afrikaanse zangshow of optreden

La Compagnie Bina Africa is een jong en dynamisch Afrikaans zanggezelschap dat exclusieve, internationale acts op de planken brengt. We zijn gespecialiseerd in bijzondere Afrikaanse zang optredens die geschikt zijn voor indrukwekkende afsluiting voor een congres, seminar, productpresentatie, bedrijfsfeest, afscheid van een collega, viering van het zoveel jarige bestaan en alle andere denkbare evenementen, zowel binnen als buiten.Afrikaanse Show of Afrikaanseband
Vooral bij festivals, congres, seminar, bedrijfsfeest en andere openbare evenementen is het een must om een voorstelling neer te zetten die het publiek naar zich toe trekt en in haar grip houdt. Door het gebruik van de originele Afrikaanse percussie-instrumenten en de doordringende klanken van de zangers zijn onze Afrikaanse dansshows en Afrikaanse bandoptredens absolute publiekstrekkers! De optredens zijn interactief en wat is er nou succesvoller dan een interactie tussen publiek en artiesten?


Zoek je een Afrikaanse zanggezelschap dat een geweldige Afrikaanse dans- en muziekshow neerzet of heb je liever een Afrikaanse band die, indien gewenst, ook mobiel is en zich dus al spelende kan verplaatsen:
La Compagnie Bina Africa draait er haar hand niet voor om. Onze Afrikaanse optredens zijn altijd energiek, swingend, krachtig en exclusief, kortom: een blijvende herinnering.

Wil je iets echt origineels, dan heeft La Compagnie Bina Africa alles in huis om een spetterende Afrikaanse show voor je bezoekers/gasten te verzorgen. Doe het eens anders dan anders!

Afrikaansedans show "Makasi"
La Compagnie Bina Africa laat sinds acht jaar een breed westers publiek een kijkje nemen in de keuken van de Afrikaanse cultuur door middel van de passionele en creatieve show "Makasi". "Makasi" is het Congolese woord voor kracht en energie en dat wordt op sublieme wijze vertaald in deze spetterende dans- en percussieshow. De Afrikaanse dans is immens populair en onze artiesten rusten niet voordat het publiek wordt meegezogen in deze opzwepende show.

Je wordt meegenomen op ontdekkingsreis door Afrika. Mede door het gebruik van exclusieve Afrikaanse attributen en warme, kleurrijke Afrikaanse kostuums kan je onmogelijk om het "Afrikaanse gevoel" heen.De "Makasi" show is zo opgezet, dat het aantal artiesten naar wens en budget kan worden samengesteld. Het minimale aantal artiesten voor festivals en andere evenementen, zowel binnen als buiten, bestaat uit 5 personen, waarvan 2 Afrikaanse dansers en 3 Afrikaanse percussionisten (Djembe spelers). De show wordt energieker en krijgt meer "body" naarmate het aantal artiesten toeneemt. Je kunt de show uitbreiden tot maximaal 25 Afrikaanse artiesten.

Alle voordelen op een rijtje

  • Met onze acht jaar ervaring in de entertainment wereld hebben we een team dat klaar staat om een spetterende Afrikaanseshow of Afrikaans optreden te verzorgen.
  • Professionele Afrikaanse dansers en Afrikaanse muzikanten van een absoluut topniveau.
  • Prachtige, originele Afrikaanse kostuums in een mix van traditioneel en modern.
  • Sfeervol Afrikaans decor voor de "Makasi show".
  • Een duidelijk lichtplan en onze eigen lichttechnicus die probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van de aanwezige attributen teneinde de kosten zo laag mogelijk te houden.
  • Een duidelijk geluidsplan en onze eigen geluidstechnicus die probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van de aanwezige attributen teneinde de kosten zo laag mogelijk te houden.
  • Gratis posters en flyers. Overige promotie en publiciteit komt voor rekening van de organisator van het festival of evenement.

Doorgaans wordt de show en het optreden van de band gelijkvloers opgevoerd; bij een groot publiek echter zorgen wij voor een podium voor de muzikanten en indien nodig, eveneens voor de dansers.

Kosten
La Compagnie Bina Africa vraagt een vast bedrag per artiest, per uur. Het bedrag is exclusief BTW, reiskosten en transportkosten en management fee.

Aanvragen van een offerte voor een show:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste show, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande offerteformulier kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Persoonlijke Gegevens

Naam
Bedrijfsnaam
Adres
Postcode en plaats -
E-mailadres
Mobiel.telefoonnummer

E-mail over uw evenement

Gewenste show
Gewenste datum
Gewenste aanvangstijd
Gewenste locatie
Aantal artiesten [min./max.]
Vragen / opmerkingen

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de artiest(en) voor de show(s) en evt de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een show die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de show
Welk type show
De gewenste aanvangstijd
Het aantal artiesten
De stad waar de show moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal artiesten
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal artiesten na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra artiesten kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen of programma te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Combinatie van optreden en diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen voor of na de optreden (bijvoorbeeld eerst een workshop Afrikaanse dans en daarna een Afrikaansedans optreden ). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Axe Bahia, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk love, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Afrikaanse zang optreden in Brussel, Afrikaanse zang optreden in Gent, Afrikaanse zang optreden in Brugge, Afrikaanse zang optreden in Bergen, Afrikaanse zang optreden in Leuven, Afrikaanse zang optreden in Mechelen, Afrikaanse zang optreden in Aalst, Afrikaanse zang optreden in Kortrijk, Afrikaanse zang optreden in Hasselt, Afrikaanse zang optreden in Sint-Niklaas, Afrikaanse zang optreden in Oostende, Afrikaanse zang optreden in Genk, Afrikaanse zang optreden in Doornik, Afrikaanse zang optreden in Turnhout, Afrikaanse zang optreden in Geel, Afrikaanse zang optreden in Roeselare, Afrikaanse zang optreden in Moeskroen, Afrikaanse zang optreden in Lokeren, Afrikaanse zang optreden in Sint-Truiden, Afrikaanse zang optreden in Herentals, Afrikaanse zang optreden in Hoogstraten, Afrikaanse zang optreden in Lier, Afrikaanse zang optreden in Mechelen, Afrikaanse zang optreden in Mortsel, Afrikaanse zang optreden in Turnhout, Afrikaanse zang optreden in Aartselaar, Afrikaanse zang optreden in Antwerpen, Afrikaanse zang optreden in Arendonk, Afrikaanse zang optreden in Baarle-Hertog, Afrikaanse zang optreden in Balen, Afrikaanse zang optreden in Beerse, Afrikaanse zang optreden in Berlaar, Afrikaanse zang optreden in Boechout, Afrikaanse zang optreden in Bonheiden, Afrikaanse zang optreden in Boom, Afrikaanse zang optreden in Bornem, Afrikaanse zang optreden in Borsbeek, Afrikaanse zang optreden in Brasschaat, Afrikaanse zang optreden in Brecht, Afrikaanse zang optreden in Dessel, Afrikaanse zang optreden in Duffel, Afrikaanse zang optreden in Edegem, Afrikaanse zang optreden in Essen, Afrikaanse zang optreden in Geel, Afrikaanse zang optreden in Grobbendonk, Afrikaanse zang optreden in Heist-op-den-Berg, Afrikaanse zang optreden in Hemiksem, Afrikaanse zang optreden in Herentals, Afrikaanse zang optreden in Herenthout, Afrikaanse zang optreden in Herselt, Afrikaanse zang optreden in Hoogstraten, Afrikaanse zang optreden in Hove, Afrikaanse zang optreden in Hulshout, Afrikaanse zang optreden in Kalmthout, Afrikaanse zang optreden in Kapellen, Afrikaanse zang optreden in Kasterlee, Afrikaanse zang optreden in Kontich, Afrikaanse zang optreden in Laakdal, Afrikaanse zang optreden in Lier, Afrikaanse zang optreden in Lille, Afrikaanse zang optreden in Lint, Afrikaanse zang optreden in Malle, Afrikaanse zang optreden in Mechelen, Afrikaanse zang optreden in Meerhout, Afrikaanse zang optreden in Merksplas, Afrikaanse zang optreden in Mol, Afrikaanse zang optreden in Mortsel, Afrikaanse zang optreden in Niel, Afrikaanse zang optreden in Nijlen, Afrikaanse zang optreden in Olen, Afrikaanse zang optreden in Oud-Turnhout, Afrikaanse zang optreden in Putte, Afrikaanse zang optreden in Puurs, Afrikaanse zang optreden in Ranst, Afrikaanse zang optreden in Ravels, Afrikaanse zang optreden in Retie, Afrikaanse zang optreden in Rijkevorsel, Afrikaanse zang optreden in Rumst, Afrikaanse zang optreden in Schelle, Afrikaanse zang optreden in Schilde, Afrikaanse zang optreden in Schoten, Afrikaanse zang optreden in Sint-Amands, Afrikaanse zang optreden in Sint-Katelijne-Waver, Afrikaanse zang optreden in Stabroek, Afrikaanse zang optreden in Turnhout, Afrikaanse zang optreden in Vorselaar, Afrikaanse zang optreden in Vosselaar, Afrikaanse zang optreden in Westerlo, Afrikaanse zang optreden in Wijnegem, Afrikaanse zang optreden in Willebroek, Afrikaanse zang optreden in Wommelgem, Afrikaanse zang optreden in Wuustwezel, Afrikaanse zang optreden in Zandhoven, Afrikaanse zang optreden in Zoersel, Afrikaanse zang optreden in Zwijndrecht, Afrikaanse zang optreden in Gent, Afrikaanse zang optreden in Brussel, Afrikaanse zang optreden in Brugge, Afrikaanse zang optreden in Leuven, Afrikaanse zang optreden in Aalst, Afrikaanse zang optreden in Kortrijk, Afrikaanse zang optreden in Hasselt, Afrikaanse zang optreden in Sint-Niklaas, Afrikaanse zang optreden in Oostende, Afrikaanse zang optreden in Genk, Afrikaanse zang optreden in Doornik, Afrikaanse zang optreden in Roeselare, Afrikaanse zang optreden in Moeskroen, Afrikaanse zang optreden in Lokeren, Afrikaanse zang optreden in Sint-Truiden, Afrikaanse zang optreden in Mariakerke, Afrikaanse zang optreden in Drongen, Afrikaanse zang optreden in Wondelgem, Afrikaanse zang optreden in Sint-Amandsberg, Afrikaanse zang optreden in Oostakker, Afrikaanse zang optreden in Ledeberg, Afrikaanse zang optreden in Gentbrugge, Afrikaanse zang optreden in Afsnee, Afrikaanse zang optreden in Sint-Denijs-Westrem, Afrikaanse zang optreden in Zwijnaarde, Afrikaanse zang optreden in Wachtebeke, Afrikaanse zang optreden in Lochristi, Afrikaanse zang optreden in Destelbergen, Afrikaanse zang optreden in Melle, Afrikaanse zang optreden in Merelbeke, Afrikaanse zang optreden in Heusden, Afrikaanse zang optreden in Zevergem, Afrikaanse zang optreden in De Pinte, Afrikaanse zang optreden in Sint-Martens-Latem, Afrikaanse zang optreden in Sint-Martens-Leerne, Afrikaanse zang optreden in Deinze, Afrikaanse zang optreden in Vosselare, Afrikaanse zang optreden in Nevele, Afrikaanse zang optreden in Landegem, Afrikaanse zang optreden in Merendree, Afrikaanse zang optreden in Alken, Afrikaanse zang optreden in As, Afrikaanse zang optreden in Beringen, Afrikaanse zang optreden in Bilzen, Afrikaanse zang optreden in Bocholt, Afrikaanse zang optreden in Borgloon, Afrikaanse zang optreden in Bree, Afrikaanse zang optreden in Diepenbeek, Afrikaanse zang optreden in Dilsen-Stokkem, Afrikaanse zang optreden in Genk, Afrikaanse zang optreden in Gingelom, Afrikaanse zang optreden in Halen, Afrikaanse zang optreden in Ham, Afrikaanse zang optreden in Hamont-Achel, Afrikaanse zang optreden in Hechtel-Eksel, Afrikaanse zang optreden in Heers, Afrikaanse zang optreden in Herk-de-Stad, Afrikaanse zang optreden in Herstappe, Afrikaanse zang optreden in Heusden-Zolder, Afrikaanse zang optreden in Hoeselt, Afrikaanse zang optreden in Houthalen-Helchteren, Afrikaanse zang optreden in Kinrooi, Afrikaanse zang optreden in Kortessem, Afrikaanse zang optreden in Lanaken, Afrikaanse zang optreden in , Afrikaanse zang optreden in , Afrikaanse zang optreden in , Afrikaanse zang optreden in , Afrikaanse zang optreden in , Afrikaanse zang optreden in , Afrikaanse zang optreden in , Afrikaanse zang optreden in , Afrikaanse zang optreden in Leopoldsburg, Afrikaanse zang optreden in Lommel, Afrikaanse zang optreden in Lummen, Afrikaanse zang optreden in Maaseik, Afrikaanse zang optreden in Maasmechelen, Afrikaanse zang optreden in Meeuwen-Gruitrode, Afrikaanse zang optreden in Neerpelt, Afrikaanse zang optreden in Nieuwerkerken, Afrikaanse zang optreden in Opglabbeek, Afrikaanse zang optreden in Overpelt, Afrikaanse zang optreden in Peer, Afrikaanse zang optreden in Riemst, Afrikaanse zang optreden in Sint-Truiden, Afrikaanse zang optreden in Tessenderlo, Afrikaanse zang optreden in Tongeren, Afrikaanse zang optreden in Voeren, Afrikaanse zang optreden in Wellen, Afrikaanse zang optreden in Zonhoven, Afrikaanse zang optreden in Zutendaal, Afrikaanse zang optreden in Aarschot, Afrikaanse zang optreden in Affligem, Afrikaanse zang optreden in Asse, Afrikaanse zang optreden in Beersel, Afrikaanse zang optreden in Begijnendijk, Afrikaanse zang optreden in Bekkevoort, Afrikaanse zang optreden in Bertem, Afrikaanse zang optreden in Bever, Afrikaanse zang optreden in Bierbeek, Afrikaanse zang optreden in Boortmeerbeek, Afrikaanse zang optreden in Boutersem, Afrikaanse zang optreden in Diest, Afrikaanse zang optreden in Dilbeek, Afrikaanse zang optreden in Drogenbos, Afrikaanse zang optreden in Galmaarden, Afrikaanse zang optreden in Geetbets, Afrikaanse zang optreden in Glabbeek, Afrikaanse zang optreden in Gooik, Afrikaanse zang optreden in Grimbergen, Afrikaanse zang optreden in Haacht, Afrikaanse zang optreden in Halle, Afrikaanse zang optreden in Herent, Afrikaanse zang optreden in Herne, Afrikaanse zang optreden in Hoegaarden, Afrikaanse zang optreden in Hoeilaart, Afrikaanse zang optreden in Holsbeek, Afrikaanse zang optreden in Huldenberg, Afrikaanse zang optreden in Kampenhout, Afrikaanse zang optreden in Kapelle-op-den-Bos, Afrikaanse zang optreden in Keerbergen, Afrikaanse zang optreden in Kortenaken, Afrikaanse zang optreden in Kortenberg, Afrikaanse zang optreden in Kraainem, Afrikaanse zang optreden in Landen, Afrikaanse zang optreden in Lennik, Afrikaanse zang optreden in Liedekerke, Afrikaanse zang optreden in Linkebeek, Afrikaanse zang optreden in Linter, Afrikaanse zang optreden in Londerzeel, Afrikaanse zang optreden in Lubbeek, Afrikaanse zang optreden in Machelen, Afrikaanse zang optreden in Meise, Afrikaanse zang optreden in Merchtem, Afrikaanse zang optreden in Opwijk, Afrikaanse zang optreden in Oud-Heverlee, Afrikaanse zang optreden in Overijse, Afrikaanse zang optreden in Pepingen, Afrikaanse zang optreden in Roosdaal, Afrikaanse zang optreden in Rotselaar, Afrikaanse zang optreden in Scherpenheuvel-Zichem, Afrikaanse zang optreden in Sint-Genesius-Rode, Afrikaanse zang optreden in Sint-Pieters-Leeuw, Afrikaanse zang optreden in Steenokkerzeel, Afrikaanse zang optreden in Ternat, Afrikaanse zang optreden in Tervuren, Afrikaanse zang optreden in Tielt-Winge, Afrikaanse zang optreden in Tienen, Afrikaanse zang optreden in Tremelo, Afrikaanse zang optreden in Vilvoorde, Afrikaanse zang optreden in Wemmel, Afrikaanse zang optreden in Wezembeek-Oppem, Afrikaanse zang optreden in Zaventem, Afrikaanse zang optreden in Zemst, Afrikaanse zang optreden in Zoutleeuw, Afrikaanse zang optreden in Alveringem, Afrikaanse zang optreden in Anzegem, Afrikaanse zang optreden in Ardooie, Afrikaanse zang optreden in Avelgem, Afrikaanse zang optreden in Beernem, Afrikaanse zang optreden in Blankenberge, Afrikaanse zang optreden in Bredene, Afrikaanse zang optreden in Damme, Afrikaanse zang optreden in De Haan, Afrikaanse zang optreden in De Panne, Afrikaanse zang optreden in Deerlijk, Afrikaanse zang optreden in Dentergem, Afrikaanse zang optreden in Diksmuide, Afrikaanse zang optreden in Gistel, Afrikaanse zang optreden in Harelbeke, Afrikaanse zang optreden in Heuvelland, Afrikaanse zang optreden in Hooglede, Afrikaanse zang optreden in Houthulst, Afrikaanse zang optreden in Ichtegem, Afrikaanse zang optreden in Ieper, Afrikaanse zang optreden in Ingelmunster, Afrikaanse zang optreden in Izegem, Afrikaanse zang optreden in Jabbeke, Afrikaanse zang optreden in Knokke-Heist, Afrikaanse zang optreden in Koekelare, Afrikaanse zang optreden in Koksijde, Afrikaanse zang optreden in Kortemark, Afrikaanse zang optreden in Kortrijk, Afrikaanse zang optreden in Kuurne, Afrikaanse zang optreden in Langemark-Poelkapelle, Afrikaanse zang optreden in Ledegem, Afrikaanse zang optreden in Lendelede, Afrikaanse zang optreden in Lichtervelde, Afrikaanse zang optreden in Lo-Reninge, Afrikaanse zang optreden in Menen, Afrikaanse zang optreden in Mesen, Afrikaanse zang optreden in Meulebeke, Afrikaanse zang optreden in Middelkerke, Afrikaanse zang optreden in Moorslede, Afrikaanse zang optreden in Nieuwpoort, Afrikaanse zang optreden in Oostende, Afrikaanse zang optreden in Oostkamp, Afrikaanse zang optreden in Oostrozebeke, Afrikaanse zang optreden in Oudenburg, Afrikaanse zang optreden in Pittem, Afrikaanse zang optreden in Poperinge, Afrikaanse zang optreden in Roeselare, Afrikaanse zang optreden in Ruiselede, Afrikaanse zang optreden in Spiere-Helkijn, Afrikaanse zang optreden in Staden, Afrikaanse zang optreden in Tielt, Afrikaanse zang optreden in Torhout, Afrikaanse zang optreden in Veurne, Afrikaanse zang optreden in Vleteren, Afrikaanse zang optreden in Waregem, Afrikaanse zang optreden in Wervik, Afrikaanse zang optreden in Wevelgem, Afrikaanse zang optreden in Wielsbeke, Afrikaanse zang optreden in Wingene, Afrikaanse zang optreden in Zedelgem, Afrikaanse zang optreden in Zonnebeke, Afrikaanse zang optreden in Zuienkerke, Afrikaanse zang optreden in Zwevegem, Afrikaanse zang optreden in Aarlen, Afrikaanse zang optreden in Attert, Afrikaanse zang optreden in Aubange, Afrikaanse zang optreden in Bastenaken, Afrikaanse zang optreden in Bertogne, Afrikaanse zang optreden in Bertrix, Afrikaanse zang optreden in Bouillon, Afrikaanse zang optreden in Chiny, Afrikaanse zang optreden in Daverdisse, Afrikaanse zang optreden in Durbuy, Afrikaanse zang optreden in Érezée, Afrikaanse zang optreden in Étalle, Afrikaanse zang optreden in Fauvillers, Afrikaanse zang optreden in Florenville, Afrikaanse zang optreden in Gouvy, Afrikaanse zang optreden in Habay, Afrikaanse zang optreden in Herbeumont, Afrikaanse zang optreden in Hotton, Afrikaanse zang optreden in Houffalize, Afrikaanse zang optreden in La Roche-en-Ardenne, Afrikaanse zang optreden in Léglise, Afrikaanse zang optreden in Libin, Afrikaanse zang optreden in Libramont-Chevigny, Afrikaanse zang optreden in Manhay, Afrikaanse zang optreden in Marche-en-Famenne, Afrikaanse zang optreden in Martelange, Afrikaanse zang optreden in Meix-devant-Virton, Afrikaanse zang optreden in Messancy, Afrikaanse zang optreden in Musson, Afrikaanse zang optreden in Nassogne, Afrikaanse zang optreden in Neufchâteau, Afrikaanse zang optreden in Paliseul, Afrikaanse zang optreden in Rendeux, Afrikaanse zang optreden in Rouvroy, Afrikaanse zang optreden in Sainte-Ode, Afrikaanse zang optreden in Saint-Hubert, Afrikaanse zang optreden in Saint-Léger, Afrikaanse zang optreden in Tellin, Afrikaanse zang optreden in Tenneville, Afrikaanse zang optreden in Tintigny, Afrikaanse zang optreden in Vaux-sur-Sûre, Afrikaanse zang optreden in Vielsalm, Afrikaanse zang optreden in Virton, Afrikaanse zang optreden in Wellin.


Concert Afrikaanse dans in Brussel, Concert Afrikaanse dans in Gent, Concert Afrikaanse dans in Brugge, Concert Afrikaanse dans in Bergen, Concert Afrikaanse dans in Leuven, Concert Afrikaanse dans in Mechelen, Concert Afrikaanse dans in Aalst, Concert Afrikaanse dans in Kortrijk, Concert Afrikaanse dans in Hasselt, Concert Afrikaanse dans in Sint-Niklaas, Concert Afrikaanse dans in Oostende, Concert Afrikaanse dans in Genk, Concert Afrikaanse dans in Doornik, Concert Afrikaanse dans in Turnhout, Concert Afrikaanse dans in Geel, Concert Afrikaanse dans in Roeselare, Concert Afrikaanse dans in Moeskroen, Concert Afrikaanse dans in Lokeren, Concert Afrikaanse dans in Sint-Truiden, Concert Afrikaanse dans in Herentals, Concert Afrikaanse dans in Hoogstraten, Concert Afrikaanse dans in Lier, Concert Afrikaanse dans in Mechelen, Concert Afrikaanse dans in Mortsel, Concert Afrikaanse dans in Turnhout, Concert Afrikaanse dans in Aartselaar
, Concert Afrikaanse dans in Antwerpen, Concert Afrikaanse dans in Arendonk, Concert Afrikaanse dans in Baarle-Hertog, Concert Afrikaanse dans in Balen, Concert Afrikaanse dans in Beerse, Concert Afrikaanse dans in Berlaar, Concert Afrikaanse dans in Boechout, Concert Afrikaanse dans in Bonheiden, Concert Afrikaanse dans in Boom, Concert Afrikaanse dans in Bornem, Concert Afrikaanse dans in Borsbeek, Concert Afrikaanse dans in Brasschaat, Concert Afrikaanse dans in Brecht, Concert Afrikaanse dans in Dessel, Concert Afrikaanse dans in Duffel, Concert Afrikaanse dans in Edegem, Concert Afrikaanse dans in Essen, Concert Afrikaanse dans in Geel, Concert Afrikaanse dans in Grobbendonk, Concert Afrikaanse dans in Heist-op-den-Berg, Concert Afrikaanse dans in Hemiksem, Concert Afrikaanse dans in Herentals, Concert Afrikaanse dans in Herenthout, Concert Afrikaanse dans in Herselt, Concert Afrikaanse dans in Hoogstraten, Concert Afrikaanse dans in Hove, Concert Afrikaanse dans in Hulshout, Concert Afrikaanse dans in Kalmthout, Concert Afrikaanse dans in Kapellen, Concert Afrikaanse dans in Kasterlee, Concert Afrikaanse dans in Kontich, Concert Afrikaanse dans in Laakdal, Concert Afrikaanse dans in Lier, Concert Afrikaanse dans in Lille, Concert Afrikaanse dans in Lint, Concert Afrikaanse dans in Malle, Concert Afrikaanse dans in Mechelen, Concert Afrikaanse dans in Meerhout, Concert Afrikaanse dans in Merksplas, Concert Afrikaanse dans in Mol, Concert Afrikaanse dans in Mortsel, Concert Afrikaanse dans in Niel, Concert Afrikaanse dans in Nijlen, Concert Afrikaanse dans in Olen, Concert Afrikaanse dans in Oud-Turnhout, Concert Afrikaanse dans in Putte, Concert Afrikaanse dans in Puurs, Concert Afrikaanse dans in Ranst, Concert Afrikaanse dans in Ravels, Concert Afrikaanse dans in Retie, Concert Afrikaanse dans in Rijkevorsel, Concert Afrikaanse dans in Rumst, Concert Afrikaanse dans in Schelle, Concert Afrikaanse dans in Schilde, Concert Afrikaanse dans in Schoten, Concert Afrikaanse dans in Sint-Amands, Concert Afrikaanse dans in Sint-Katelijne-Waver, Concert Afrikaanse dans in Stabroek, Concert Afrikaanse dans in Turnhout, Concert Afrikaanse dans in Vorselaar, Concert Afrikaanse dans in Vosselaar, Concert Afrikaanse dans in Westerlo, Concert Afrikaanse dans in Wijnegem, Concert Afrikaanse dans in Willebroek, Concert Afrikaanse dans in Wommelgem, Concert Afrikaanse dans in Wuustwezel, Concert Afrikaanse dans in Zandhoven, Concert Afrikaanse dans in Zoersel, Concert Afrikaanse dans in Zwijndrecht, Concert Afrikaanse dans in Gent, Concert Afrikaanse dans in Brussel, Concert Afrikaanse dans in Brugge, Concert Afrikaanse dans in Leuven, Concert Afrikaanse dans in Aalst, Concert Afrikaanse dans in Kortrijk, Concert Afrikaanse dans in Hasselt, Concert Afrikaanse dans in Sint-Niklaas, Concert Afrikaanse dans in Oostende, Concert Afrikaanse dans in Genk, Concert Afrikaanse dans in Doornik, Concert Afrikaanse dans in Roeselare, Concert Afrikaanse dans in Moeskroen, Concert Afrikaanse dans in Lokeren, Concert Afrikaanse dans in Sint-Truiden, Concert Afrikaanse dans in Mariakerke, Concert Afrikaanse dans in Drongen, Concert Afrikaanse dans in Wondelgem, Concert Afrikaanse dans in Sint-Amandsberg, Concert Afrikaanse dans in Oostakker, Concert Afrikaanse dans in Ledeberg, Concert Afrikaanse dans in Gentbrugge, Concert Afrikaanse dans in Afsnee, Concert Afrikaanse dans in Sint-Denijs-Westrem, Concert Afrikaanse dans in Zwijnaarde, Concert Afrikaanse dans in Wachtebeke, Concert Afrikaanse dans in Lochristi, Concert Afrikaanse dans in Destelbergen, Concert Afrikaanse dans in Melle, Concert Afrikaanse dans in Merelbeke, Concert Afrikaanse dans in Heusden, Concert Afrikaanse dans in Zevergem, Concert Afrikaanse dans in De Pinte, Concert Afrikaanse dans in Sint-Martens-Latem, Concert Afrikaanse dans in Sint-Martens-Leerne, Concert Afrikaanse dans in Deinze, Concert Afrikaanse dans in Vosselare, Concert Afrikaanse dans in Nevele, Concert Afrikaanse dans in Landegem, Concert Afrikaanse dans in Merendree, Concert Afrikaanse dans in Alken, Concert Afrikaanse dans in As, Concert Afrikaanse dans in Beringen, Concert Afrikaanse dans in Bilzen, Concert Afrikaanse dans in Bocholt, Concert Afrikaanse dans in Borgloon, Concert Afrikaanse dans in Bree, Concert Afrikaanse dans in Diepenbeek, Concert Afrikaanse dans in Dilsen-Stokkem, Concert Afrikaanse dans in Genk, Concert Afrikaanse dans in Gingelom, Concert Afrikaanse dans in Halen, Concert Afrikaanse dans in Ham, Concert Afrikaanse dans in Hamont-Achel, Concert Afrikaanse dans in Hechtel-Eksel, Concert Afrikaanse dans in Heers, Concert Afrikaanse dans in Herk-de-Stad, Concert Afrikaanse dans in Herstappe, Concert Afrikaanse dans in Heusden-Zolder, Concert Afrikaanse dans in Hoeselt, Concert Afrikaanse dans in Houthalen-Helchteren, Concert Afrikaanse dans in Kinrooi, Concert Afrikaanse dans in Kortessem, Concert Afrikaanse dans in Lanaken, Concert Afrikaanse dans in , Concert Afrikaanse dans in , Concert Afrikaanse dans in , Concert Afrikaanse dans in , Concert Afrikaanse dans in , Concert Afrikaanse dans in , Concert Afrikaanse dans in , Concert Afrikaanse dans in , Concert Afrikaanse dans in Leopoldsburg, Concert Afrikaanse dans in Lommel, Concert Afrikaanse dans in Lummen, Concert Afrikaanse dans in Maaseik, Concert Afrikaanse dans in Maasmechelen, Concert Afrikaanse dans in Meeuwen-Gruitrode, Concert Afrikaanse dans in Neerpelt, Concert Afrikaanse dans in Nieuwerkerken, Concert Afrikaanse dans in Opglabbeek, Concert Afrikaanse dans in Overpelt, Concert Afrikaanse dans in Peer, Concert Afrikaanse dans in Riemst, Concert Afrikaanse dans in Sint-Truiden, Concert Afrikaanse dans in Tessenderlo, Concert Afrikaanse dans in Tongeren, Concert Afrikaanse dans in Voeren, Concert Afrikaanse dans in Wellen, Concert Afrikaanse dans in Zonhoven, Concert Afrikaanse dans in Zutendaal, Concert Afrikaanse dans in Aarschot, Concert Afrikaanse dans in Affligem, Concert Afrikaanse dans in Asse, Concert Afrikaanse dans in Beersel, Concert Afrikaanse dans in Begijnendijk, Concert Afrikaanse dans in Bekkevoort, Concert Afrikaanse dans in Bertem, Concert Afrikaanse dans in Bever, Concert Afrikaanse dans in Bierbeek, Concert Afrikaanse dans in Boortmeerbeek, Concert Afrikaanse dans in Boutersem, Concert Afrikaanse dans in Diest, Concert Afrikaanse dans in Dilbeek, Concert Afrikaanse dans in Drogenbos, Concert Afrikaanse dans in Galmaarden, Concert Afrikaanse dans in Geetbets, Concert Afrikaanse dans in Glabbeek, Concert Afrikaanse dans in Gooik, Concert Afrikaanse dans in Grimbergen, Concert Afrikaanse dans in Haacht, Concert Afrikaanse dans in Halle, Concert Afrikaanse dans in Herent, Concert Afrikaanse dans in Herne, Concert Afrikaanse dans in Hoegaarden, Concert Afrikaanse dans in Hoeilaart, Concert Afrikaanse dans in Holsbeek, Concert Afrikaanse dans in Huldenberg, Concert Afrikaanse dans in Kampenhout, Concert Afrikaanse dans in Kapelle-op-den-Bos, Concert Afrikaanse dans in Keerbergen, Concert Afrikaanse dans in Kortenaken, Concert Afrikaanse dans in Kortenberg, Concert Afrikaanse dans in Kraainem, Concert Afrikaanse dans in Landen, Concert Afrikaanse dans in Lennik, Concert Afrikaanse dans in Liedekerke, Concert Afrikaanse dans in Linkebeek, Concert Afrikaanse dans in Linter, Concert Afrikaanse dans in Londerzeel, Concert Afrikaanse dans in Lubbeek, Concert Afrikaanse dans in Machelen, Concert Afrikaanse dans in Meise, Concert Afrikaanse dans in Merchtem, Concert Afrikaanse dans in Opwijk, Concert Afrikaanse dans in Oud-Heverlee, Concert Afrikaanse dans in Overijse, Concert Afrikaanse dans in Pepingen, Concert Afrikaanse dans in Roosdaal, Concert Afrikaanse dans in Rotselaar, Concert Afrikaanse dans in Scherpenheuvel-Zichem, Concert Afrikaanse dans in Sint-Genesius-Rode, Concert Afrikaanse dans in Sint-Pieters-Leeuw, Concert Afrikaanse dans in Steenokkerzeel, Concert Afrikaanse dans in Ternat, Concert Afrikaanse dans in Tervuren, Concert Afrikaanse dans in Tielt-Winge, Concert Afrikaanse dans in Tienen, Concert Afrikaanse dans in Tremelo, Concert Afrikaanse dans in Vilvoorde, Concert Afrikaanse dans in Wemmel, Concert Afrikaanse dans in Wezembeek-Oppem, Concert Afrikaanse dans in Zaventem, Concert Afrikaanse dans in Zemst, Concert Afrikaanse dans in Zoutleeuw, Concert Afrikaanse dans in Alveringem, Concert Afrikaanse dans in Anzegem, Concert Afrikaanse dans in Ardooie, Concert Afrikaanse dans in Avelgem, Concert Afrikaanse dans in Beernem, Concert Afrikaanse dans in Blankenberge, Concert Afrikaanse dans in Bredene, Concert Afrikaanse dans in Damme, Concert Afrikaanse dans in De Haan, Concert Afrikaanse dans in De Panne, Concert Afrikaanse dans in Deerlijk, Concert Afrikaanse dans in Dentergem, Concert Afrikaanse dans in Diksmuide, Concert Afrikaanse dans in Gistel, Concert Afrikaanse dans in Harelbeke, Concert Afrikaanse dans in Heuvelland, Concert Afrikaanse dans in Hooglede, Concert Afrikaanse dans in Houthulst, Concert Afrikaanse dans in Ichtegem, Concert Afrikaanse dans in Ieper, Concert Afrikaanse dans in Ingelmunster, Concert Afrikaanse dans in Izegem, Concert Afrikaanse dans in Jabbeke, Concert Afrikaanse dans in Knokke-Heist, Concert Afrikaanse dans in Koekelare, Concert Afrikaanse dans in Koksijde, Concert Afrikaanse dans in Kortemark, Concert Afrikaanse dans in Kortrijk, Concert Afrikaanse dans in Kuurne, Concert Afrikaanse dans in Langemark-Poelkapelle, Concert Afrikaanse dans in Ledegem, Concert Afrikaanse dans in Lendelede, Concert Afrikaanse dans in Lichtervelde, Concert Afrikaanse dans in Lo-Reninge, Concert Afrikaanse dans in Menen, Concert Afrikaanse dans in Mesen, Concert Afrikaanse dans in Meulebeke, Concert Afrikaanse dans in Middelkerke, Concert Afrikaanse dans in Moorslede, Concert Afrikaanse dans in Nieuwpoort, Concert Afrikaanse dans in Oostende, Concert Afrikaanse dans in Oostkamp, Concert Afrikaanse dans in Oostrozebeke, Concert Afrikaanse dans in Oudenburg, Concert Afrikaanse dans in Pittem, Concert Afrikaanse dans in Poperinge, Concert Afrikaanse dans in Roeselare, Concert Afrikaanse dans in Ruiselede, Concert Afrikaanse dans in Spiere-Helkijn, Concert Afrikaanse dans in Staden, Concert Afrikaanse dans in Tielt, Concert Afrikaanse dans in Torhout, Concert Afrikaanse dans in Veurne, Concert Afrikaanse dans in Vleteren, Concert Afrikaanse dans in Waregem, Concert Afrikaanse dans in Wervik, Concert Afrikaanse dans in Wevelgem, Concert Afrikaanse dans in Wielsbeke, Concert Afrikaanse dans in Wingene, Concert Afrikaanse dans in Zedelgem, Concert Afrikaanse dans in Zonnebeke, Concert Afrikaanse dans in Zuienkerke, Concert Afrikaanse dans in Zwevegem, Concert Afrikaanse dans in Aarlen, Concert Afrikaanse dans in Attert, Concert Afrikaanse dans in Aubange, Concert Afrikaanse dans in Bastenaken, Concert Afrikaanse dans in Bertogne, Concert Afrikaanse dans in Bertrix, Concert Afrikaanse dans in Bouillon, Concert Afrikaanse dans in Chiny, Concert Afrikaanse dans in Daverdisse, Concert Afrikaanse dans in Durbuy, Concert Afrikaanse dans in Érezée, Concert Afrikaanse dans in Étalle, Concert Afrikaanse dans in Fauvillers, Concert Afrikaanse dans in Florenville, Concert Afrikaanse dans in Gouvy, Concert Afrikaanse dans in Habay, Concert Afrikaanse dans in Herbeumont, Concert Afrikaanse dans in Hotton, Concert Afrikaanse dans in Houffalize, Concert Afrikaanse dans in La Roche-en-Ardenne, Concert Afrikaanse dans in Léglise, Concert Afrikaanse dans in Libin, Concert Afrikaanse dans in Libramont-Chevigny, Concert Afrikaanse dans in Manhay, Concert Afrikaanse dans in Marche-en-Famenne, Concert Afrikaanse dans in Martelange, Concert Afrikaanse dans in Meix-devant-Virton, Concert Afrikaanse dans in Messancy, Concert Afrikaanse dans in Musson, Concert Afrikaanse dans in Nassogne, Concert Afrikaanse dans in Neufchâteau, Concert Afrikaanse dans in Paliseul, Concert Afrikaanse dans in Rendeux, Concert Afrikaanse dans in Rouvroy, Concert Afrikaanse dans in Sainte-Ode, Concert Afrikaanse dans in Saint-Hubert, Concert Afrikaanse dans in Saint-Léger, Concert Afrikaanse dans in Tellin, Concert Afrikaanse dans in Tenneville, Concert Afrikaanse dans in Tintigny, Concert Afrikaanse dans in Vaux-sur-Sûre, Concert Afrikaanse dans in Vielsalm, Concert Afrikaanse dans in Virton, Concert Afrikaanse dans in Wellin.


Afrikaanse dans optreden in Brussel, Afrikaanse dans optreden in Gent, Afrikaanse dans optreden in Brugge, Afrikaanse dans optreden in Bergen, Afrikaanse dans optreden in Leuven, Afrikaanse dans optreden in Mechelen, Afrikaanse dans optreden in Aalst, Afrikaanse dans optreden in Kortrijk, Afrikaanse dans optreden in Hasselt, Afrikaanse dans optreden in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans optreden in Oostende, Afrikaanse dans optreden in Genk, Afrikaanse dans optreden in Doornik, Afrikaanse dans optreden in Turnhout, Afrikaanse dans optreden in Geel, Afrikaanse dans optreden in Roeselare, Afrikaanse dans optreden in Moeskroen, Afrikaanse dans optreden in Lokeren, Afrikaanse dans optreden in Sint-Truiden, Afrikaanse dans optreden in Herentals, Afrikaanse dans optreden in Hoogstraten, Afrikaanse dans optreden in Lier, Afrikaanse dans optreden in Mechelen, Afrikaanse dans optreden in Mortsel, Afrikaanse dans optreden in Turnhout, Afrikaanse dans optreden in Aartselaar
, Afrikaanse dans optreden in Antwerpen, Afrikaanse dans optreden in Arendonk, Afrikaanse dans optreden in Baarle-Hertog, Afrikaanse dans optreden in Balen, Afrikaanse dans optreden in Beerse, Afrikaanse dans optreden in Berlaar, Afrikaanse dans optreden in Boechout, Afrikaanse dans optreden in Bonheiden, Afrikaanse dans optreden in Boom, Afrikaanse dans optreden in Bornem, Afrikaanse dans optreden in Borsbeek, Afrikaanse dans optreden in Brasschaat, Afrikaanse dans optreden in Brecht, Afrikaanse dans optreden in Dessel, Afrikaanse dans optreden in Duffel, Afrikaanse dans optreden in Edegem, Afrikaanse dans optreden in Essen, Afrikaanse dans optreden in Geel, Afrikaanse dans optreden in Grobbendonk, Afrikaanse dans optreden in Heist-op-den-Berg, Afrikaanse dans optreden in Hemiksem, Afrikaanse dans optreden in Herentals, Afrikaanse dans optreden in Herenthout, Afrikaanse dans optreden in Herselt, Afrikaanse dans optreden in Hoogstraten, Afrikaanse dans optreden in Hove, Afrikaanse dans optreden in Hulshout, Afrikaanse dans optreden in Kalmthout, Afrikaanse dans optreden in Kapellen, Afrikaanse dans optreden in Kasterlee, Afrikaanse dans optreden in Kontich, Afrikaanse dans optreden in Laakdal, Afrikaanse dans optreden in Lier, Afrikaanse dans optreden in Lille, Afrikaanse dans optreden in Lint, Afrikaanse dans optreden in Malle, Afrikaanse dans optreden in Mechelen, Afrikaanse dans optreden in Meerhout, Afrikaanse dans optreden in Merksplas, Afrikaanse dans optreden in Mol, Afrikaanse dans optreden in Mortsel, Afrikaanse dans optreden in Niel, Afrikaanse dans optreden in Nijlen, Afrikaanse dans optreden in Olen, Afrikaanse dans optreden in Oud-Turnhout, Afrikaanse dans optreden in Putte, Afrikaanse dans optreden in Puurs, Afrikaanse dans optreden in Ranst, Afrikaanse dans optreden in Ravels, Afrikaanse dans optreden in Retie, Afrikaanse dans optreden in Rijkevorsel, Afrikaanse dans optreden in Rumst, Afrikaanse dans optreden in Schelle, Afrikaanse dans optreden in Schilde, Afrikaanse dans optreden in Schoten, Afrikaanse dans optreden in Sint-Amands, Afrikaanse dans optreden in Sint-Katelijne-Waver, Afrikaanse dans optreden in Stabroek, Afrikaanse dans optreden in Turnhout, Afrikaanse dans optreden in Vorselaar, Afrikaanse dans optreden in Vosselaar, Afrikaanse dans optreden in Westerlo, Afrikaanse dans optreden in Wijnegem, Afrikaanse dans optreden in Willebroek, Afrikaanse dans optreden in Wommelgem, Afrikaanse dans optreden in Wuustwezel, Afrikaanse dans optreden in Zandhoven, Afrikaanse dans optreden in Zoersel, Afrikaanse dans optreden in Zwijndrecht, Afrikaanse dans optreden in Gent, Afrikaanse dans optreden in Brussel, Afrikaanse dans optreden in Brugge, Afrikaanse dans optreden in Leuven, Afrikaanse dans optreden in Aalst, Afrikaanse dans optreden in Kortrijk, Afrikaanse dans optreden in Hasselt, Afrikaanse dans optreden in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans optreden in Oostende, Afrikaanse dans optreden in Genk, Afrikaanse dans optreden in Doornik, Afrikaanse dans optreden in Roeselare, Afrikaanse dans optreden in Moeskroen, Afrikaanse dans optreden in Lokeren, Afrikaanse dans optreden in Sint-Truiden, Afrikaanse dans optreden in Mariakerke, Afrikaanse dans optreden in Drongen, Afrikaanse dans optreden in Wondelgem, Afrikaanse dans optreden in Sint-Amandsberg, Afrikaanse dans optreden in Oostakker, Afrikaanse dans optreden in Ledeberg, Afrikaanse dans optreden in Gentbrugge, Afrikaanse dans optreden in Afsnee, Afrikaanse dans optreden in Sint-Denijs-Westrem, Afrikaanse dans optreden in Zwijnaarde, Afrikaanse dans optreden in Wachtebeke, Afrikaanse dans optreden in Lochristi, Afrikaanse dans optreden in Destelbergen, Afrikaanse dans optreden in Melle, Afrikaanse dans optreden in Merelbeke, Afrikaanse dans optreden in Heusden, Afrikaanse dans optreden in Zevergem, Afrikaanse dans optreden in De Pinte, Afrikaanse dans optreden in Sint-Martens-Latem, Afrikaanse dans optreden in Sint-Martens-Leerne, Afrikaanse dans optreden in Deinze, Afrikaanse dans optreden in Vosselare, Afrikaanse dans optreden in Nevele, Afrikaanse dans optreden in Landegem, Afrikaanse dans optreden in Merendree, Afrikaanse dans optreden in Alken, Afrikaanse dans optreden in As, Afrikaanse dans optreden in Beringen, Afrikaanse dans optreden in Bilzen, Afrikaanse dans optreden in Bocholt, Afrikaanse dans optreden in Borgloon, Afrikaanse dans optreden in Bree, Afrikaanse dans optreden in Diepenbeek, Afrikaanse dans optreden in Dilsen-Stokkem, Afrikaanse dans optreden in Genk, Afrikaanse dans optreden in Gingelom, Afrikaanse dans optreden in Halen, Afrikaanse dans optreden in Ham, Afrikaanse dans optreden in Hamont-Achel, Afrikaanse dans optreden in Hechtel-Eksel, Afrikaanse dans optreden in Heers, Afrikaanse dans optreden in Herk-de-Stad, Afrikaanse dans optreden in Herstappe, Afrikaanse dans optreden in Heusden-Zolder, Afrikaanse dans optreden in Hoeselt, Afrikaanse dans optreden in Houthalen-Helchteren, Afrikaanse dans optreden in Kinrooi, Afrikaanse dans optreden in Kortessem, Afrikaanse dans optreden in Lanaken, Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in , Afrikaanse dans optreden in Leopoldsburg, Afrikaanse dans optreden in Lommel, Afrikaanse dans optreden in Lummen, Afrikaanse dans optreden in Maaseik, Afrikaanse dans optreden in Maasmechelen, Afrikaanse dans optreden in Meeuwen-Gruitrode, Afrikaanse dans optreden in Neerpelt, Afrikaanse dans optreden in Nieuwerkerken, Afrikaanse dans optreden in Opglabbeek, Afrikaanse dans optreden in Overpelt, Afrikaanse dans optreden in Peer, Afrikaanse dans optreden in Riemst, Afrikaanse dans optreden in Sint-Truiden, Afrikaanse dans optreden in Tessenderlo, Afrikaanse dans optreden in Tongeren, Afrikaanse dans optreden in Voeren, Afrikaanse dans optreden in Wellen, Afrikaanse dans optreden in Zonhoven, Afrikaanse dans optreden in Zutendaal, Afrikaanse dans optreden in Aarschot, Afrikaanse dans optreden in Affligem, Afrikaanse dans optreden in Asse, Afrikaanse dans optreden in Beersel, Afrikaanse dans optreden in Begijnendijk, Afrikaanse dans optreden in Bekkevoort, Afrikaanse dans optreden in Bertem, Afrikaanse dans optreden in Bever, Afrikaanse dans optreden in Bierbeek, Afrikaanse dans optreden in Boortmeerbeek, Afrikaanse dans optreden in Boutersem, Afrikaanse dans optreden in Diest, Afrikaanse dans optreden in Dilbeek, Afrikaanse dans optreden in Drogenbos, Afrikaanse dans optreden in Galmaarden, Afrikaanse dans optreden in Geetbets, Afrikaanse dans optreden in Glabbeek, Afrikaanse dans optreden in Gooik, Afrikaanse dans optreden in Grimbergen, Afrikaanse dans optreden in Haacht, Afrikaanse dans optreden in Halle, Afrikaanse dans optreden in Herent, Afrikaanse dans optreden in Herne, Afrikaanse dans optreden in Hoegaarden, Afrikaanse dans optreden in Hoeilaart, Afrikaanse dans optreden in Holsbeek, Afrikaanse dans optreden in Huldenberg, Afrikaanse dans optreden in Kampenhout, Afrikaanse dans optreden in Kapelle-op-den-Bos, Afrikaanse dans optreden in Keerbergen, Afrikaanse dans optreden in Kortenaken, Afrikaanse dans optreden in Kortenberg, Afrikaanse dans optreden in Kraainem, Afrikaanse dans optreden in Landen, Afrikaanse dans optreden in Lennik, Afrikaanse dans optreden in Liedekerke, Afrikaanse dans optreden in Linkebeek, Afrikaanse dans optreden in Linter, Afrikaanse dans optreden in Londerzeel, Afrikaanse dans optreden in Lubbeek, Afrikaanse dans optreden in Machelen, Afrikaanse dans optreden in Meise, Afrikaanse dans optreden in Merchtem, Afrikaanse dans optreden in Opwijk, Afrikaanse dans optreden in Oud-Heverlee, Afrikaanse dans optreden in Overijse, Afrikaanse dans optreden in Pepingen, Afrikaanse dans optreden in Roosdaal, Afrikaanse dans optreden in Rotselaar, Afrikaanse dans optreden in Scherpenheuvel-Zichem, Afrikaanse dans optreden in Sint-Genesius-Rode, Afrikaanse dans optreden in Sint-Pieters-Leeuw, Afrikaanse dans optreden in Steenokkerzeel, Afrikaanse dans optreden in Ternat, Afrikaanse dans optreden in Tervuren, Afrikaanse dans optreden in Tielt-Winge, Afrikaanse dans optreden in Tienen, Afrikaanse dans optreden in Tremelo, Afrikaanse dans optreden in Vilvoorde, Afrikaanse dans optreden in Wemmel, Afrikaanse dans optreden in Wezembeek-Oppem, Afrikaanse dans optreden in Zaventem, Afrikaanse dans optreden in Zemst, Afrikaanse dans optreden in Zoutleeuw, Afrikaanse dans optreden in Alveringem, Afrikaanse dans optreden in Anzegem, Afrikaanse dans optreden in Ardooie, Afrikaanse dans optreden in Avelgem, Afrikaanse dans optreden in Beernem, Afrikaanse dans optreden in Blankenberge, Afrikaanse dans optreden in Bredene, Afrikaanse dans optreden in Damme, Afrikaanse dans optreden in De Haan, Afrikaanse dans optreden in De Panne, Afrikaanse dans optreden in Deerlijk, Afrikaanse dans optreden in Dentergem, Afrikaanse dans optreden in Diksmuide, Afrikaanse dans optreden in Gistel, Afrikaanse dans optreden in Harelbeke, Afrikaanse dans optreden in Heuvelland, Afrikaanse dans optreden in Hooglede, Afrikaanse dans optreden in Houthulst, Afrikaanse dans optreden in Ichtegem, Afrikaanse dans optreden in Ieper, Afrikaanse dans optreden in Ingelmunster, Afrikaanse dans optreden in Izegem, Afrikaanse dans optreden in Jabbeke, Afrikaanse dans optreden in Knokke-Heist, Afrikaanse dans optreden in Koekelare, Afrikaanse dans optreden in Koksijde, Afrikaanse dans optreden in Kortemark, Afrikaanse dans optreden in Kortrijk, Afrikaanse dans optreden in Kuurne, Afrikaanse dans optreden in Langemark-Poelkapelle, Afrikaanse dans optreden in Ledegem, Afrikaanse dans optreden in Lendelede, Afrikaanse dans optreden in Lichtervelde, Afrikaanse dans optreden in Lo-Reninge, Afrikaanse dans optreden in Menen, Afrikaanse dans optreden in Mesen, Afrikaanse dans optreden in Meulebeke, Afrikaanse dans optreden in Middelkerke, Afrikaanse dans optreden in Moorslede, Afrikaanse dans optreden in Nieuwpoort, Afrikaanse dans optreden in Oostende, Afrikaanse dans optreden in Oostkamp, Afrikaanse dans optreden in Oostrozebeke, Afrikaanse dans optreden in Oudenburg, Afrikaanse dans optreden in Pittem, Afrikaanse dans optreden in Poperinge, Afrikaanse dans optreden in Roeselare, Afrikaanse dans optreden in Ruiselede, Afrikaanse dans optreden in Spiere-Helkijn, Afrikaanse dans optreden in Staden, Afrikaanse dans optreden in Tielt, Afrikaanse dans optreden in Torhout, Afrikaanse dans optreden in Veurne, Afrikaanse dans optreden in Vleteren, Afrikaanse dans optreden in Waregem, Afrikaanse dans optreden in Wervik, Afrikaanse dans optreden in Wevelgem, Afrikaanse dans optreden in Wielsbeke, Afrikaanse dans optreden in Wingene, Afrikaanse dans optreden in Zedelgem, Afrikaanse dans optreden in Zonnebeke, Afrikaanse dans optreden in Zuienkerke, Afrikaanse dans optreden in Zwevegem, Afrikaanse dans optreden in Aarlen, Afrikaanse dans optreden in Attert, Afrikaanse dans optreden in Aubange, Afrikaanse dans optreden in Bastenaken, Afrikaanse dans optreden in Bertogne, Afrikaanse dans optreden in Bertrix, Afrikaanse dans optreden in Bouillon, Afrikaanse dans optreden in Chiny, Afrikaanse dans optreden in Daverdisse, Afrikaanse dans optreden in Durbuy, Afrikaanse dans optreden in Érezée, Afrikaanse dans optreden in Étalle, Afrikaanse dans optreden in Fauvillers, Afrikaanse dans optreden in Florenville, Afrikaanse dans optreden in Gouvy, Afrikaanse dans optreden in Habay, Afrikaanse dans optreden in Herbeumont, Afrikaanse dans optreden in Hotton, Afrikaanse dans optreden in Houffalize, Afrikaanse dans optreden in La Roche-en-Ardenne, Afrikaanse dans optreden in Léglise, Afrikaanse dans optreden in Libin, Afrikaanse dans optreden in Libramont-Chevigny, Afrikaanse dans optreden in Manhay, Afrikaanse dans optreden in Marche-en-Famenne, Afrikaanse dans optreden in Martelange, Afrikaanse dans optreden in Meix-devant-Virton, Afrikaanse dans optreden in Messancy, Afrikaanse dans optreden in Musson, Afrikaanse dans optreden in Nassogne, Afrikaanse dans optreden in Neufchâteau, Afrikaanse dans optreden in Paliseul, Afrikaanse dans optreden in Rendeux, Afrikaanse dans optreden in Rouvroy, Afrikaanse dans optreden in Sainte-Ode, Afrikaanse dans optreden in Saint-Hubert, Afrikaanse dans optreden in Saint-Léger, Afrikaanse dans optreden in Tellin, Afrikaanse dans optreden in Tenneville, Afrikaanse dans optreden in Tintigny, Afrikaanse dans optreden in Vaux-sur-Sûre, Afrikaanse dans optreden in Vielsalm, Afrikaanse dans optreden in Virton, Afrikaanse dans optreden in Wellin.Linkpartners

Okapi-Events
Vrijgezellen feesten, teambuilding, workshps op je eigen locatie

Salsa Antwerpen Events
Salsa dansen en cocktails maken in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Aalst, Kortrijk, Mechelen

Cocktails Maken Events
Onze cocktail shakers bieden je de workshop cocktails shaken/maken aan op je eigen locatie voor groepen

Djembe Antwerpen Events
Djembe workshop en Afrikaanse dans workshop op je eigen locatie