelgem, Afrikaanse dans optreden in Wuustwezel, Afrikaanse dans optreden in Zandhoven, Afrikaanse dans optreden in Zoersel, Afrikaanse dans optreden in Zwijndrecht, Afrikaanse dans optreden in Gent, Afrikaanse dans optreden in Brussel, Afrikaanse dans optreden in Brugge, Afrikaanse dans optreden in Leuven, Afrikaanse dans optreden in Aalst, Afrikaanse dans optreden in Kortrijk, Afrikaanse dans optreden in Hasselt, Afrikaanse dans optreden in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans optreden in Oostende, Afrikaanse dans optreden in Genk, Afrikaanse dans optreden in Doornik, Afrikaanse dans optreden in Roeselare, Afrikaanse dans optreden in Moeskroen, Afrikaanse dans optreden in Lokeren, Afrikaanse dans optreden in Sint-Truiden, Afrikaanse dans optreden in Mariakerke, Afrikaanse dans optreden in Drongen, Afrikaanse dans optreden in Wondelgem, Afrikaanse dans optreden in Sint-Amandsberg, Afrikaanse dans optreden in Oostakker, Afrikaanse dans optreden in Ledeberg, Afrikaanse dans optreden in Gentbrugge, Afrikaanse dans optreden in Afsnee, Afrikaanse dans optreden in Sint-Denijs-Westrem, Afrikaanse dans optreden in Zwijnaarde, Afrikaanse dans optreden in Wachtebeke, Afrikaanse dans optreden in Lochristi, Afrikaanse dans optreden in Destelbergen, Afrikaanse dans optreden in Melle, Afrikaanse dans optreden in Merelbeke, Afrikaanse dans optreden in Heusden, Afrikaanse dans optreden in Zevergem, Afrikaanse dans optreden in De Pinte, Afrikaanse dans optreden in Sint-Martens-Latem, Afrikaanse dans optreden in Sint-Martens-Leerne, Afrikaanse dans optreden in Deinze, Afrikaanse dans optreden in Vosselare, Afrikaanse dans optreden in Nevele, Afrikaanse dans optreden in Landegem, Afrikaanse dans optreden in Merendree, Afrikaanse dans optreden in Alken, Afrikaanse dans optreden in As, Afrikaanse dans optreden in Beringen, Afrikaanse dans optreden in Bilzen, Afrikaanse dans optreden in Bocholt, Afrikaanse dans optreden in Borgloon, Afrikaanse dans optreden in Bree, Afrikaanse dans optreden in Diepenbeek, Afrikaanse dans optreden in Dilsen-Stokkem, Afrikaanse dans optreden in Genk, Afrikaanse dans optreden in Gingelom, Afrikaanse dans optreden in Halen, Afrikaanse dans optreden in Ham, Afrikaanse dans optreden in Hamont-Achel, Afrikaanse dans optreden in Hechtel-Eksel, Afrikaanse dans optreden in Heers, Afrikaanse dans optreden in Herk-de-Stad, Afrikaanse dans optreden in Herstappe, Afrikaanse dans optreden in Heusden-Zolder, Afrikaanse dans optreden in Hoeselt, Afrikaanse dans optreden in Houthalen-Helchteren, Afrikaanse dans optreden in Kinrooi, Afrikaanse dans optreden in Kortessem, Afrikaanse dans optreden in Lanaken, Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in Leopoldsburg, Afrikaanse dans optreden in Lommel, Afrikaanse dans optreden in Lummen, Afrikaanse dans optreden in Maaseik, Afrikaanse dans optreden in Maasmechelen, Afrikaanse dans optreden in Meeuwen-Gruitrode, Afrikaanse dans optreden in Neerpelt, Afrikaanse dans optreden in Nieuwerkerken, Afrikaanse dans optreden in Opglabbeek, Afrikaanse dans optreden in Overpelt, Afrikaanse dans optreden in Peer, Afrikaanse dans optreden in Riemst, Afrikaanse dans optreden in Sint-Truiden, Afrikaanse dans optreden in Tessenderlo, Afrikaanse dans optreden in Tongeren, Afrikaanse dans optreden in Voeren, Afrikaanse dans optreden in Wellen, Afrikaanse dans optreden in Zonhoven, Afrikaanse dans optreden in Zutendaal, Afrikaanse dans optreden in Aarschot, Afrikaanse dans optreden in Affligem, Afrikaanse dans optreden in Asse, Afrikaanse dans optreden in Beersel, Afrikaanse dans optreden in Begijnendijk, Afrikaanse dans optreden in Bekkevoort, Afrikaanse dans optreden in Bertem, Afrikaanse dans optreden in Bever, Afrikaanse dans optreden in Bierbeek, Afrikaanse dans optreden in Boortmeerbeek, Afrikaanse dans optreden in Boutersem, Afrikaanse dans optreden in Diest, Afrikaanse dans optreden in Dilbeek, Afrikaanse dans optreden in Drogenbos, Afrikaanse dans optreden in Galmaarden, Afrikaanse dans optreden in Geetbets, Afrikaanse dans optreden in Glabbeek, Afrikaanse dans optreden in Gooik, Afrikaanse dans optreden in Grimbergen, Afrikaanse dans optreden in Haacht, Afrikaanse dans optreden in Halle, Afrikaanse dans optreden in Herent, Afrikaanse dans optreden in Herne, Afrikaanse dans optreden in Hoegaarden, Afrikaanse dans optreden in Hoeilaart, Afrikaanse dans optreden in Holsbeek, Afrikaanse dans optreden in Huldenberg, Afrikaanse dans optreden in Kampenhout, Afrikaanse dans optreden in Kapelle-op-den-Bos, Afrikaanse dans optreden in Keerbergen, Afrikaanse dans optreden in Kortenaken, Afrikaanse dans optreden in Kortenberg, Afrikaanse dans optreden in Kraainem, Afrikaanse dans optreden in Landen, Afrikaanse dans optreden in Lennik, Afrikaanse dans optreden in Liedekerke, Afrikaanse dans optreden in Linkebeek, Afrikaanse dans optreden in Linter, Afrikaanse dans optreden in Londerzeel, Afrikaanse dans optreden in Lubbeek, Afrikaanse dans optreden in Machelen, Afrikaanse dans optreden in Meise, Afrikaanse dans optreden in Merchtem, Afrikaanse dans optreden in Opwijk, Afrikaanse dans optreden in Oud-Heverlee, Afrikaanse dans optreden in Overijse, Afrikaanse dans optreden in Pepingen, Afrikaanse dans optreden in Roosdaal, Afrikaanse dans optreden in Rotselaar, Afrikaanse dans optreden in Scherpenheuvel-Zichem, Afrikaanse dans optreden in Sint-Genesius-Rode, Afrikaanse dans optreden in Sint-Pieters-Leeuw, Afrikaanse dans optreden in Steenokkerzeel, Afrikaanse dans optreden in Ternat, Afrikaanse dans optreden in Tervuren, Afrikaanse dans optreden in Tielt-Winge, Afrikaanse dans optreden in Tienen, Afrikaanse dans optreden in Tremelo, Afrikaanse dans optreden in Vilvoorde, Afrikaanse dans optreden in Wemmel, Afrikaanse dans optreden in Wezembeek-Oppem, Afrikaanse dans optreden in Zaventem, Afrikaanse dans optreden in Zemst, Afrikaanse dans optreden in Zoutleeuw, Afrikaanse dans optreden in Alveringem, Afrikaanse dans optreden in Anzegem, Afrikaanse dans optreden in Ardooie, Afrikaanse dans optreden in Avelgem, Afrikaanse dans optreden in Beernem, Afrikaanse dans optreden in Blankenberge, Afrikaanse dans optreden in Bredene, Afrikaanse dans optreden in Damme, Afrikaanse dans optreden in De Haan, Afrikaanse dans optreden in De Panne, Afrikaanse dans optreden in Deerlijk, Afrikaanse dans optreden in Dentergem, Afrikaanse dans optreden in Diksmuide, Afrikaanse dans optreden in Gistel, Afrikaanse dans optreden in Harelbeke, Afrikaanse dans optreden in Heuvelland, Afrikaanse dans optreden in Hooglede, Afrikaanse dans optreden in Houthulst, Afrikaanse dans optreden in Ichtegem, Afrikaanse dans optreden in Ieper, Afrikaanse dans optreden in Ingelmunster, Afrikaanse dans optreden in Izegem, Afrikaanse dans optreden in Jabbeke, Afrikaanse dans optreden in Knokke-Heist, Afrikaanse dans optreden in Koekelare, Afrikaanse dans optreden in Koksijde, Afrikaanse dans optreden in Kortemark, Afrikaanse dans optreden in Kortrijk, Afrikaanse dans optreden in Kuurne, Afrikaanse dans optreden in Langemark-Poelkapelle, Afrikaanse dans optreden in Ledegem, Afrikaanse dans optreden in Lendelede, Afrikaanse dans optreden in Lichtervelde, Afrikaanse dans optreden in Lo-Reninge, Afrikaanse dans optreden in Menen, Afrikaanse dans optreden in Mesen, Afrikaanse dans optreden in Meulebeke, Afrikaanse dans optreden in Middelkerke, Afrikaanse dans optreden in Moorslede, Afrikaanse dans optreden in Nieuwpoort, Afrikaanse dans optreden in Oostende, Afrikaanse dans optreden in Oostkamp, Afrikaanse dans optreden in Oostrozebeke, Afrikaanse dans optreden in Oudenburg, Afrikaanse dans optreden in Pittem, Afrikaanse dans optreden in Poperinge, Afrikaanse dans optreden in Roeselare, Afrikaanse dans optreden in Ruiselede, Afrikaanse dans optreden in Spiere-Helkijn, Afrikaanse dans optreden in Staden, Afrikaanse dans optreden in Tielt, Afrikaanse dans optreden in Torhout, Afrikaanse dans optreden in Veurne, Afrikaanse dans optreden in Vleteren, Afrikaanse dans optreden in Waregem, Afrikaanse dans optreden in Wervik, Afrikaanse dans optreden in Wevelgem, Afrikaanse dans optreden in Wielsbeke, Afrikaanse dans optreden in Wingene, Afrikaanse dans optreden in Zedelgem, Afrikaanse dans optreden in Zonnebeke, Afrikaanse dans optreden in Zuienkerke, Afrikaanse dans optreden in Zwevegem, Afrikaanse dans optreden in Aarlen, Afrikaanse dans optreden in Attert, Afrikaanse dans optreden in Aubange, Afrikaanse dans optreden in Bastenaken, Afrikaanse dans optreden in Bertogne, Afrikaanse dans optreden in Bertrix, Afrikaanse dans optreden in Bouillon, Afrikaanse dans optreden in Chiny, Afrikaanse dans optreden in Daverdisse, Afrikaanse dans optreden in Durbuy, Afrikaanse dans optreden in Érezée, Afrikaanse dans optreden in Étalle, Afrikaanse dans optreden in Fauvillers, Afrikaanse dans optreden in Florenville, Afrikaanse dans optreden in Gouvy, Afrikaanse dans optreden in Habay, Afrikaanse dans optreden in Herbeumont, Afrikaanse dans optreden in Hotton, Afrikaanse dans optreden in Houffalize, Afrikaanse dans optreden in La Roche-en-Ardenne, Afrikaanse dans optreden in Léglise, Afrikaanse dans optreden in Libin, Afrikaanse dans optreden in Libramont-Chevigny, Afrikaanse dans optreden in Manhay, Afrikaanse dans optreden in Marche-en-Famenne, Afrikaanse dans optreden in Martelange, Afrikaanse dans optreden in Meix-devant-Virton, Afrikaanse dans optreden in Messancy, Afrikaanse dans optreden in Musson, Afrikaanse dans optreden in Nassogne, Afrikaanse dans optreden in Neufchâteau, Afrikaanse dans optreden in Paliseul, Afrikaanse dans optreden in Rendeux, Afrikaanse dans optreden in Rouvroy, Afrikaanse dans optreden in Sainte-Ode, Afrikaanse dans optreden in Saint-Hubert, Afrikaanse dans optreden in Saint-Léger, Afrikaanse dans optreden in Tellin, Afrikaanse dans optreden in Tenneville, Afrikaanse dans optreden in Tintigny, Afrikaanse dans optreden in Vaux-sur-Sûre, Afrikaanse dans optreden in Vielsalm, Afrikaanse dans optreden in Virton, Afrikaanse dans optreden in Wellin.

Linkpartners

Okapi-Events
Vrijgezellen feesten, teambuilding, workshps op je eigen locatie

Salsa Antwerpen Events
Salsa dansen en cocktails maken in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Aalst, Kortrijk, Mechelen

Cocktails Maken Events
Onze cocktail shakers bieden je de workshop cocktails shaken/maken aan op je eigen locatie voor groepen

Djembe Antwerpen Events
Djembe workshop en Afrikaanse dans workshop op je eigen locatie